Klíma akció szereléssel

A klímaszerelés akció keretein belül MINDEN nálunk vásárolt lakossági split klímát bruttó 60000Ft -ért beszerelünk Budapesten és Pest megyében, 3 méter csőhosszig! 3 méter feletti telepítéskor minden méter plusz rézcső bruttó 10000 forintba kerül.

A csomag tartalmazza a telepítéshez szükséges összes anyagot, egészen a beüzemelésig.

Az akció Országosan is elérhető, ebben az esetben +6000Ft/100km útiköltséget hozzá kell adni az akció árához.

Klíma akció szereléssel – a legjobb kombináció.

Megveszem, bekapcsolom, működik, élvezem! Se szeri, se száma azoknak a háztartási kisgépeknek, kütyüknek, amelyeknek a használata ennyire egyszerű. A klíma azonban sajnos nem tartozik közéjük… Ahhoz, hogy a remek áron beszerzett, szuper új légkondicionáló a hétköznapjaink része lehessen, be kell szerelni – ez pedig szakértelmet igénylő feladat. Ezért érdemes olyan cégtől vásárolni, ahol a klíma akció szereléssel együtt érvényes.

A helyzet tehát adott: légkondit szeretnénk, akciós áron, szereléssel együtt. Gyakori és abszolút elérhető igény: ahhoz viszont, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb ajánlatot, érdemes részletenként közelíteni.

Klíma akció szereléssel: a klíma.

Köztudott, hogy a légkondicionálás nem az a befektetés, ahol érdemes alig ismert márkákkal kísérletezni. Éppen ezért azt ajánljuk, hogy olcsó megoldások helyett vadásszunk inkább világszerte ismert gyártók kedvezményes árú termékeire, ha a célpontunk egy kihagyhatatlan klíma akció szereléssel. A Klíma 24-nél valljuk, hogy csak árban érdemes kompromisszumot kötni, minőségben viszont nem! Ezért kínálatunkban kizárólag olyan megbízható, prémium márkák termékei sorakoznak, mint a Gree, a Daikin, az Aux, a Fujitsu, a Hitachi, az LG, a Toshiba, a Mitsubishi, a Samsung vagy a Cooper & Hunter.

A márka mellett a legfontosabb, hogy eldöntsük, milyen típusú készülék lenne ideális az Ön egyedi igényeihez mérten. Ha mobil klímát választ, akkor a beüzemelés a lehető legegyszerűbb – cserébe azonban hangosabb, több helyet foglal, és nem minden lakókörnyezetben kényelmes. Hosszú távú használatra inkább split, azaz kültéri és beltéri egységből álló készülékeket ajánlunk, ez esetben pedig tényleg a klíma akció szereléssel a nyerő ajánlat. A split klímák közül a legelterjedtebb az oldalfali változat, amely kis méretű, és a fal látókörön kívül eső részére rögzíthető. Természetesen tudunk ajánlati mennyezeti, központi, vagy szellőzőrendszeres változatokat is.

Klíma akció szereléssel: az akció

Ha akciós, csapjunk le rá! Ez a villámgyors reakció sokszor beválik: klímavásárlás esetén azonban nagy csalódásokhoz vezethet. Ez nem az a helyzet, amikor rohanni érdemes: ahelyett, hogy ráböknénk egy véletlenszerű klíma típusra, aminek most éppen hihetetlenül jó az ára, megalapozott döntést kell hoznunk. A klíma akció szereléssel csak akkor éri meg, ha a választásunkat részletes helyszíni felmérés előzi meg. Ez a szolgáltatás a Klíma 24-nél ingyenes!

Ha túl vagyunk a helyszíni felmérésen, és a saját igényeink mellett immár a lakás lehetőségeivel is tisztában vagyunk, a legjobb, ha mérlegeljük az extra lehetőségeket. A klíma akció szereléssel két esetben lesz igazi sikertörténet: ha a vágyott készülékre a tervezetthez képest kevesebbet kell költenünk; vagy ha pontosan annyit költünk, amennyit klímavásárlásra félretettünk, ám a pénzünkért egy jóval magasabb kategóriás, extrákkal ellátott készüléket kapunk. Hogy mik is ezek a plusz funkciók? A távirányító és a levegőszűrés nem tartoznak közéjük, hiszen ma már alapfelszerelésnek számítanak. Léteznek azonban mindenfajta allergén és baktérium szűrésére alkalmas készülékek is, vásárolhatunk wi-fis klímát is, amelyet a világ bármely pontjáról irányíthatunk, és választhatunk fűtésre optimalizált klíma berendezést is, ami a tévhitekkel ellentétben környezetbarát és költséghatékony módszer lehet a legnagyobb mínuszokban is.

Klíma akció szereléssel: a szerelés.

Sarkalatos ponthoz érkeztünk – a szerelésen több múlik, mint gondolnánk. Hiába választanánk akár csúcskategóriás klímát: ha a szerelést nem elég körültekintően végzik, és/vagy gyenge minőségű alkatrészekkel dolgoznak, csak fapados élményben lesz részünk. A nem megfelelő működés, és az időről időre jelentkező meghibásodások mindig emlékeztetni fognak, ha a klíma akció szereléssel megbukott az utolsó ponton. A Klíma 24-nél az a tapasztalatunk, hogy ha minőségi munkagépekkel és kizárólag magyarországi hivatalos beszerzésű anyagokkal dolgozunk, jellemzően 15-20 év problémamentes működést alapozunk meg. Az adott szó persze nem elég: a beszerelésre természetesen vállaljuk a kötelező egy év garanciát, és mindent elmondunk a forgalmazói vagy gyártói garancia beváltásának lehetőségéről, segítünk is a folyamatban. A klíma akció szereléssel akkor igazán jó ajánlat, ha hosszú távra szól.

Csapatunk nap mint nap azon dolgozik, hogy elmondhassuk: nálunk elérhető a legkedvezőbb klíma akció szereléssel. Keresse a Klíma 24-et bizalommal!