LG hőszivattyúk

Az LG hőszivattyúk környezetbarát, energiatakarékos technológiával rendelkeznek. A környezet energiáját használják fel a hűtési is fűtési rendszerek, így a CO2 kibocsátás csökkentésével hozzájárulnak a környezet megóvásához. Az innovatív technológiának és a magas szintű energiahatékonysági mutatóknak köszönhetően az egyik legalacsonyabb üzemeltetési költségű fűtőrendszerek. Az LG Therma V az levegő-víz hőszivattyús rendszere, amelyet az LG fejlett fűtéstechnikai csapata kifejezetten új lakásokhoz és felújításokhoz tervezett. Az LG Therma hőszivattyúk egyetlen gépészeti rendszeren belül képesek biztosítani az ingatlan teljes hőmérséklet szabályozását és meleg víz igényét. Az LG Therma rendszere kompakt kialakításának köszönhetően a mindennapi komfortot szolgálja.

 

Az LG az egyik legnépszerűbb hőszivattyú márka a piacon, a  levegő-víz hőszivattyúi széles és változatos kínálatával minden igényt kielégítenek.

Az LG hőszivattyúk,  hűtést- fűtést biztosítanak úgy, hogy a külső levegőből a belső levegőbe szállítják a hőenergiát. A kültéri levegőből elnyeli a  közeg a hőt a hőszivattyúk számára, és   átadja a beltéri egység hőcserélőjének. A régebbi gáz- és olajtüzelésű kazánok energiát pazarolnak, és költséges az üzemeltetésük, mivel a kényelmi szint fenntartásához szükséges tüzelőanyag mennyisége.

Vezető globális HVAC gyártóóként az LG fűtési termékportfóliója a nagy energiahatékonyságú megújuló energiarendszerek széles választékát tartalmazza, amelyek minden igényhez és követelményhez a megfelelő fűtési megoldást kínálják.

Az LG Therma V hőszivattyúk különféle hőleadó típusokon- padlófűtés – radiátorok – víz fan-coil egységeken képesek fűtést biztosítani, miközben az összes használati melegvíz-szükségletet is kielégíti.

Az LG hőszivattyús termékei környezetbarátabb és energia hatékonyabb fűtési megoldást kínálnak otthona és irodája számára, például az  R1 scroll kompresszor folyamatos kutatásával és fejlesztésével.

Az LG hőszivattyúk a fogyasztók igényeinek kielégítését szolgálják. Az LG termékek alacsony hibaszázalékkal készülnek, hiszen a gyártó számára kiemelten fontos a minőség. Ez azt jelenti, hogy az LG hőszivattyúk nagyon ritkán hibásodnak meg, azaz kiváló szolgálatot tesznek a gyártó által meghatározott időintervallumban.

Az LG Therma-V hőszivattyúk kiemelkedő minőségük mellett kedvező árral is rendelkeznek, hiszen az LG számára a minőségen kívül fontos, hogy minél több háztartása eljuthassanak a környezetbarát megoldással működő termékek. Az LG Therma hőszivattyúk telepítéséhez nincs szükség fúrásra vagy földmunkára, így akár meglévő ingatlan esetén és könnyű a telepítésük. A téli hideg időszakban elengedhetetlen a fűtés folyamatos biztosítása, így az LG hőszivattyúk kétszintes biztonsági üzemmóddal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy meghibásodás esetén is biztosított a kellemes, meleg a lakásban. Akár otthonáról, akár irodájáról legyen szó, az LG hőszivattyúk mindkét esetben helytállnak.

LG hőszivattyú telepítése esetén igénylehető a készülékre a GEO tarifa, mely azt jelenti, hogy a helyi áramszolgáltató kedvezményes árat biztosít cserében a környezetbarát technológia alkalmazásáért. Az LG hőszivattyúkban R32-es töltőgáz áramlik, mely hozzájárul az ózonréteg megóvásához. Az LG hőszivattyúk -20 fokban is tökéletesen üzemelnek, a használati meleg víz pedig akár 60 fokos is lehet.

LG hőszivattyú típusok:

Az LG Therma V Monoblokk hőszivattyú  ideális választás hűtésre- fűtésre, padlófűtés üzemeltetéshez. A készülék kizárólag kültéri egységből áll, a gyártók ebbe az egysége telepítette az összes szükséges alkatrészt a működéshez. Kis helyigény esetén ideális választás a készülék. Használati meleg víz készítésre csak külön telepített HVM tárolóval lehetséges. A monoblokk szerkezet szükségtelenné teszi a hűtőközeg kezelését a helyszínen. Az LG új forradalmi R1 scroll kompresszora fejlettebb, mint a hagyományos kompresszor, ami megbízhatóbb működést, alacsonyabb zajszintet és nagyobb hatásfokot eredményez.

Tulajdonságok:

 • Magas energiahatékonyság  SCOP 4,45/ A+++
 • Széles működési tartomány.
 • R32 hűtőfolyadék nagy teljesítménnyel
 • Padlófűtéshez/frissítéshez, fan coilokhoz
 • Kiváló teljesítmény alacsony hőmérsékleten (100% -7oC-on).
 • A többfunkciós kültéri egységben található hidraulikus alkatrészek.
 • Nincs szükség hűtőközeg kezelésre

Az LG Therma V  All-in-one hőszivattyú beépített HMV tárolóval. A Hydro Split osztott rendszerű hőszivattyú egyedi koncepciójával és kiváló teljesítményével magas előremenő hőmérséklettel. Beépített 200 literes használati meleg víz tárolóval. A Therma V tökéletesen alkalmas új építésű és felújított ingatlanok hűtésre- fűtésre, és használati meleg víz készítésére.  Az LG Therma V stabil fűtési teljesítményt biztosít alacsony hőmérsékleten, és gyorsan eléri a kívánt teljesítményt. Az ügyfelek számára energiamegtakarítást, tökéletes kényelmet, egyszerű vezérlést, nagyszerű szolgáltatásokat és csökkentett környezetterhelést biztosítunk.

Tulajdonságok:

 • Magas energiahatékonyság  SCOP 4,45/ A+++
 • Kiváló teljesítmény alacsony hőmérsékleten  100% -7°C-on
 • Széles működési tartomány.
 • R32 hűtőközeg nagy teljesítményű.
 • Optimalizált kialakítás padlófűtéshez/hűtéshez, fan-coilokhoz is.
 • Beépített használati meleg víz tartály, 200 literes

 

LG Therma V Magas hőmérsékletű hőszivattyú, 80°C-os meleg vizet biztosít. Rendkívül hideg éghajlatú vagy rossz szigetelésű otthonokba alkalmas. A készülék ideális választás a régi típusú ingatlanok fűtési rendszerének korszerűsítésére. Magas, 80 fokos előre menő vízhőmérséklettel a meglévő radiátorok használatához megfelelő választás, így felújításkor felhasználhatók a meglévő fűtőtestek. Használati meleg víz készítésre is használható, külön HMV tartály telepítésével. A Cascade technológia 2 hűtőköri cikluson keresztül akár 80˚C-os meleg vizet is képes előállítani. A kilépő víz célhőmérsékletét a rendszer automatikusan határozza meg a külső levegő hőmérséklete alapján az Időjárásfüggő üzemmódban. Ha a külső hőmérséklet csökken, a ház fűtési teljesítménye automatikusan megnő, hogy ugyanazt a helyiség hőmérsékletet fenntartsa. A kívánt hőmérséklettől függően az R410, vagy R134-es kalorikus kört üzemelteti a berendezés a kívánt hőmérséklet eléréséhez.

Tulajdonságok:

 • Magas energiahatékonyság.
 • A kilépő víz hőmérséklete 80oC-ig.
 • Ajánlott megoldás magas hőmérsékletű radiátorokkal történő telepítésekhez.
 • Gyorsan leolvasztás
 • Optimalizált kialakítás
Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás