Toshiba RAS-B18j2FVG-E Parapet Multi Inverter Beltéri Egység

ID: 462To

560.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Toshiba RAS-B18U2FVG-E Padlón Álló Parapet multi inverter beltéri egység. Hűtési energiaosztály A++ Maximális hűtő teljesítmény 5 kW Maximális fűtő teljesítmény 6,3 kW Fűtési energiaosztály A++  Padlómelegítés és egyéb fűtési opciók a Toshiba multi parapet rendszerekkel.

Thosiba UFV RAS-B18UFV-E / RAS-18N3AV2-E Padlón Álló Parapet multi inverteres klíma beltéri egység.

A Toshiba multi rendszerekkel biztosíthatjuk több ingatlan hűtését- fűtését, úgy hogy a megoldás esztétikus és helytakarékos. Az egy kültéri egységgel működő multi rendszerek akár 5 darab beltéri egységgel is telepíthetők. Praktikus megoldás mind kis hellyel rendelkező ingatlanhoz. Ez a klímaberendezés, a konzolos modell, a falhoz kerül, és szinte minden helyiségbe illeszkedik a 60 x 70 cm-es kompakt méreteinek köszönhetően. Könnyen elhelyezhető egy alacsony tetőtéri helyiségben, és könnyen felszerelhető egy ablak alá is. Akár a régi konvektor helyére is telepíthető.

Tulajdonság:

 • Maximális hűtő teljesítmény 5 kW,
 • Maximális fűtő teljesítmény 6 kW,
 • Hűtési energiaosztály A++,
 • Fűtési energiaosztály A++,
 • IAQ szűrőrendszer Quiet (halk) üzemmód,
 • Kompakt, elegáns kialakítás,
 • Magas hatásfok,
 • Öntisztító,
 • Egyenáramú Hybrid Inverter technológia + PAM és PWM,
 • A RAS-UFV a TOSHIBA Bi-Flow rendszert tartalmazza, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválassza a légáramlás irányát az alul és felül található két rendelkezésre álló nyílás közül,
 • A légkivezetés irányát tetszés szerint beállíthatjuk az előre beállított pozíciók közül választva, vagy a lengés funkcióhoz, amely a kifolyónyílás felfelé és lefelé mozdulását eredményezi, és így elosztja a levegőt a helyiségben,
 • Padlómelegítés gyenge légárammal,
 • -15 fokig üzembiztos,
 • A mellékelt infravörös távirányító mellett az RAS-UFV intelligens vezérlőpanellel,
 • LCD kijelzővel, gyermekzárral, fényerő-szabályozóval és automatikus újraindítással van felszerelve,
 • Világító vezérlőpult  fényerő szabályzóval és gyermekzárral,
 • Alacsony zajszint  a csendes módnak köszönhetően,
 • IAQ szűrőrendszer,
 • Hatékony IAQ szűrőrendszer,
 • Szélesség(beltéri) 70 cm,
 • Magasság(beltéri) 60 cm,
 • Mélység(beltéri) 22 cm,
 • Súly(beltéri) 16 kg,
 • Súly(beltéri) 9 kg.

Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

 

További információk

Fűtés kapacitás

WiFi

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

SCOP

SEER

Hűtés kapacitás