Toshiba RAV-RM1101BTP-E / RAV-GP1101AT-E Légcsatornázható Inverteres Split Klíma

ID: 498To

1.756.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Toshiba RAV-RM1101BTP-E / RAV-GP1101ATP-E légcsatornázható Inverteres Split Klíma Prémium Japán készülék, A+/A++ energia besorolással. SEER 6,6 SCOP 4,2 értékkel. A gyártó magas minőségi követelményekkel gyárt klímaberendezéseket. Hűtőteljesítmény 10 kW Fűtőteljesítmény 11,2 kW.

Toshiba RAV-RM1101BTP-E / RAV-GP1101ATP-E légcsatornázható Inverteres Split Klíma

A Digital Inverter légcsatornás készülékek kiválóan alkalmasak a függesztett álmennyezet fölé való telepítésre. A szoba formájától függően a klimatizált levegő több levegőkivezetésen keresztül kerül ki fúvásra, így a légcsatornás megoldással egyenletesebb hőmérsékleteloszlás biztosítható a szobában. A légcsatornás készülékek kiválóan alkalmasak függesztett álmennyezet fölé való telepítésre.

A Digital és Super Digital Inverter típuscsalád berendezései a mai csúcstechnológiát képviselik. Ezek a készülékek megfelelők hotelekbe, bankokba és hasonló területekre, ahol kényelmes, és halk készülékekre van szükség. A légcsatornás megoldással egyenletesebb hőmérséklet-eloszlás biztosítható a szobában.

A Toshiba RAV-RM1101BTP-E / RAV-GP1101ATP-E légcsatornázható készülék igazi prémium Japán készülék.

 • Auto Diagnose rendszer
 • Alacsony zajszintű 3 fokozatú ventilátor
 • Külső statikus nyomás 50Pa-ig beállítható
 • Csatlakozási lehetőség a BMS rendszerhez
 • Hűtési teljesítmény 10 kW
 • fűtési teljesítmény 11,2 kW
 • SEER 6,6
 • SCOP 4,2
 • A berendezés pillanatnyi áramkimaradás vagy tartós áramszünet után is automatikusan újraindul a korábbi beállításoknak megfelelően
 • Turbó üzemmód A turbó gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt érhető el a kívánt szobahőmérséklet.
 • Beépített kondenzvízszivattyú (vékony és csatornás klímaberendezések)
 • Öntisztító funkció
 • működési tartomány fűtés – külső hőmérséklet -15 ÷ 15 ° C
 • Hűtési működési tartomány – külső hőmérséklet -15 ÷ 43 ° C
 • Mosható, hosszú életű porszűrő
 • Az álmennyezetbe feltűnésmentesen beépíthető
 • A mindössze 210 mm magasságú vékony csatornaegység álmennyezetekbe történő beépítésre alkalmas.
 • Nagy teljesítménytartomány és A ++ magas energiaosztály fűtéshez / hűtéshez
 • Számítógéptermek, telefonközpontok, kapcsolóterek, éttermek, orvosi rendelők, ügyfélközpontok klimatizálására.
 • A TOSHIBA kifejezetten a fokozott, állandó igénybevételű területek klimatizálására fejlesztette ki.
 • Légbeszívás alulról, illetve oldalról lehetséges
 • Automatikus újraindulás
 • Opcionális WiFi vezérlés okos telefonon, táblagépen vagy számítógépen keresztül
 • Legújabb Toshiba iker rotációs DC hibrid inverter kompresszor technológiák

A gyártóról:

A Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

További információk

WiFi

Split

SCOP

SEER

Fűtés e

Hűtés e

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás