Gree fűtésre optimalizált klíma

Gree-futesre-optimalizalt-klimaA Gree fűtésre optimalizált klíma készülékei gyakorlatilag hőszivattyús klímaberendezések. Nagyon alacsony hőmérsékleten is képesek hőszivattyús üzemmódban gazdaságosan üzemelni. A Gree klímák energia besorolása A+++/A+++, amely kitűnő ebben a kategóriában. A Gree már sokszor bizonyította, hogy lehet kiváló minőségű fűtésre optimalizált klímát gyártani kedvező áron. A Gree prémium klímaberendezései igazi erőgépek, akár -30°C-ig kiváló teljesítményt nyújtanak kitűnő hatásfokkal. A készülék ideális teljes fűtéskiváltásra is, meglévő gáz fűtésrendszerünket gazdaságosan képes helyettesíteni. Általános tapasztalat, hogy a hőszivattyús klímák -al a fűtési időszakban féláron lehet fűteni. A GREE prémium sorozatába tartozó hőszivattyús klímaberendezések széles teljesítmény skálájának köszönhetően bármekkora helyiségbe megtalálhatja az oda illő teljesítményű hőszivattyús klímát. A 2.6kW-tól akár 7kW-os fűtésre optimalizált split klímaberendezést is választhatunk, amely a kifejezetten nagy belső tereket is képes kifűteni gyorsan, hatékonyan. A magas A+++ energiaosztály és a rendkívül hatékony működés azt jelenti, hogy élvezhetjük a beállított hőmérsékletet miközben alacsony marad a villamosenergia fogyasztás. A Gree fűtésre optimalizált klíma 1 rész villamos energiából akár ötszörös mennyiségű hőenergiát tud előállítani. Ezért a GREE klímaberendezései ideális választás hűtésre- fűtésre, párátlanításra.

Gree-futesre-optimalizalt-klimaA GREE fűtésre optimalizált klímaberendezés beépített intelligens vezérlőivel rendelkezik, széles -18°C és 54°C közötti hűtési hőmérséklet-tartományban. A designerek által tervezett bármilyen környezetbe jól illeszkedő beltéri egységgel egész évben kellemes komfortérzetet biztosít otthonának csúcsteljesítményének és innovatív funkcióinak köszönhetően.

A GREE fűtésre optimalizált klímaberendezése -30°C külső hőmérsékleten is teljes hatékonysággal működik, így melegen tartja otthonát a hideg téli hónapokban.

A GREE klímaberendezése hatékonyan hűti otthonát forró nyári időben, és akár 46 °C-os külső hőmérsékleten is üzemel. A GREE fűtésre optimalizált klímaberendezése a legújabb technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi otthona környezeti hőmérsékletének beállítását, hogy megtalálja a tökéletes komfortzónát.

A GREE klíma Wi-Fi funkcióval is rendelkezik, így okostelefonjával szabályozhatja otthona hőmérsékletét. A kényelem maximalizálása érdekében az innovatív „I Feel” technológia biztosítja, hogy otthona minden helyiségében pontosan kiválaszthassa a kívánt hőmérsékletet. A WI-FI vezérlés segítségével átfogó tájékoztatást kaphat a klímaberendezése működéséről, illetve részletesen be tud állítani minden működési funkciót.

Falra szerelhető osztott rendszerek

Innovatív fűtési és hűtési tulajdonságai mellett a GREE fűtésre optimalizált klímaberendezés gondoskodik arról, hogy az otthonában keringő levegő tiszta legyen. Magyarországon jól kiépül rendszer figyelmezteti a lakosságot a szálló por veszélyére amely az egészségügyi határértéket meghaladja. A legveszélyesebb porszemcse méret a PM2.5 tartományban található és μg/m³ értékben van megadva. A Gree IFD – Intense Field Dilectric – segítségével megszűri a levegőt, hogy megfogja a potenciálisan veszélyes PM2.5 részecskéket. Bár a PM2.5 részecskék olyan kicsik, hogy csak elektronmikroszkóppal lehet kimutatni, hajlamosak a levegőben maradni. Ez növeli annak esélyét, hogy az emberek belélegzik őket, ami ronthatja az egészségügyi állapotokat, például asztmát, hörghurutot vagy légúti problémákat okozhat. A GREE klímaberendezés tisztító szűrői eltávolítják a részecskéket otthona környezeti levegőjéből, így biztosítva, hogy a lakók csak a legtisztább, legtisztább levegőt lélegezzék be az egész ingatlanban.

A Gree fűtésre optimalizált klímaberendezése nem csak megszűri a levegőt, hanem a Cold Plasma szűrő segítségével megszabadulhat az egyéb egészségtelen összetevőktől is. A pollen, atka, vírus részecskék, cigarettafüst és egyéb szálló kémiai anyagok kiszűrése a hideg plazma segítségével történik. A split klíma rendszerek egyik kellemes mellékhatása, hogy a klíma folyamatosan szűri a bent áramló levegőt, finomszűrővel, mikroszűrővel és a Cold Plasma szűrővel is. A végeredmény pedig olyan tiszta levegő, amely nyugodtan belélegezhető akár asztmásoknak is, hiszen minden olyan részecskét kiszűr a beltéri egység a levegőből amelyik árthat az egészségünknek. 2024-es újdonsága a gyártónak a friss levegő befúvása, elérhető a Gree Airy készülékekben mint kiegészítő tartozék.

 • A beépített Wifi segítségével bárhonnan tudja klímáját programozni, így hazaérve a beállított kellemes hőmérséklet fogadja,
 • 5 év gyártói kompresszor-garancia, 3 év készülék garancia.
 • (iFeel) távirányítóba integrált hőmérő,
 • Könnyű kezelés,
 • Gyermekzár, a gyermek nem tudja megváltoztatni a beállításokat,
 • Ventilátor fordulat szabályozó,
 • Csepptálca fűtés,
 • Súly (beltéri egység) 9 kg,
 • Memória funkció,
 • Töltőgáz: R32,
 • Speciális, biztonságos kétkompresszoros működés,
 • Karterfűtés,
 • Időzítés, működési időtartomány beállítás,
 • Óra kijelzés beállítás,
 • TURBO: gyors lehűtés, felfűtés opció,
 • Probléma mentes működés akár nagy hidegben, havazásban is.

Fűtésre is optimalizált Gree split klímák:

A Gree az egyetlen gyártó a kínai HVAC iparban, amelyet világmárkának ismertek el. A GREE cég több mint 160 országban és régióban értékesíti termékeit és működtet alkatrész értékesítést, illetve szerviz szolgáltatást. A Gree éves RAC és CAC termelési kapacitása meghaladja a 60 millió és 5,5 milliós darabszámot. 2015 májusában Gree bejutott a világ 500 legnagyobb állami vállalata közé. 385. helyezést ért el a Forbes Global 2000-ben, illetve első helyen végzett a háztartási készülékek területén. Több, mint 570 laboratóriumával, 8000 mérnökével, 52 kutatóközpontjával, 20000 technológiai szabadalmával, köztük több mint 6000 találmányi szabadalommal, a GREE elkötelezett az innovatív, úttörő termékek és a légkondicionáló megoldások átfogó kínálata mellett.

A GREE hőszivattyúk nagyon ritkán hibásodnak meg és a kiváló technológia következtében nagyon jó hatásfokkal hűtenek, fűtenek. A Gree klíma és hőszivattyú kiválóan megtervezett, dizájnos, és híresen megbízható termékek.

Világszerte több mint 300 millió felhasználóval, gyakorlatilag minden harmadik klímát a GREE készítette!

Ha GREE-t vásárol, versenyképes árú rendszert élvezhet akár 10 év garanciával. Válassza ki az Önnek megfelelő Gree hőszivattyús klímaberendezéseket és vásárolja meg most akciós beszereléssel.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás