Fisher klíma fűtésre

Fisher klíma fűtésre.

A fűtésre optimalizált klímaberendezések rendkívül fontosak a téli évszakokban, és a közelmúltban egyre több felhasználó választja a klímát fűtésre is. Az állami szinten is már támogatott, ajánlott fűtési forma átformálja a fűtési rendszerek piacát a világban. Ezen a piacon a Fisher klímák fűtésre megfelelő megoldást kínálnak. Csalódásmentes készülék fűtésre, 6 év garanciával. Kell ennél jobb?

A fűtésre optimalizált klímák használatának titkai:

A megfelelő klímaberendezés kiválasztása elengedhetetlen. Ha még nem döntött a márkával kapcsolatban, kérem forduljon hozzánk, hogy megtudja, melyik megoldás a legjobb otthona fűtésére. Ha kisebb egységgel rendelkezik, mint amennyire szüksége van a helyiségben, akkor több energiát pazarol, és kevesebb teljesítményt ér el. Ugyanez fordítva is igaz. Fűtés klímával egy egyszerű számítással: 1kW/10m2-el számolható. Természetesen normál belmagasság mellett.

A Fisher klímák fűtésre megfelelnek, mind átmeneti és kizárólagos fűtésnek is.

Fisher klímák fűtésre átmeneti időszakban:fisher-klima-futesre

  • Fisher Summer,
  • Fisher Special Edition.

Ajánlott típusok panel lakásokba, üzlet helyiségekbe 0 fokig.

Fisher klímák fűtésre kizárólagos fűtésnek:

  • Fisher Comfort Plus,
  • Fisher Nordic.

Az ajánlott készülékek kizárólagos fűtésnekis megfelelnek, akár -30 fokig. Természetesen H tarifára jogosultak magas SCOP értékük miatt. Egyedi szűrőkkel, és beépített wifi vezérléssel.

Fisher klíma fűtésre a gyakorlatban:

Fontos, hogy nem takarít meg pénzt, ha leállítja majd újra elindítja a légkondicionálót miközben otthon van. A leghatékonyabb, ha a fűtési időszak kezdetén bekapcsolja a légkondicionálót, és hagyja működni egészen a szezon végéig. A Fisher klímaberendezések DC Inverter technológiát használnak, rendkívül kevés energiát fogyasztanak működés közben, és állandó hőmérsékletet tartanak otthonában. Gyakorlatban ilyenkor a leggazdaságosabb a hőszivattyús fűtés, mivel a beszívott levegő hőmérséklete mindig magas, így nem erőlködik a készülék.

Az éjszaka folyamán se kapcsolja ki a légkondicionálót. Lefekvés előtt kapcsolja be az alvó, vagy sleep üzemmódot. Alvó üzemmódban a Fisher klímaberendezések csökkentett zajszinttel működnek, ideális belső hőmérséklet megtartása mellett. A készülékek folyamatosan képesek leszabályozni magukat. Ha így csinálod, nyugodt maradhatsz alvás közben, anélkül hogy magasabb összeget költenél.

Ne zárja be az ajtókat és ablakokat egész napra, mivel a készülék szárítja a levegőt, szükség van a friss levegőre. Ezt megteheti nap közben is, amikor a legmagasabb a napi hőmérséklet. A hőszivattyús fűtés akkor a leghatékonyabb, mint más fűtési rendszerek egyaránt, ha az ingatlan alacsony hőveszteséggel rendelkezik, azaz szigetelt, és megfelelő nyílászárókkal van felszerelve. A hatékonyság kulcsa nem a magas kW bevitele az ingatlanba, hanem a bevitt hő megtartása.

A Fisher klímák fűtési hatékonysága A+++ energia besorolású, amely ideálissá teszi a terméket fűtés kiváltásra is. A megfelelő termék kiválasztásával leválhatunk régi megszokott fűtési rendszerünkről, várva az új alacsonyabb rezsiszámlánkat. A hőszivattyús fűtés a jövő, az Európai Unió is ezt ajánlja minden lakosának, az új szabályozások szerint. A gyártó termékei megnövelt szűrőkkel megóvják a pollen és más allergiában szenvedő felhasználókat az allergia tüneteitől.

A klímás fűtés további előnye a párátlanítás, és levegő szűrése, ezt a korábbi fűtési rendszerek nem tudták biztosítani a felhasználóknak. A Fisher split klímák megnövelt hatékonyságú szűrőkkel szereltek, így az allergia nem okozhat többet problémát otthonában. A gyártó gondolt a nagy házak fűtési korszerűsítésére is, amikor a Fisher hőszivattyúkat megtervezte. A hőszivattyúkkal padlófűtést, használati meleg vizet is készíthetünk, a megszokott hűtés kiépítésével is. A forgalmazó kínálata minden típusú hősszivattyút lefed, amire szükségünk lehet. Amennyiben Fisher klíma vagy Fisher hőszivattyú vásárlását tervezi, keressen meg minket bizalommal.

 

 

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás