Klíma akció szereléssel

klima-akcio-szerelesselCégünk A klímaszerelés akció keretein belül minden nálunk vásárolt lakossági split klímát akár bruttó 60000Ft -ért telepít Budapesten és Pest megyében díjmentes kiszállással, 3 méter csőhosszig! 3 méter feletti telepítéskor minden méter plusz rézcső bruttó 10000 forintba kerül.

Az ajánlat, adott termékekre vonatkozik! Egyes típusok telepítési költségei termék, teljesítmény, és csőátmérő szerint változhatnak. Erről, minden termék leírásában megtalálható a termékre vonatkozó pontos telepítés díj.

A 3 méterig terjedő telepítési csomagok rejtett költségek nélkül elérhetők. A csomag tartalmazza a telepítéshez szükséges összes anyagot, egészen a beüzemelésig, mint, konzolok, csavarok, tiplik, kábelek, rezgéscsillapítók, idomok, kábelcsatornák, és minden egyéb anyagot egészen beüzemelésig.

A klíma telepítés országosan is elérhető, ebben az esetben +9000Ft/100km útiköltséget hozzá kell adni az akció árához.

3 méter csőhossz felett az alábbi árakkal tervezhet:

 • Rézcső pár kiépítését kábelcsatornában 3m-en felül bruttó 10000/méter.
 • Elektromos betáplálás kiépítését külön nyomvonalon kábelcsatornában bruttó 1000 /méter.
 • Rézcső pár kiépítését falhoronyba, bevésve bruttó 15 000 forint/méter, a teljes hosszra vonatkozóan.
 • 1 -nél több faláttörés esetén minden új faláttörése bruttó 5000 Ft,
 • Multi egységek telepítési díja beltéri egységenként bruttó 60 000 forint, 3 méter csőhosszig,
 • Meglévő régi készülék bontása, elszállítása bruttó 20 000 forint/ készülék,
 • Budapest belvárosában történő magas parkolási árak miatt, bruttó 4000 forint/nap parkolási díjjal szükséges terveznie,
 • Kondenzvíz elvezetését külön nyomvonalon, 5 méter felett bruttó 500 forint/méter falra rögzítve,
 • Elektromos betáp kiépítése kábel csatornában 5 méter felett bruttó 1000 forint / méter,
 • Előcsövezés ára: az alap telepítési díj ára, bruttó 60 000 forint, és e felett bruttó 10 000 Ft/méter. Az összeg a telepítés végeztével levonásra kerül a számla végösszegéből,
 • Már megvásárolt készülék telepítési díja bruttó 70 000 forint, 3 méter csőhosszig,
 • Meglévő előcsövezett csőhálózatnál a telepítés bruttó 40 000 forint, amennyiben az előcsövezés szakszerű,
 • Tetőkonzol ára bruttó 30-50 000 forint telepítéssel, ez függ a konzol típusától,
 • A sikeres telepítéshez szükséges, de nem klíma telepítési munkafolyamathoz kapcsolódó munkavégzés ára bruttó 10 000 forint/ óra, értendő mint: tetőbontás, és egyedi telepítést igénylő munkálatok, bútorok bontása, összeszerelése,
 • Pest Megyei felmérés díjmentes, országosan kiszállási díj mellett tudjuk vállalni, ennek díja bruttó 9000 Ft/100km,
 • 3. emelet feletti, lift nélküli ingatlanokban plusz 5000 forint költséggel szükséges számolni.

Klíma akció szereléssel – a legjobb kombináció.

Megveszem, bekapcsolom, működik, élvezem! Se szeri, se száma azoknak a háztartási kisgépeknek, kütyüknek, amelyeknek a használata ennyire egyszerű. A klíma azonban sajnos nem tartozik közéjük… Ahhoz, hogy a remek áron beszerzett, szuper új légkondicionáló a hétköznapjaink része lehessen, be kell szerelni – ez pedig szakértelmet igénylő feladat. Ezért érdemes olyan cégtől vásárolni, ahol a klíma akció szereléssel együtt érvényes.

A helyzet tehát adott: légkondit szeretnénk, akciós áron, szereléssel együtt. Gyakori és abszolút elérhető igény: ahhoz viszont, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb ajánlatot, érdemes részletenként közelíteni.

Klíma akció szereléssel: a klíma.

Köztudott, hogy a légkondicionálás nem az a befektetés, ahol érdemes alig ismert márkákkal kísérletezni. Éppen ezért azt ajánljuk, hogy olcsó megoldások helyett vadásszunk inkább világszerte ismert gyártók kedvezményes árú termékeire, ha a célpontunk egy kihagyhatatlan klíma akció szereléssel. A Klíma 24-nél valljuk, hogy csak árban érdemes kompromisszumot kötni, minőségben viszont nem! Ezért kínálatunkban kizárólag olyan megbízható, prémium márkák termékei sorakoznak, mint a Gree, a Daikin, az Aux, a Fujitsu, a Hitachi, az LG, a Toshiba, a Mitsubishi, a Samsung vagy a Cooper & Hunter.

A márka mellett a legfontosabb, hogy eldöntsük, milyen típusú készülék lenne ideális az Ön egyedi igényeihez mérten. Ha mobil klímát választ, akkor a beüzemelés a lehető legegyszerűbb – cserébe azonban hangosabb, több helyet foglal, és nem minden lakókörnyezetben kényelmes. Hosszú távú használatra inkább split, azaz kültéri és beltéri egységből álló készülékeket ajánlunk, ez esetben pedig tényleg a klíma akció szereléssel a nyerő ajánlat. A split klímák közül a legelterjedtebb az oldalfali változat, amely kis méretű, és a fal látókörön kívül eső részére rögzíthető. Természetesen tudunk ajánlati mennyezeti, központi, vagy szellőzőrendszeres változatokat is.

Klíma akció szereléssel: az akció

Ha akciós, csapjunk le rá! Ez a villámgyors reakció sokszor beválik: klímavásárlás esetén azonban nagy csalódásokhoz vezethet. Ez nem az a helyzet, amikor rohanni érdemes: ahelyett, hogy ráböknénk egy véletlenszerű klíma típusra, aminek most éppen hihetetlenül jó az ára, megalapozott döntést kell hoznunk. A klíma akció szereléssel csak akkor éri meg, ha a választásunkat részletes helyszíni felmérés előzi meg. Ez a szolgáltatás a Klíma 24-nél ingyenes!

Ha túl vagyunk a helyszíni felmérésen, és a saját igényeink mellett immár a lakás lehetőségeivel is tisztában vagyunk, a legjobb, ha mérlegeljük az extra lehetőségeket. A klíma akció szereléssel két esetben lesz igazi sikertörténet: ha a vágyott készülékre a tervezetthez képest kevesebbet kell költenünk; vagy ha pontosan annyit költünk, amennyit klímavásárlásra félretettünk, ám a pénzünkért egy jóval magasabb kategóriás, extrákkal ellátott készüléket kapunk. Hogy mik is ezek a plusz funkciók? A távirányító és a levegőszűrés nem tartoznak közéjük, hiszen ma már alapfelszerelésnek számítanak. Léteznek azonban mindenfajta allergén és baktérium szűrésére alkalmas készülékek is, vásárolhatunk wi-fis klímát is, amelyet a világ bármely pontjáról irányíthatunk, és választhatunk fűtésre optimalizált klíma berendezést is, ami a tévhitekkel ellentétben környezetbarát és költséghatékony módszer lehet a legnagyobb mínuszokban is.

Klíma akció szereléssel: a szerelés.

Sarkalatos ponthoz érkeztünk – a szerelésen több múlik, mint gondolnánk. Hiába választanánk akár csúcskategóriás klímát: ha a szerelést nem elég körültekintően végzik, és/vagy gyenge minőségű alkatrészekkel dolgoznak, csak fapados élményben lesz részünk. A nem megfelelő működés, és az időről időre jelentkező meghibásodások mindig emlékeztetni fognak, ha a klíma akció szereléssel megbukott az utolsó ponton. A Klíma 24-nél az a tapasztalatunk, hogy ha minőségi munkagépekkel és kizárólag magyarországi hivatalos beszerzésű anyagokkal dolgozunk, jellemzően 15-20 év problémamentes működést alapozunk meg. Az adott szó persze nem elég: a beszerelésre természetesen vállaljuk a kötelező egy év garanciát, és mindent elmondunk a forgalmazói vagy gyártói garancia beváltásának lehetőségéről, segítünk is a folyamatban. A klíma akció szereléssel akkor igazán jó ajánlat, ha hosszú távra szól.

Csapatunk nap mint nap azon dolgozik, hogy elmondhassuk: nálunk elérhető a legkedvezőbb klíma akció szereléssel. Keresse a Klíma 24-et bizalommal!

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás