Fisher Klíma

Fisher klíma.

A Business Superbrands díj az üzleti szektor (B2B) olyan márkáit emeli ki, amelyek nem csak a fogyasztókkal, hanem szervezetekkel, vállalkozásokkal vannak üzleti kapcsolatban. Aki ezt a díjat megkapja az tulajdonképpen magas színvonalú szakmai elismerésben részesül. A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága döntése alapján a Fisher klímát 4. alkalommal találták érdemesnek arra, hogy elnyerje a Business Superbrands elismerést. A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat 12. alkalommal adta át idáig. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

fisher-klima

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Fisher Klíma kiváló termékeivel és magas színvonalú szakmai múltjával érdemelte ki az elismerést. nem csak felhasználói szempontból elégedettek a vásárlók a cég termékeivel, de az üzleti partnerek is a legjobbak között emlegetik a Fisher márkanevet. A Fisher klímaberendezései megbízható tartós működés mellett csendes energiatakarékos üzemeltetést tesznek lehetővé, miközben környezetbarát módon megújuló energiaforrásból táplálkoznak.

A legkedveltebb Fisher klímák:

A Fisher Klíma márka nagykövete Német Lajos meteorológus, aki szívén viseli a légkör, illetve a klíma állapotát. Elmondása szerint az egyre szélsőségesebb éghajlati viszonyok esetén fontos, hogy legyenek olyan cégek, akik környezetbarát megújuló energiaforrásból táplálkozó készülékeket fejlesztenek. Ezek a klímaberendezések elviselhetővé teszik a forró és száraz nyarakat, télen pedig károsanyag kibocsátás nélkül, a levegő minőségének megőrzésével tartják melegen otthonainkat.

A forgalmazó 3+3 év garanciát biztosít minden lakossági klímaberendezésére, egy évben elvégzett karbantartás elvégzése mellett. Ez garancia a nyugodt használathoz. A Fisher klímák összes készüléke távolról is vezérelhető okos telefonról, vagy tabletről is. Ehhez, kizárólag a gyári applikációt szükséges letölteni, és párosítani a készülékeket.

A gyártó a hőszivattyús piacon is jelen van, a Fisher hőszivattyúk megfelelő megoldást biztosítanak otthonunk hűtésre, fűtésre, használati meleg víz készítésre, és régi vagy új radiátoros rendszer használatára is. A Fisher klímaberendzések és hőszivattyúk a Midea gyárában készülnek, ami garancia a megfelelő minőségre. A márka a harmadik legkeresettebb klímaberendezés a piacon, nem ok nélkül. A forgalmazó megbízható terméket értékesít, stabil és megbízható garanciális háttérrel. Ha Ön is szeretne Fisher klímaberendezést akár beszereléssel együtt, válasszon széles termékpalettánkról vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megfelelő teljesítményű klímaberendezés kiválasztásához.

A márka termékei egyedi szűrőkkel is elérhetők, megnövelt hatékonysággal. Pollen és egyéb allergiában szenvedőknek igazi megváltás a gyártó termékei, igazi mérhető hatékonysággal.

A Fisher klímák széles kínállattal, minden igénynek megfelelő termékekkel, mint:

  • Fisher split klímák,
  • Fisher multi klímák,
  • Fisher hőszivattyúk,
  • Fisher mobil klímák
  • Fisher folyadékhűtők,
  • Fisher hővisszanyerős szellőztetők,
  • Fisher monblokk klímák,
  • Fisher légfüggönyök.

Elmondhatjuk, hogy a forgalmazó a jelenlegi kínálatával megfelelő a piaci igényeknek. Ipari, kereskedelmi, és otthoni felhasználásra egyaránt. Amennyiben hosszú távú megoldást keres, és megbízható terméket, a Fisher termékeiben nem fog csalódni, csak ajánlani tudjuk őket.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás