Lakossági napelemes és fűtési rendszerek támogatása pályázat

Lakossági napelemes és fűtési rendszerek támogatása pályázat. Mivel cégünk is szerepel kivitelezőként a kivitelezői listán, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, ha pályázni szeretne hőszivattyúra, fűtés korszerűsítésre.

Az elérhető támogatás akár a projekt 100%-át fedezni tudja.

Feltételek, információk

Nagykorú természetes személy (magánszemély), a 2020. évben jövedelemmel rendelkezők a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmüknek egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé essen.

A pályázaton támogatást elnyert személyek kizárólag a kivitelezői listán szereplő vállalkozásokkal köthetnek szerződést a beruházás megvalósítására.

Elnyerhető támogatás legfeljebb az (1) esetén bruttó 2.896.108 Ft, (2a) esetén bruttó 9.368.464 forint, (2b) esetén bruttó 11.559.214 Ft. Ez utóbbi kategóriába tartozik a hőszivattyú beépítése.

A pályázatra összesen 201.624.116.436 forint támogatási keret jut a költségvetésből.

2026 végéig kell elvégezni a pályázattal kapcsolatos korszerűsítéseket.

A pályázat részletes leírása:

RRF-6.2.1 „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” című pályázatról lakossági pályázók részére

A pályázat keretében kizárólag az alábbi két különböző műszaki tartalom egyikére igényelhető támogatás:

1, Tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése,

VAGY

2, tetőszerkezetre helyezett, alább részletezett kapacitáskorlát mellett napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje.

Pályázók köre: nagykorú természetes személy (magánszemély), a 2020. évben jövedelemmel rendelkezők a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmüknek egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé essen.

Vissza nem térítendő támogatás igényelhető, ahol a támogatás intenzitása: 100%.

Elnyerhető támogatás legfeljebb az (1) esetén bruttó 2.900.000 Ft, (2) esetén bruttó 11.300.000 Ft.

Támogatásban várhatóan közel 35 ezer család részesül. Pályázatokat 4 ütemben, megyénként eltérő beadási időpontokkal, de rögzített megyei támogatási keretre lehet benyújtani.

Az első beadás 2021. december 6-tól kezdődik megyénként ütemezetten.

A beruházás csak a Regisztrált kivitelező listából választott, szerződött kivitelezővel valósítható meg. A támogatási kérelem benyújtásának feltétele a kivitelezővel megkötött előszerződés. Mivel cégünk is szerepel kivitelezőként a kivitelezői listán, ezért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, ha pályázni szeretne hőszivattyúra, fűtés korszerűsítésre.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás