Mitsubishi hőszivattyúk

A több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező globális vállalat a Mitsubishi Electric műszaki előnye az Ecodan levegő-víz hőszivattyúkat a legmagasabb minőség és megbízhatóság garanciájává teszi.

A Mitsubishi hőszivattyú kínálata számos megoldást kínál a felhasználók változatos igényeire szabva. A márka által javasolt rendszerek magas energiahatékonyságot garantálnak igazi Japán minőségben. Helyiségek fűtésére és hűtésére, valamint használati meleg víz készítésére szolgálnak a hőszivattyúi.

A Mitsubishi Electric split és monoblokk levegő-víz hőszivattyúkat is kínál. A split rendszerek olyan rendszerek, amelyeket egy kültéri egységből állnak, amit egy csővezeték köt össze beltéri egységekkel. Jó megoldást jelentenek olyan létesítményekben, ahol nagyobb a távolság a kültéri és beltéri egységek között.

Az osztott rendszerű levegő- víz hőszivattyúknál a beszerelést és a hűtőközeggel való feltöltését a szerelő maga végzi az összeszerelés során. Az igényeknek megfelelően olyan Mitsubishi hőszivattyú-készletek választhatók ki, amelyek adott esetben a legjobb kombinációt alkotják egy kültéri és egy beltéri modulból. Ideális választás hűtésre- fűtésre, padlófűtés üzemeltetéshez.

Használati meleg víz készítés vagy beépített gyári HMV tárolóval lehetséges, vagy külön tartály telepítésével.

A Mitsubishi Monoblokk hőszivattyúk esetén a telepítés a lehető legegyszerűbb. A kültéri egységben található a teljes hűtőrendszer, beleértve a lemezes hőcserélőt is, itt nincs szükség beltéri telepítésre. A monoblokk levegős hőszivattyúk maximálisan leegyszerűsített a beépítés mivel az egy önálló egységet az épületen kívülre szerelik. Az összes szükséges alkatrész, mint a kompresszor, kondenzátor, elpárologtató ventilátorral, expanziós szelep és keringtető szivattyú egy modulban található. A monoblokkos rendszer teljesen gyárilag készül (hermetikus rendszerként emlegetik), aminek köszönhetően a beruházó jobban bízik a készülékben.

A telepítéshez klíma szerelő nem szükséges.

A Mitsubishi Electric 3 típusú kültéri egységet ajánl:

Eco Inverter – -15 és +35 °C közötti külső hőmérsékleten ajánlott, belső modulokkal való használatra beépített használati meleg víz tartállyal és anélkül is.

Power Inverter – -20 C-os hőmérséklettől ajánlott, jól működik nagy hőcserélő felülettel rendelkező létesítményekben, hűtésre- fűtésre, padlófűtéshez.

A Zubadan Inverter, optimális megoldás alacsony hőmérsékletű igényekhez, még -28 C-on is működik ( -15 C-ig teljes teljesítménnyel működik), lehetővé teszi, hogy elkerülje a rendszer túlméretezését, hogy biztonságos tartalékot kapjon. a kívánt hőviszonyok alacsony külső hőmérsékleten.

A Mitsubishi hőszivattyúk hatékony és olcsó fűtést és használati meleg víz előállítást garanciája. A Mitsubishi hőszivattyúknak nagyon jó a véleménye a piacon, a gyártó garantálja az optimális megoldást a háztartási és ipari fűtési rendszerekhez.

A Mitsubishi levegő-víz hőszivattyúk távolról vezérelhetők mobil eszközök (telefon, tablet vagy számítógép) segítségével a MELCloud rendszer segítségével. A vezérlés egy alkalmazáson vagy egy dedikált webhelyen keresztül lehetséges.

Kinek való a Mitsubishi hőszivattyú?

Szakértők azt jósolják, hogy a hőszivattyúk uralják majd az otthoni fűtés piacát a jövőben.  Becslések szerint 2050-ben mintegy 40%-a lehet a piacnak a hőszivattyúk részesedése. Így a legtöbb Európai ország megkezdte az alacsony károsanyag-kibocsátású fűtőberendezése tömeges gyártását, értékesítését. Köztük volt a Mitsubishi is, amely az ECODAN léghőszivattyúk széles választékát kínálja, melyeket modern megoldások és hatékonyság jellemez.

A Mitsubishi hőszivattyúk a megbízhatóságukkal, hatékonyságukkal és klímavédelmükhöz kapcsolódó egyéb érvek is szólnak, a hermetikus rendszernek és a számos biztosítéknak köszönhetően az egyik legbiztonságosabb fűtési forrást jelentik, és maga a hőszivattyú beépítése is gyors és a hagyományos fűtési rendszerek költségéhez képest.

Minden ember, aki éppen házat épít, más kihívásokkal néz szembe, mint 30 vagy akár 10 évvel ezelőtt.  De a jó fűtési rendszer kiválasztása most nem az Ön preferenciáitól függ, hanem mindenekelőtt az előírásokban meghatározott kritériumoktól. A legszigorúbb szabványok lehetővé teszik az Ecodan hőszivattyúk teljesítését.

A Mitsubishi hőszivattyúkat felújított épületekbe is lehet telepíteni, ott ahol a régi fűtési rendszer cseréjét is fontolgatják. Az Ecodan hőszivattyúk széles működési skálája lehetővé teszi, hogy a meglévő feltételekhez igazodjanak. A hőszivattyú készülék lehet önálló vagy kiegészítő hőleadó, amely a ház fűtési rendszerének és a használati melegvíz-készítésnek biztosít hőt.

Milyen típusú hőszivattyúkat értékesít a Mitsubishi?

A környezetbarát és biztonságos Mitsubishi hőszivattyú egy modern megoldás, melynek köszönhetően télen fűthetjük házunkat, nyáron hűthetjük házunkat, és biztosíthatjuk a használati meleg víz folyamatos hozzáférését.

Fontos, hogy a Mitsubishi Electric számos olyan megoldást kínál, amelyek a felhasználók változatos igényeihez igazodnak. A japán gyártó elsősorban levegő-víz hőszivattyúkat kínál, amelyek sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldást jelentenek, mint a régi energia hordozók.

Mitsubishi hőszivattyúk kültérre

Power Inverter: ez a sorozatú kültéri egysége levegő-víz hőszivattyúként használható, akár -20 °C hőmérsékleten. Tökéletes új és meglévő épületekhez egyaránt, jó hőszigetelésű ingatlanokhoz.

Eco Inverter: ez a kültéri egység -15 és + 35 °C közötti külső hőmérsékleten ajánlott. Kombinálható mind a beépített HMV tartállyal rendelkező belső modulokkal, mind a beépített HMV tároló nélküli modulokkal, mely a beruházó által választott berendezésváltozattól függően hatékony fűtést vagy fűtést-hűtést tesz lehetővé. Kitűnő hőszigetelésű ingatlanokhoz ajánlott.

Zubadan Inverter: Magas hőmérsékletű előre menő vízhőmérséklettel, ideális rossz szigetelésű ingatlanokhoz. -28 ° C-os hőmérsékleten is jól működik. A Zubadan technikának köszönhetően szükségtelenné válik a berendezés túlméretezése a biztonsági ráhagyás eléréséhez fűtési üzemmódban. Fontos, hogy a magas, akár + 60 °C-os előremenő hőmérséklet miatt a Zubadan Inverterrel felszerelt Ecodan hőszivattyúk kiváló teljesítménymutatók a hagyományos radiátorokkal kombinálva is, így a legjobb választás a felújításhoz.

A Mitsubishi hőszivattyúk előnyei:

 • teljes fűtési teljesítmény akár -15 °C külső hőmérsékleten
 • garantálja a tartósságot, a gazdaságosságot és kitűnő minőséget
 • magas éves hatékonysági tényező a kereslethez kötött energiafogyasztásnak köszönhetően
 • az egyik legbiztonságosabb fűtés, gyors összeszereléssel, amely költségében hasonló a hagyományos fűtési rendszerekhez
 • alacsony működési költségek
 • előremenő hőmérséklet 60 ° C és 55 ° C, -15 ° C külső hőmérsékleten
 • a rendszer vezérlésének lehetősége a webalkalmazás szintjéről
 • Az Ecodan hőszivattyúk alacsony zajszinttel
 • megfelel a modern szabványoknak és ökológiai követelményeknek
 • energiafigyelés a beépített hőmennyiségmérő segítségével
 • a levegő-víz hőszivattyú a szükséges energia akár 75%-át is visszanyeri a környezetből,
 • Ellenőrizhető paraméterek, előremenő hőmérséklet, termikus jellemzők vagy belső hőmérséklet
 • a Mitsubishi Electric hőszivattyúk intelligens hálózati és távirányító rendszerekkel való kombinálásának lehetősége
 • Az inverteres technológia kutatása, fejlesztése és alkalmazása terén szerzett 35 éves tapasztalatának köszönhetően a Mitsubishi Electric világelsőként ismert ezen a területen, és a legújabb generációs kompresszorok alkalmazása a gyártó hőszivattyúit a piacon kiemelkedő szintre emeli.
 • Az Ecodan hőszivattyús kültéri modulok mindössze 58-60 dB (A) zajszintet generálnak,
 • a rendszer gyors telepítése és egyszerű konfigurálása/felügyelete SD kártya segítségével,
 • 5 év garancia,
 • A Zubadan rendszereket optimalizált leolvasztás funkcióval is ellátták, ami növeli a megbízhatóságot, a leolvasztási folyamatok közötti intervallumok akár 150 percre is meghosszabbíthatók,ez a folyamat időtartama 50%-kal rövidebb a hagyományos készülékekhez képest.
Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás