Toshiba RAV-RM1401UTP-E / RAV-GM1401ATP-E Kazettás Inverteres Split Klíma

ID: 517To

1.369.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Toshiba RAV-RM1401UTP-E / RAV-GM1401ATP-E Kazettás Inverteres Split Klíma Hűtőteljesítmény 12 kW Fűtőteljesítmény 12,8 kW, eredeti Japán klímaberendezés. SEER 5,7 SCOP 4,3. A kazettás Toshiba készülékek megfelelnek nagyobb ingatlanok hűtésére- fűtésére, minőségi tervezéssel.

Toshiba RAV-RM1401UTP-E / RAV-GM1401ATP-E Kazettás Inverteres Split Klíma
A Toshiba légkondicionálójának inverteres osztott rendszerei a kompakt egységekben rendkívüli magas megtakarításokat eredményeznek. Akár mennyezetbe, akár álmennyezetbe szerelve, a Toshiba vékony csatornája a legmodernebb technológiát kínálja, kivételes energiamegtakarítással, nagy teljesítménnyel és egyszerű telepítéssel.
A Toshiba kazettás klímák A++/A++ energia besorolással, igazán jó választás. Japán prémium márka, 50 éve a klímapiacon. A Toshiba vékony csatornás beltéri helyiségek ideálisak szállodákban, bankokban, irodákban és hasonló alkalmazásokban, ahol nagyon alacsony zajszintre van szükség.
A négyutas kazettát úgy tervezték, hogy illeszkedjen az összes szokásos 600 × 600 mm-es mennyezeti panelhez, ami sokkal egyszerűbbé teszi a telepítést és a karbantartást. Kompakt kialakítása minden belső térbe illeszkedik, ahol a megjelenés ugyanolyan fontos, mint a funkcionalitás. A huzatvédelem és a tiszta mennyezet jellemzői ideálisak a készülék számára a legigényesebb alkalmazásokhoz.
A mennyezeti rács tökéletes kialakítása biztosítja a 360 ° -os levegőeloszlást. A Digital Inverter RAV-RM1101UTP-E / RAV-GM1101ATP-E igazi Japán készülék.
Főbb jellemzők:
 • Működés -15 ° C-ig (fokjel) hűtés és fűtés közben
 • Rendkívül csendes működés
 • SEER 5,7
 • SCOP 4,3
 • Nagy hatásfokú iker rotációs inverter kompresszor
 • Hűtési teljesítmény 12 kW
 • Fűtési teljesítmény 12,8 kW
 • Beépített magas emelésű leeresztő szivattyú 850 mm-re
 • Könnyen kombinálható különféle típusú diffúzorokkal
 • Akár 50Pa rendelkezésre álló statikus nyomás négy lépésben
 • Könnyen felszerelhető és könnyű, 22 kg
 • Karcsú kivitel, mindössze 210 mm magassággal
 • A rugalmas kialakítás lehetővé teszi a beáramló levegő konfigurációjának konfigurálását a hátsó bemeneti szokásos kialakítás vagy az egység alsó részéről
 • R32 hűtőközeg
 • Természetes lefolyó gravitációs port áll rendelkezésre
 • Infravörös és vezetékes vezérlés áll rendelkezésre
 • Beltéri egység méretei H x Sz x M: 256 x 575 x 575

Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

További információk

WiFi

Split

Fűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER