Akciós klíma

Ezekre figyeljen az akciós klíma ajánlatoknál.

A légkondicionáló vásárlás nagy befektetés – így érthető, ha mindenki a lehető legkedvezőbb áron szeretne hozzájutni. Ekkor jó megoldást jelenthet, ha valahol csábító akciós klíma ajánlatot találunk. Ám nem érdemes elkapkodni a döntést! Az alacsony ár sajnos nem minden cég esetében jár együtt a minőséggel és a körültekintő szolgáltatással – ugyanakkor a legtöbbször az akció azt sem jelenti, hogy gyengébb minőségű készülékeket kínálnának. Szerencsére van néhány egyszerű szempont, amelyet megfontolva biztosabbak lehetünk abban, hogy valóban jó vásárt csinálunk.

Milyen az akciós klíma típusa?

Vannak, termékek, amelyeknél hajlandó vagyunk akció esetén kompromisszumot kötni – ha például garbónyakú pulóvert szemeltünk ki magunkban, de az áruházban egy verhetetlen árú, leértékelt kerek nyakú kötött mellényt is találunk, sok esetben inkább utóbbit választjuk. Klímavásárlás esetén azonban egy bizonyos mértékig meg van kötve a kezünk: az elsődleges szempont mindig a lakása adottságai kell, hogy legyenek! Csakis ennek fényében szabad válogatni az akciós klíma ajánlatokból. Ha például mindenhol a kedvelt, klasszikus oldalfali split klímát látja leárazva, de tetőtéri lakásban él, hamar csalódás fogja érni, ha gyorsan lecsap az ajánlatra, hiszen a falak dőlésszöge miatt ilyen helyiségekben gyakran csak mennyezeti (parapet) klíma jöhet szóba. Hasonló a helyzet akkor is, ha fontolgatjuk, hogy téli fűtésre is használjuk majd légkondicionálónkat, de éppen csak a hagyományos klíma ára van leszállítva – mi pedig reménykedünk, hogy a standard fűtés beállítás gond nélkül szolgál majd minket. Az átmeneti időszakban ez valóban nem gond, ám a valódi téli hideggel a sima készülékek már nem tudnak megbirkózni! Ez esetben ne kapkodjunk, várjunk, míg az akciós klíma ajánlatok között fűtésre optimalizált rendszert is találunk.

A rossz klíma választásának elkerülésére egyetlen bombabiztos módszer van – ha megbízható céget választ! A Klíma 24 minden esetben ingyenes konzultációt biztosít, hogy tökéletes, személyre szabott megoldást találjunk, és megmutatjuk, mit érdemes választani akciós klíma ajánlatunkból.

Milyen márkájú az akciós klíma?

Légkondicionáló vásárlásakor egy dologgal nem érdemes kompromisszumot kötni: a minőséggel. Ezért kiemelten fontos, hogy olyan céget válasszon, akik szakszerű segítséget tudnak nyújtani – hiszen a legnevesebb légkondicionáló márkák kevésbé vannak jelen a köztudatban, ezért a kevésbé megbízható gyártókat is nehezebben szűri ki a vásárlói szem. Akciós klíma esetén is fontos, hogy nemzetközileg tanúsított készüléket válasszon – szerencsére mi kizárólag ilyeneket forgalmazunk: Cooper&Hunter, Gree, Midea, Daikin, LG, Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi márkák szerepelnek kínálatunkban.

Akciós klíma – beszereléssel?

A lehető legrosszabb szituáció, ha az akciós klíma ajánlatok miatt kiszemelt cég csak kiszállítja a készüléket, és magunkra hagy a szerelő keresés gondjával-bajával – így akár hetekig is ülhetünk becsomagolt készülékünk mellett. Ezért tartjuk fontosnak, hogy szolgáltatásunk teljes körű legyen: a kiválasztástól a karbantartásig minden lépésnél számíthat kollégáink szakértelmére. Nálunk a teljes árú klíma és az akciós klíma esetén egyaránt jár a kedvezményes árú beszerelés – nem teszünk különbséget! A legnépszerűbb klíma típus, az inverteres split klíma esetén például néhány munkaóra alatt tökéletes, stabil működtetésű beszerelést nyújtunk. Arra figyeljünk, hogy a beszerelés díja az áron felül fizetendő: ezért az összegért cserébe átfúrjuk a falat, kiépítést végzünk a kábelcsatornában, beszereljük a kültéri és a beltéri egységet, 3 méterig kialakítjuk a csövezést, és természetesen belekalkuláljuk az anyagköltséget is (minőségi szigetelések, rézcsövek, kábelcsatorna, cseppvízcső, kültéri terasztartó vagy tartókonzol, hűtőközeg rátöltés).

Akciós klíma – garanciával?

Garanciában nem érdemes kompromisszumot kötni – különösen igaz ez, ha klímáról van szó, hiszen a légkondicionálók esetében többféle garancia is véd minket nézzük melyek ezek!

A telepítési garancia egy évre szól, és a beszereléssel kapcsolatos esetleges meghibásodásokat érinti.

A forgalmazói garancia (készülék garancia) 3 évig érvényes, ennek keretében műszaki meghibásodás esetén azonnal cserekészüléket kap.

A gyártói garancia érvényessége 5-10 év, a forgalmazóihoz hasonlóan műszaki meghibásodás esetén érvényesíthető. Érvényesítésének azonban feltétele van: csak a márka saját szakembere végezheti a beszerelést és a karbantartást is, ez pedig jelent némi plusz költséget.

Akciós klíma beszerzésén gondolkodik? Ne habozzon, kérje kollégáink segítségét!

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás