Klíma vásárlás Budapest

Klíma vásárlás Budapest – érdemes belevágni!

A városi levegő szabaddá tesz! A középkori mondást sokszor ma is igaznak érezhetjük, hiszen rengeteg lehetőség, színes programok várnak minket, ha a nyüzsgő városi létet választjuk. Ez a bizonyos a városi levegő azonban rendelkezik árnyoldalakkal is: nyáron elviselhetetlenül felmelegszik, télen költséges kihívás felfűteni a régimódi, de nagyon elterjedt konvektorokkal, ráadásul a hatalmas autóforgalom miatt sok helyen erősen szennyezett is. A klíma vásárlás Budapest területén megoldást jelenthet ezekre a problémákra – vegyük is végig, hogyan!

Klíma vásárlás Budapest: menedék a hőség elől

Az a tapasztalatunk, hogy a nyári hőmérséklet csúcsok közepette a legelkötelezettebb Budapest-rajongó is elereszt egyrészt cifra kifejezést azzal kapcsolatban, mennyivel egyszerűbb lett volna egy csendes, vidéki faluba költözni inkább, ahol bár szintén meleg van, de ennek érzetét nem erősíti fel a visszaverő hatású irdatlan beton- és üvegmennyiség. Ráadásul, ha társasházban, tetőtérben vagy panelben él, sokszor a lakás hűse sem alapvető, sőt… Szerencsés esetben pár hétre vízpartra menekülhetünk a problémák elől, ám erre nincs mindig lehetőség, mindemellett a nyári hőség szezon manapság már május végén elkezdődik, és sokszor a szeptemberbe is belenyúlik. Ventilátor és csináld magad megoldások helyett a klíma vásárlás Budapest városában is ésszerű, megtérülő befektetés.

Klíma vásárlás Budapest: mindenkinek van egy megoldásunk

Ha a Klíma 24 csapatát választja, elfelejtheti a légkondicionáló vásárlással kapcsolatos gyakori tévhiteket és aggodalmakat. Ahhoz azonban, hogy a mi munkánk gördülékenyen mehessen, szükséges némi utánajárás. Első lépésben mindenképp fontos hiteles forrásból utánajárni, vonatkozik-e bármi a társasház szabályzatából a klíma beszerelésre. Ne aggódjunk, az igen ritka, hogy általánosságban megtiltanák a klíma beszerelést – azzal kapcsolatban azonban számíthatunk esetleges kikötésekre, hogy hol és hogyan helyezzük el a kültéri egységet. A klíma vásárlás Budapest területén éppen ezért tortúrának tűnhet – kollégáink azonban nagy tapasztalattal rendelkeznek e téren, így bármilyen elváráshoz alkalmazkodni tudunk.

Klíma vásárlás Budapest: ismerjük meg igényeinket!

A külső elvárások után a következő lépés megfontolni, hogy mi az, amit egyénileg elvárunk otthonunkban a légkondicionálástól. Az első kérdés, amit mindenképpen érdemes feltennünk: hány szobában van szükségünk klimatizálásra? Ha csak egyben, akkor általában inverteres mono split klímát ajánlunk. Ez magyarra lefordítva annyit tesz, hogy a klíma lelke külön, egy kültéri egységben működik (ezt jelenti a split), illetve hogy ehhez a kültéri egységhez egy darab beltéri egység csatlakozik (ezt jelenti a mono). Természetesen ezeknél a klasszikus oldalfali megoldásoknál van lehetőség multi split klíma választására is (ebben az esetben a kültérihez több beltéri egység is csatlakozik). Tetőtérben él, és lehetetlen feladat megfelelő oldalfalat találni? Megoldást jelenthet a parapet klíma, amelyet a mennyezetre is lehet helyezni. A klíma vásárlás Budapest területén kihívásokat, ugyanakkor lehetőségek tárházát jelenti.

Klíma vásárlás Budapest: a készülék csak az első lépés

A beruházás előtt érdemes úgy kiválasztani a vállalatot, akiktől vásárolunk, hogy jó szívvel megbízzunk bennük a beszerelés és karbantartás során is. A klíma beszerelés ára fejtörésre adhat okot, hiszen a piacon 30 000 forinttól kezdve egészen 90 000 forintig találunk ajánlatokat – hogyan döntsük hát el, hogy mi az, ami valóban értéket képvisel? Mi, a Klíma 24-nél szigorúan lefektetett szabályok szerint dolgozunk, hogy a vásárlóink a lehető leghosszabb távon (legalább 10-15 évig!) mindenféle probléma nélkül élvezhessék a légkondicionált lakás előnyeit. Hangsúlyt fektetünk prémium minőségű munkagépek és alkatrészek használatára, csakis magyarországi hivatalos beszerzésű anyagokkal, gépekkel dolgozunk. Számunkra a garancia és a számlaadás nem kérdés, hanem alapvetés. A klíma vásárlás Budapest területi kihívásait körültekintő munkánkkal igyekszünk kiküszöbölni: hatékonyan, minimális felfordulást okozva dolgozunk.

Klíma vásárlás Budapest: csak bátran az extrákkal!

Bármilyen típusú lakásba, helyiségbe keres légkondicionálót, bátran listát írhat a kívánt extra funkciókról, hiszen ma már kedvezőbb áron juthat hozzájuk, mint gondolná. Ha elege van abból, hogy a szellőztetés során az utca porát és a kipufogógőzt is kénytelen beengedni, válasszon extra légszűrős klímát! Ha már munkahelyéről szívesen beállítaná a légkondit, hogy kellemes hőmérséklet várja, mire hazaér, válasszon wifis klíma készüléket, amelyet a világ bármely pontjáról irányíthat! Ha pedig költséghatékonyabb és környezetbarátabb fűtési módszerre váltana, segítünk megtalálni a tökéletes fűtő klímát.

Klíma vásárlás Budapest? A Klíma 24 teljesíti kívánságait – hívjon minket még ma!

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás