Toshiba RAV-RM561CTP-E / RAV-GP561ATP-E Inverteres Mennyezeti Split Klíma

ID: 481To

1.020.001Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Toshiba RAV-RM561CTP-E / RAV-GP561ATP-E Inverteres Mennyezeti Split Klíma Hűtőteljesítmény 5 kW Fűtőteljesítmény 5,6 kW. A készülék gyorsan és hatékonyan képes hűteni- fűteni, Energia besorolása A++/A++. A Tosiba berendezés SEER értéke 6,7 SCOP értéke 4,7.

Toshiba RAV-RM561CTP-E / RAV-GP561ATP-E Inverteres Mennyezeti Split Klíma

A mennyezetre szerelhető szerelvények ideális megoldást jelentenek irodák, iskolai helyiségek és éttermek számára.

Magas energiahatékonysági osztályukkal és fejlett technológiai újításaikkal a Super Digital Inverter (SDI) modellek a standard sorozat összes tulajdonságát és jobb teljesítményt kínálnak.
Az automatizált szelepvezérlés és az alacsony zajszint a csúcstechnológiás légkondicionáló legfontosabb jellemzői.
A modern kialakításnak köszönhetően a légkondicionáló csak 30 dB (A) -val (2 LE-ben) működik – kétszer olyan csendesen, mint a hagyományos készülékek.
Optimális szelepvezérlés: a légáramlás szögét automatikusan a legmegfelelőbb beállításra állítják be, és az automatikus lengésmód biztosítja, hogy a légáramlás elérje a helyiség minden területét.

A SEER 6,90 és az SCOP 4,58, a Super Digital Inverter maximalizálja az energiamegtakarítást és minimálisra korlátozza az üzemeltetési költségeket a Twin-Rotary kompresszor és az Inverter vezérlés kombinációjának köszönhetően.

Az innovatív felfüggesztési rendszer lehetővé teszi a beltéri egység viszonylag egyszerű rögzítését az előre összeállított kerethez.

 • Alacsony zajszint, 3 szintű ventilátor
 • Magas energiahatékonyság
 • Nagy teljesítményű hőcserélő
 • Hűtőteljesítmény 5 kW
 • Fűtőteljesítmény 5,6 kW
 • A++/A++ energia besorolással.
 • SEER 6,7
 • SCOP 4,7
 • Quiet funkció
 • Auto Diagnose rendszer
 • Öntisztító funkció

A gyártóról:

Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

A Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

További információk

WiFi

Split

SCOP

SEER

Fűtés e

Hűtés e

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás