Toshiba RAS-B18G3KVSG-E Shorai EDGE Multi Inverter Beltéri egység

ID: 452Tol0

225.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Toshiba RAS-B18G3KVSG-E Shorai EDGE Multi Inverter Beltéri egység. Hűtési teljesítmény 5,2 kW Fűtési teljesítmény 6 kW kettős forgódugattyús kompresszor és prémium japán tervezés. A Toshiba multi rendszerei A++/A++ energia besorolással miden ügyfél igényének megfelelő választás. SEER 8,5 SCOP 4,6.

Toshiba RAS-B18G3KVSG-E Shorai EDGE multi inverteres klíma beltéri egység.

A multi inverter rendszerek lehetőséget biztosítanak arra, hogy helyhiány vagy esztétikum miatt, egy darab kültéri egységet telepítsenek az ingatlanban, úgy hogy mindezek mellett akár 5 különböző helyiséget lehet klimatizálni, 5 beltéri egységgel. Ideális választás lakások, üzletek, egyéb ingatlanok hűtésre- fűtésére. A Shorai EDGE egységeket az inverter technológiának köszönhetően nagyon csendes működés és zökkenőmentes teljesítményszabályozás jellemzi. Hét ventilátor sebességgel, beleértve a HI POWER- és Quiet funkciót Eco és „Comfort Sleep” üzemmódot. IAQ szűrő – Az ezüst és tejsav enzimek hatékonyan hatnak  a szennyeződésekre, vírusok és baktériumok ellen, és segítenek a levegőt tisztán és egészségesen tartani. A Toshiba Shorai EDGE klímaberendezéséhez tartozék a nagy, mosható műanyag szűrő, amely beborítja a teljes hőcserélőt és a levegőt már belépéskor megtisztítja a durva szennyeződésektől, illetve porszemcséktől. Ezt a tartozékot a felhasználó bármikor tisztíthatja. Elegáns kialakítás: egyenes vonalak, kompakt méret, LED kijelző állítható háttér világítás intenzitással. Igazi Japán klímaberendezés, prémium anyagfelhasználással.

Tulajdonságok:

 • Hűtési teljesítmény 5,2 kW,
 • Fűtési teljesítmény 6 kW,
 • WiFi vezérlés,
 • IAQ szűrő (természetes anyagból készült finomszűrő),
 • One Touch Presset funkció,
 • SEER 8,5
 • SCOP 4.6,
 • porszűrő (mosható szűrő a durva szennyeződések ellen),
 • Comfort Sleep üzemmód (a hőmérséklet fokozatos, maximum 2 C-os emelése reggelig),
 • Kétlépcsős szűrőrendszer,
 • Új, letisztult forma,
 • automata üzemmód (automatikus átváltás hűtés és fűtés között),
 • DC hibrid inverter technológia,
 • hibrid inverter vezérlés (fokozatmentes teljesítményszabályozás),
 • Quiet mode (különösen alacsony zajszint – csendes üzemmód),
 • Eco mode (energiatakarékos funkció),
 • időzítési lehetőség (a be- és kikapcsolás egyedi beprogramozásának lehetősége),
 • automatikus újraindulás áramkimaradás után,
 • Infra távirányító,
 • Preset mode (előre beállított üzemmód),
 • Zajszint (kültéri) 46 db(A),
 • Energiaosztály A++ / A++,
 • öntisztító funkció (a kondenzvíz aktív használatával tisztít),
 • Öntisztító funkció- a beltéri egység párologtatója teljesen megszárad, mielőtt kikapcsolná, hogy megakadályozza a penész, baktériumok és szag képződését,
 • kompakt kialakítás, kis mélységű készülék,
 • kettős forgódugattyús kompresszor (hosszú élettartam, csendes működés és maximális hatékonyság),
 • HI POWER (különösen erős légáram a kívánt hőmérséklet gyors eléréséhez),
 • Auto Diagnose (a berendezés hibátlan működésének ellenőrzése),
 • Méretek (beltéri) 293x798x230,
 • Súly (beltéri) 12 kg.

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

A Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

A Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

További információk

Fűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

SCOP

SEER

Hűtés kapacitás