Midea fűtésre optimalizált klíma

Mindenki tartós, biztonságosan és halkan működő, intelligens, fűtésre optimalizált klímaberendezések -et keres, olcsón. A Midea legújabb termékei kifejezetten ezekre az igényekre lettek kifejlesztve. Korszerű, megbízható fűtésre optimalizált klímaberendezés, széles spektrumú teljesítménnyel, hogy mindenki megtalálja a fűteni, hűteni kívánt helyiség méretének megfelelő kapacitású klímaberendezést. A Midea fűtésre optimalizált klímái megújuló energiaforrást használnak, és nagyon takarékos, olcsó az üzemeltetésük. A Midea fűtésre optimalizált klímáira igényelhető a H tarifa.

Főbb műszaki jellemzők, újdonságok

Inverteres QuattroTM kompresszor

Az Inverter QuattroTM High Frequency Racer Tech technológiája lehetővé teszi, hogy a kompresszor indításkor szinte azonnal ultra nagy fordulatszámra kapcsoljon, és erőteljes fűtést, hűtést biztosítson amint bekapcsolja a légkondicionálót. Fűtés üzemmódban előmelegíti a beltéri egységet, hogy ne fújjon be hideg levegőt.

3D légáramlás

Nincs több huzat hatás. Egy külső és egy belső szárny segítségével pontosan kiválaszthatja, hogy milyen lágy szellőt szeretne. A kettős terelők képesek eltéríteni, meghajlítani és szétszórni a levegőáramot, így többféle lágy levegő mozgási lehetőséget kínálnak. Az irányított levegőkivezető nyílás vízszintesen és függőlegesen is automatikusan mozog, a kellemes és hűvös levegőt irányítva a ferde légáramlattal, hogy betöltse a szoba minden sarkát.

Tartós működés 0,5 °C hőtartományon belül belül

Az Inverter Quattro™ mikrochipnek és a precíz vezérlésének köszönhetően a Midea légkondicionálója a kompresszor fordulatszámának változtatásával könnyedén képes fenntartani a kívánt hőmérsékletet anélkül, hogy többször ki-be kapcsolna, miközben az állandó hőmérséklet 0,5 °C-on tartományon belül marad. Ezáltal sokkal egyenletesebb hőérzetet biztosít, mint a ki-bekapcsoló technológiájú fűtésrendszerek.

Alsó csepptálca melegítő

A korábbi kimenő teljesítmény 1,9-szeresével és a vadonatúj rozsdamentes acél anyagával az alsó csepptálca fűtés gyorsan megolvasztja és eltávolítja a havat és a jeget a kültéri egységben, így stabil fűtőteljesítményt biztosít. Biztonságosan megvédi a készüléket még extrém hidegben is az elfagyástól.

Instant melegítő

Egy fűtőszalag indításkor előmelegíti az invertert, hogy felkészítse a kompresszort a gyors fűtésre. A megnövelt hőcserélő felület javítja a hőátadás hatékonyságát, gyorsabb felfűtést tesz lehetővé.

A Midea PrimeGuard™ jobban ellenáll az oxidációnak és a korróziónak, mint a kondenzátorok hagyományos bordái, így stabilabb és tartósabb teljesítményt nyújt. Hatékonyan megakadályozza a baktériumok szaporodását és a levegőben szálló por megtapadását, valamint ellenáll az időjárás viszontagságainak a tartósság növelése érdekében.

Gyémánt élű és T-alakú burkolat

A gyémánt élű burkolat, az Archimedes csavar alakú levegőkivezető nyílása és a T-alakú felső burkolat együttesen távol tartja az esőt és a szálló port az egységtől, biztosítva a kültéri egység stabil működését.

Kettős szűrés az egészségért

A kettős szűrőrendszer alaposan megszűri a levegőből a káros anyagokat 2 lépésben, friss és tiszta levegőt biztosítva Önnek a belső térben.

Alkalmazás alapú távirányító

Az M-Smart Security Protocol szerinti felhőszolgáltatáson alapuló MideaAIR alkalmazás egyszerűbbé, intelligensebbé és kényelmesebbé teszi otthoni hétköznapokat miközben kézben tarthatja a hűtés-fűtés irányítását. Fedezze fel a MideaAIR-t, hogy kényelmesebbé tehesse otthonát.

MSmartHome

Irányítsa az okoseszközöket okostelefonról. Vezérelje és figyelje az összes eszköz állapotát bármikor, bárhol. Tegye otthonosabbá, biztonságosabbá és hatékonyabbá otthonát. Meglepően könnyű a használata. A közeli Midea intelligens eszközöket a rendszer automatikusan felismeri, lehetővé téve az egyszerű csatlakozást az internethez és az MSmartHome alkalmazásukhoz.

Hitelesített, biztonságos alkalmazás használata

A wifit használó eszközöknél nem lehet elég sokat hangsúlyozni a biztonságos applikációk használatát. Mielőtt letöltenénk és használni kezdünk egy háztartási eszköz vezérlő applikációt, meg kell győződnünk róla, hogy az biztonságos.

A Midea applikációk és vezérlőszoftverek megkapták a legmagasabb szintű biztonsági elismerést az amerikai ioXt Alliance cégtől.

Az ioXt Alliance, az IoT biztonság globális szabványa bejelentette, hogy a nemzetközi háztartásigép-gyártó, a Midea hét készüléket tanúsított az ioXt tanúsítási program keretében. „Amikor a kiberbiztonság kritikus szempont a háztartási gépeket kereső fogyasztók számára, büszkék vagyunk arra, hogy megkaptuk az ioXt tanúsítványt, amely biztosítja, hogy ügyfeleink biztonságban és digitálisan védve érezzék magukat termékeink használata során” – mondta Kurt Jovais, a Midea elnöke. Ez a tanúsítvány megerősíti elkötelezettségünket amellett, hogy biztonságos, kényelmes és innovatív készülékeket biztosítsunk a felhasználóknak megfizethető áron.

A Midea klíma fűtésre kifejezetten ajánlott készülék mind árban, mind megbízhatóságban az élen jár.

Főbb Midea klíma termékcsoportok:

A Midea Group kínai elektromos készülékgyártó, székhelye Beijiao városában van.  A cég Kínában és a tengerentúlon mintegy 135 000 embert foglalkoztat, 200 leányvállalattal és több mint 60 tengerentúli fiókkal. A Midea Group 2013 óta szerepel a Sencsen tőzsdén. 2016 júliusa óta szerepel a Fortune Global 500 -on. Nagy múltra tekint vissza a fűtés, szellőzés és légkondicionálás (HVAC) otthoni és kereskedelmi termékeinek gyártása terén. A vállalat fő terméke a hűtő, fűtő klímák fejlesztése és gyártása ipari és lakossági célokra is. Egyéb háztartási készülékeket is gyárt, például hűtőszekrényeket, mosógépeket és mosogatógépeket. A Midea számos kisebb készüléket is kínál, például mikrohullámú sütőket, vízforralókat, vízadagolókat és porszívókat. A Midea folyamatosan fejlődik azáltal, hogy a vállalat egészére kiterjedő bevételek 4% -át folyamatosan újra befekteti a kutatás-fejlesztési erőfeszítésekbe.

A légkondicionáló és klíma piacon sikerrel vetette meg lábát a Midea, hiszen olcsó és jó minőségű termékei hamar jelentős piacra találtak Európában is. A rengeteg fejlesztés, a sok megvásárolt és kifejlesztett szabadalom és műszaki megoldás mellett számos terméke RedDot Award díjat nyert, a funkcionális és design megoldásaik miatt.

Amennyiben Midea fűtésre optimalizált klímát szeretne vásárolni, válasszon széles kínálatunkból, vagy kérje szakembereink segítségét a készülékek kiválasztásához.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás