Toshiba RAS-M10PKVPG-E Super Daiseikai 9 Multi Inverter Beltéri klíma

ID: 457To

165.900Ft

Kategóriák: , ,

Toshiba RAS-10PKVPG-E Super Daiseikai 9  multi inverteres klíma beltéri egység. 2,5 kW hűtési teljesítmény, 3,5 kW fűtési teljesítmény, SEER 10.5 SCOP 5.1 A Toshiba klímaberendezések igazi Japán prémium termékek, hűtésre- fűtésre a legjobb választás. A+++/A+++ energia besorolással.

Összehasonlítom

Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E multi inverteres klíma beltéri egység.

A multi inverter rendszerek sajátossága hogy több helyiséget képesek klimatizálni, egy darab kültéri egységgel, ami praktikus és nagyon esztétikus is, amennyiben nem szeretnénk sok kültéri egységet az ingatlanunkra telepíteni. Hely hiányában is általános megoldás a multi rendszerek telepítése.

Akár 5 darab beltéri egységet is üzemeltethetünk egy darab kültéri egységgel.

A Toshiba legmagasabb minőségű terméke, A+++/A+++ energia besorolással.A Daiseikai japánul azt jelenti, hogy „a helyes válasz”, és a Toshiba zászlóshajója, a DAISEIKAI 9 pontosan ez: az optimális lakossági légkondicionáló minden igényhez. Kiváló teljesítménnyel, nagy hatékonysággal, kiváló minőségű gyártással és intelligens funkciókkal a DAISEIKAI 9 a kategóriájában referenciaérték.  Igazi prémium légkondicionáló. A klimatizálás nemcsak a hőmérséklet és páratartalom szabályozását jelenti. Ezek a termékek tiszta levegőt biztosítanak Ön és családja számára.

Halk, ezért észrevehetetlen a működése.

 • Integrálható WiFi-vezérlő TOSHIBA-felhőn keresztül, mely külön megvásárolható.
 • PREMIUM modell kiváló hatékonysági értékekkel. Világos „wooden texture reflect” kivitel.
 • Kényelmes infravörös távirányító heti időzítővel.
 • Két „Silent mód” a kültéri egységhez.

Egyedi kialakítással, és Japán elegancia. A Toshiba klíma hallható, de nem érezhető. A magas hatékonyságú és energiatakarékos hűtés mellett, nagyon sok extrát tartalmaznak.

Magic coil – A Magic Coil csúszós felületet hoz létre, amelyen a por és a szennyeződés különösen nehezen tapad meg. Így a szennyeződések kiolvasztásra kerülnek a készülékből a leolvasztási időszak alatt. Mivel a tekercs tisztán marad, az energiahatékonyság megmarad, és egészséges, szagtalan levegő kering az egységen.

Kamina üzemmód – Ezzel az úttörő funkcióval a légkondicionáló hő diffúzokként működik más forrásokból, amelyek jelen lehetnek a helyiségben, például kandallóról vagy radiátorról

Heti időzítő napi 4 szabadon programozható beállítással és hetente 7 különböző programmal.

Plazma légtisztító ionizáló – Ez az elektromos légtisztító rendszer 0,001 μm méretű részecskéket képes összegyűjteni, és tízszer gyorsabb, mint a szokásos szűrők

 • 2,5 kW hűtési teljesítmény,
 • 3,2 kW fűtési teljesítmény,
 • SEER 10,6
 • SCOP 5,2
 • DC Twin-Rotary Inverter technológia
 • 3D Aiflow : A Daiseikai 9 stabil légmennyiséget és áramlást biztosít 6 különböző mintázatban. A légáramlást vízszintesen és függőlegesen vezérlik, hogy lefedje a tér minden területét.
 • PURE üzemmód : Ez a funkció aktiválja a légtisztító rendszert.
 • Teljesítményválasztás : A nagyobb energiahatékonyság érdekében 3 energiatakarékossági fokozat közül választhat: 100%, 75% és 50%.
 • Rendkívül csendes : az egység 20dB (A) alatti értékkel működik csendes üzemmódban.
 • Ionizátor : Több mint 1 millió negatív ion keletkezésével a levegő minden köb-centiméterére a Daiseikai ionizátor pihentető légkört teremt a lakhely frissességére.
 • ECO mód : A normál beállításhoz képest akár 25% -kal nagyobb energiatakarékosságot érhet el, a kényelem feláldozása nélkül. Ez a funkció automatikusan megemeli vagy csökkenti a hőmérsékletet a túlzott hőmérséklet- és villamosenergia-költségek elkerülése érdekében.
 • Nagy teljesítményű üzemmód : Ez az üzemmód gyors levegőáramlást biztosít a helyiségben a gyorsabb hűtés vagy fűtés érdekében, de mégis csendesen!
 • Komfort alvó üzemmód : Aktiválja a „Komfort alvást”, és a légkondicionáló rendszere kompenzálja a természetes éjszakai hőmérsékletet, így kényelmesen alhat.
 • ° C (5-13) fűtés üzemmódban ): Ennek a funkciónak a használatával a beltéri hőmérsékletet körülbelül 8 ° C-on tartják , hogy megvédje háziállatait, valamint a vízvezetékeket télen az alacsony hőmérsékletektől.
 • Automatikus diagnózis : A rendszer alapos belső ellenőrzést hajt végre, és jelzi az esetleges rendellenességeket.
 • Zajszint (kültéri) 46 db(A)
 • Energiaosztály A+++ / A+++
 • Öntisztulás : Ez a funkció csökkenti a páratartalmat az egység belsejében, így nem teszi lehetővé a penész képződését a légkondicionálón belül. Amikor kikapcsolja a légkondicionálót, egy belső ventilátor automatikusan bekapcsol, hogy eltávolítsa a nedvességet és kiszárítsa a tekercset.
 • Heti időzítő : A Toshiba hőszivattyút naponta legfeljebb 4 különböző beállítással és egy hét alatt 7 különböző programmal lehet programozni.
 • Tervezés és megbízhatóság : A Toshiba több mint 50 éve biztosítja ügyfeleinek a hibátlan japán minőség garantált pontosságát és szakértelmét
 • Erőteljes leolvasztás : Nehéz téli körülmények között a kültéri egység leolvasztását csak egy kattintással hajthatja végre a távirányítón.
 • Automatikus újraindítás : A légkondicionáló automatikusan újraindul ugyanazokon a beállításokon áramszünet után.
 • Méretek (beltéri) 293x851x270
 • Méretek (kültéri) 630x 800×300
 • Súly (beltéri) 10 kg
 • Súly (kültéri) 38 kg

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés

A Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat .összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

További információk

Fűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

SCOP

,

SEER

,

Extra légszűrő