LG hőszivattyús vízmelegítő

LG hőszivattyús vízmelegítő olcsón, telepítéssel webáruházunkból. Az LG új inverteres hőszivattyús vízmelegítője több mint 70%-os energiamegtakarítást eredményez egy hagyományos vízmelegítő elektromos vagy gázzal működő berendezéshez képest.

Mi az a hőszivattyús vízmelegítő?

A környezetünk védelme érdekében kifejlesztett LG hőszivattyús vízmelegítő energiatakarékos, környezetbarát, megújuló erőforrásokat használ a működéshez. A hőszivattyús vízmelegítő a felhasznált energia 75%-át a külső levegőből nyeri, miközben nincs károsanyag kibocsátás, és nem szennyi a környezetet. Nincsenek szálló károsanyag részecskék, és égéstermékek. Ez a megújuló energiaforrás két hőcserélő, egy kondenzátor és egy elpárologtató segítségével alacsony hőmérsékletet magas hőmérsékletre alakít át.

Hatékonyság, teljesítmény

Az LG új inverteres hőszivattyús vízmelegítője több mint 70%-os energiamegtakarítást eredményez egy hagyományos vízmelegítő elektromos vagy gázzal működő berendezéshez képest. Ezt az eredményt a rendkívül hatékony DUAL inverteres kompresszornak köszönheti. Az éves villamosenergia-fogyasztás 74%-kal alacsonyabb LG inverteres hőszivattyús vízmelegítő esetén, mint egy általános elektromos vízmelegítő használatakor. A hagyományos fűtőszálak 1:1 arányban hoznak létre hőenergiát, azaz 1kW áramból 1kW hőenergiát állítanak elő. Az LG megoldásának segítségével az 1kW áramból többszörös hőenergiájú melegvizet hozhatunk létre. A DUAL inverteres kompresszor turbó üzemmódban maximalizálja a teljesítményt a 30%-kal gyorsabb fűtési idő érdekében, miközben alacsony zajszintű a működés. A BLDC motornak és a DUAL inverteres kompresszornak köszönhetően a zaj 53 dBA-re (hangteljesítmény) csökken.

Könnyű telepítés és karbantartás

A gép egyirányú bemeneti és kimeneti csövei, valamint a csatlakozódobozban könnyen csatlakoztatható vezetékek gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé. Ezenkívül az LG ThinQ alkalmazás szervizriasztási és öndiagnosztikai programokat kínál a kényelem érdekében.

10 év garancia

Az LG a többi inverteres termékéhez hasonlóan 10 év garanciát vállal a készülék fő alkatrészeire: a víztartályra és a kompresszorra. A TUV Rheinland a DUAL inverteres kompresszor 10 éves tartósságát tanúsítja, míg a víztartály kerámia bevonata 10 éves korrózióállóságot biztosít a németországi DIN 4753 kerámiaszabvány alapján.

Az LG Corporation (Lak-Hui Chemical Industrial Corp) tekinthető a Koreai elektronikai ipar úttörőjének. Először műanyag gyártással foglalkoztak, majd az ötvenes években Koo In-Hwoi a Goldstar név alatt üzemelő cég alapítója éjszakánként rádió hallgatással töltötte az időt. Mivel ekkor még nem létezett Koreában elektromos ipar illetve fejlesztés sem, ezért a rádió mint szimbólum volt a fejlődés irány mutatója. Ezért a vállalat elkezdett Koreában saját fejlesztésű rádiókat gyártani, amelyekhez az alkatrészgyártást is megvalósította. Ekkor indulhatott útjára a ma már nagy múltú Koreai elektronikai ipar.

Elsőként Dél Korea volt az az ázsiai ország amelyik átlépte a 100 millió dolláros exportforgalmat, illetve vevőszolgálatot hozott létre. Az LG több céggel is közös vállalkozásokat szervez, például a Philips, vagy a Hitachi is a legnagyobb gyártó partnerei között vannak.

Az LG elektronikai üzletágának egyik nagy sikere a HVAC (Heating, ventilation, and air conditioning) tehát a fűtés, szellőztetés és légkondicionálás. Többezer saját termékkel, szabadalommal és védett technológiai találmánnyal az LG a világelsők között van a klímaberendezés és hőszivattyú fejlesztés területén. Az elektronikai ipar egyik fő irányvonala a háztartási készülékekkel való gyors és hatékony kommunikáció, és az automatizálás. Ezért az LG már régóta az eszközei könnyű vezérlését és automatikus szabályozási rendszereit fejleszti. A vezérlések és automatika figyelemmel kíséri a környezeti hatásokat, a hőmérsékletet és páratartalmat, valamint sok olyan egyéb tényezőt amelyek beállítása a komfortérzetet nagyban növelik. Az LG eszközei kényelmesek és informatívak, miközben alacsony fogyasztás mellett nagy megbízhatóságot garantálnak. Az LG a termékeihez hosszú garancia idő alatt biztosít, nagyon jó termékminőséget. A környezet védelme érdekében az LG törekszik az energiatakarékos fogyasztás mellett a hatékonyság növelésére is.

Ha Ön is szeretne LG hőszivattyús vízmelegítőt, klímarendszert hűtésre, fűtésre, esetleg LG hőszivattyút vásárolna, keresse szakembereinket a megfelelő készülék kiválasztásához, beszereléséhez. Kiválaszthatja a szimpatikus készüléket webáruházunkban lévő kínálatunkból is. Az LG klímáit kedvezményesen telepítjük.

Ha kérdése van az LG hőszivattyús vízmelegítőről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás