Klímaszerelés Budapest

Klímaszerelés Budapesten – gyorsan, egyszerűen, ideális áron.

Elképzelte már, milyen lenne egész évben gombnyomásra ideális hőmérsékletet teremteni a lakásban? Ha klímavásárlás mellett dönt, ez az álomkép nagyon könnyen valósággá válik amennyiben a klímaszerelés megtörténik. A dologhoz persze hozzátartozik, hogy légkondicionálót venni nem olyan egyszerű, mint egy új kávéfőzőt: a számunkra megfelelő készülék márka és típus kiválasztása után megoldandó feladat a klímaszerelés Budapest területén való biztosítása. Amennyiben bizonytalan a készülék választásban, olvassa át klíma fűtésre útmutatónkat. A Klíma 24 csapata azon dolgozik, hogy Önnek ne kelljen aggódnia az ehhez hasonló részletek miatt: íme néhány gondolat, amit érdemes megfontolnia, mielőtt belevág otthona légkondicionálásába.

Klímaszerelés Budapesten: első a szakértelem!

Sokan azt gondolják, hogy légkondicionáló vásárlásakor az egyetlen cél a tökéletes készülék kiválasztása, amely megfelel a kritériumainknak és a pénztárcánknak. Ez részben természetesen igaz is – ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen minőségben dolgozik a cég, amely a klímaszerelést végzi. Csapatunk számára a klíma szerelés Budapest városában nem kihívás: cégünk ugyanis egyértelmű, átlátható szakmai sztenderdek szerint dolgozik, amely megkönnyíti a mi munkánkat és az Ön döntését is. Hogy mik is ezek pontosan? Egyrészt kiváló minőségű alkatrészekkel dolgozunk. Az apró alkatrészek apróságnak tűnhetnek, ám évek múlhatnak rajtuk – mi azért tartjuk fontosnak a csúcskategóriás rézcsöveket, szigeteléseket és csatornákat, mert szeretnénk, ha ügyfeleink legalább 15 évig problémamentesen élvezhessék klimatizált otthonukat. A munka során használt gépek, eszközök minősége is kulcsfontosságú számunkra, ezért a klíma szerelés folyamtában a legjobb eszközökkel dolgozunk.

Klímaszerelés Budapesten: több, mint amire számít.

Minden lakásfelújító rémálma, amikor egy csapatnyi szakember érkezése egy teljes nap szabadságot igényel a munkából – hiszen várni kell rájuk, majd legalább fél nap, mire eltakarítjuk munkájuk romjait. A jó hír egyrészt az, hogy a klíma szerelés Budapest területén és máshol sem mondható komoly beavatkozásnak: az esetek túlnyomó többségében csupán egyetlen fal átfúrására van hozzá szükség. Természetesen minden otthon más, így nehéz felmérni, hogy Ön lakása paraméterei alapján beletartozhat-e ebbe a túlnyomó többségbe, ezért vannak kollégáink, akik a készülék kiválasztása előtt kiszállnak, felmérik a terepet, és segítenek, hogy mindenki egyénileg ideális döntést hozhasson. Ha megvan a vágyott készülék, csapatunk előre pontosan leegyeztetett időpontban újra kiszáll, és gyorsan, hatékonyan elvégzi a szükséges munkálatokat. Elvégezzük a fal átfúrását, kiválasztott helyükre szereljük a beltéri és a kültéri egységet, kiépítést végzünk a kábelcsatornában, gondoskodunk az elektromos bekötésekről, és kialakítjuk a csepp víz elvezetést. Ám munkánk itt nem ér véget! A klíma beszerelés Budapest lakásaiban és vidéki környezetben is fontos, hogy problémamentes és gyors beavatkozás legyen: ezért értékei megóvása érdekében takarófóliát, lábzsákot és hullámpapírt használunk munka közben, és elszállítjuk a keletkezett hulladékot is ,ez így normális, a klímaszerelés egyszerű is lehet.

Klímaszerelés Budapesten: egyedi, igényre szabott megoldások.

A Klíma 24 választékából számos klímatípus és márka közül válogathat. Mint:

Ha kiválasztotta közülük az Önnek megfelelőt, a következő feladat az elhelyezés kiválasztása: hol legyen a kültéri és a beltéri egység? Előbbi esetén szóba jöhet a legelterjedtebb megoldás a falra szerelés, de szóba jöhet erkélyen elhelyezés is – ezt azonban csak akkor szoktuk javasolni, ha a balkonon elegendő tér van. A beltéri egységet inverteres split klíma esetén egy oldalfal felső negyedében érdemes elhelyezni. Általános tapasztalatunk, hogy a klímaszerelés Budapest társasházaiban általában nem jelent többet 3 méternyi távolságnál a kültéri és a beltéri egység között – ezért ezt határoztuk meg alap szerelési távolságként, amely az alapár részét képezi. Természetesen, ha egyedi megoldásra van szüksége, akkor is találunk Önnek kedvező ajánlatot, ezzel kapcsolatban keresse ügyintézőnket.

Klímaszerelés Budapesten: rövid munka, hosszú távra.

A tündérmeséket a boldog befejezés után nem látjuk tovább, azt viszont pontosan tudjuk, mire törekszünk, a klímaszerelés boldog vége után: hosszú távú, háborítatlan működésre. Ezt néhány egyszerű, átlátható eszközzel biztosítjuk, hogy a klíma beszerelés Budapest területén is gördülékenyen menjen.

  • Kizárólag hivatalos magyarországi beszerzésű anyagokkal és gépekkel dolgozunk, hogy hosszú évek múlva se jelenthessen kihívást a szükséges alkatrészek, vagy éppen a garanciális cseregép biztosítása,
  • Azon kívül, hogy vállaljuk a beszerelésre adandó alap 1 éves garanciát, részletes tájékoztatást és segítséget adunk a forgalmazói vagy gyártói garancia beváltásához,
  • Kiterjesztett garancia,
  • Munkánkról természetesen számlát biztosítunk.

A klíma szerelés folyamata a következő:

  • A helyszín felmérése,
  • A klíma telepítés elvégzése,
  • A készülék beüzemelése,
  • A dokumentáció átadása.

Álltalában a klíma szerelés nem tart több mint 3-4 órát, ez elegendő az ügyféllel való végső egyeztetésre, fő furat elvégzésre, rézcső nyomvonalak kialakítására, konzolok rögzítésére, a készülék beüzemelésre. Amennyiben klíma szerelés, akkor Klima24. Cégünk nagy tapasztalattal, és rövid határidővel vállalja otthonok, irodák, raktárakban történő klímaszerelést. Amennyiben cégünkre bízza meg a klímaszereléssel vagy klíma tisztítással, nem csak abban lehet biztos, hogy kedvező áron elvégezzük a munkát, de az összekoszolt falakat és bútorokat is elkerülheti. Munkatársaink célja, hogy berendezések, bútorok, és egyéb falfelületek, a szennyeződéstől mentesek maradjanak, valamint a munkaterületet igényesen hagyjuk magunk mögött. Azt hiszem ez a normális.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás