Toshiba RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 Haori Inverteres Split Klíma

ID: 736To-1

465.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Toshiba RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 Haori Inverteres Split Klíma, Kitűnő SEER 8,6 és SCOP 5,2 értékkel. A+++/A+++ energia besorolással. Hűtéskor 2,5 kW, fűtéskor 3,2 kW teljesítménnyel. Igazi exklusíve Japán prémium klímaberendezés.

Toshiba RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 HAORI Inverteres Split Klíma.

Abszolút prémium klímaberendezés, a Toshiba legújabb A+++ energia besorolású készüléke.

Függetlenül a szoba stílusától, függetlenül attól, hogy modern, élénk, hétköznapi, fényűző, elegáns vagy retro, a HAORI által tervezett dizájn még kellemesebbé teszi. Karcsú testével és egyedi formájával ezt az innovatív légkondicionáló egységet egy szövetburkolat jellemzi, amely tökéletes kombinációt hoz létre a szoba többi szövetével, például a kanapékkal, szőnyegekkel, függönyökkel, fotelekkel és takarókkal a kellemes hangulat érdekében. és kényelmes légkört.

Maximális energiahatékonyság az Ultra-Pure légszűrővel, ionizálóval ellátott ózon légtisztítóval és kényelmes távirányítóval kombinálva.

A 3D levegőelosztás és a SnakeCare- flow funkció biztosítja a huzatmentes légáramlást a helyiségben.

A Toshiba szabadalmaztatott koncepciója megkönnyíti a HAORI beltéri egységének megváltoztatását, a legmegfelelőbb textíliával. Elegendő a szövetet a kívánt mintázatban a beltéri egység cserélhető részére rögzíteni, és máris új színnel használhatja készülékét. Merítsen ihletet egyedi stílusával. Továbbá, ha a szobát felújítják, a HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1 készüléket bármikor átöltöztetheti. Csak válasszon egy új textiliát, hogy illeszkedjen a környezet új esztétikájához.

 • Nagy hatékonyságú A +++ az intelligens vezérlésű hibrid inverter technológiának köszönhetően
 • A beltéri és a kültéri egységek rendkívül csendes működése
 • Hűtéskor 2,5 kW
 • Fűtéskor 3,2 kW
 • A+++/A+++
 • A készletszabályozás, amely minimalizálja az áramfogyasztást, azaz a légkondicionálás a teljesítményét az aktuális terheléshez igazítja
 • Fagyvédelmi funkció
 • Csendes mód – „Csendes” beltéri egységhez
 • Rendkívül hatékony Ultra Pure szűrő 2,5 µm-es porszemcsemérethez
 • Ózon légtisztító ionizátorral
 • Öntisztító funkció , szárítja a hőcserélőt működés után
 • Színben szabályozható LED kijelző
 • „Komfort alvás” mód a békés alváshoz
 • Néma üzemmód – „Néma” kültéri egységhez
 • 3D légelosztás 6 légáramlási profillal
 • Mosható porszűrők , amelyek az egész hőcserélőt lefedik
 • WiFi adapter az egységek standard részeként
 • Ökológiai hűtőközeg R32
 • ECO -prevádzka
 • Heti időzítő 4 szabadon programozható beállítással / nap
 • Edzési funkció 8 ° C-on
 • A „Magic Coil” hőcserélők felületkezelése

A Toshiba innovatív rotációs kompresszor-technológiája és az R32 hűtőközeg példamutató teljesítményt és kivételes megbízhatóságot ötvöz. Minimálisra csökkenti az ingadozásokat az állandó hőmérséklet biztosítása érdekében, növeli a hatékonyságot a véletlen zajok kockázatának kiküszöbölésével. Az inverteres technológia lehetővé teszi a HAORI számára, hogy a fűtési és hűtési kapacitást bármikor beállítsa, a kompresszor sebességét a tényleges igényhez igazítva. Mindez csökkent fogyasztást és figyelemre méltó hatékonysági osztályokat jelent.

Plazmaionizátor: Az erős plazmaionizátor felgyorsítja a levegőben lebegő mikrométer méretű szennyeződések befogási hatékonyságát, ózont (O3) generálva. Amikor a szennyező anyagok, például baktériumok vagy vírusok érintkezésbe kerülnek az ózonnal, azokat oxidációval deaktiválják. Ezt követően az ózon visszatér oxigénné (O2). Az eredmény tiszta, friss és egészséges környezet, gazdag oxigénmolekulákban és rossz szagok nélkül.

Távirányító: A vezérlés, amely szintén elegáns, mágneses támasztékkal van ellátva, hogy megkönnyítse a falra történő felszerelést. Többféle vezérlési funkciót kínál, mint például a 3D AIRFLOW funkció, amely a független motoros lamelláktól, lehetővé teszi a légáramlás bármilyen irányba történő irányítását.

Levegő minőség: Az Ultra Pure szűrő tiszta, pormentes légkört biztosít szagok, mikroorganizmusok és finom részecskék nélkül, PM2,5 tisztítást kínálva. A PM2,5 a levegőszennyezés részecskéit jelzi, amelyek átmérője kevesebb, mint 2,5 mikrométer (μm). A vizsgálatok szoros kapcsolatot találtak a finom részecskéknek való kitettség és a tüdőbetegség vagy a krónikus betegség súlyosbodása között. A Toshiba Ultra-Pure szűrő akár 94% PM2,5-et is meg tud ragadni, egészséges otthoni teret teremtve otthon.

Egyedi mókuskerék: Az innovatív Toshiba Magic Coil öntisztító beltéri tekercs bevonat csúszós felületet hoz létre, amelyen a por és a szennyeződés különösen nehezen tapadhat meg. Ily módon a szennyeződések az egységből távoznak. Ez egy olyan tekercset eredményez, amely mindig tiszta, nedvesség és penész felhalmozódása nélkül. Mivel a tekercs tiszta marad, az energiahatékonyság megmarad és egészséges, szagtalan levegő kering az egységen.

További funkciók az energia felhaszálásban:

 • ECO funkció az energiaköltségek csökkentése érdekében,
 • COMFORT SLEEP funkció a szobahőmérséklet optimalizálásához éjszaka,
 • HIGH-POWER funkció a helyiségek gyors fűtéséhez vagy hűtéséhez,
 • Home AC Control App,
 • Az új Toshiba Home AC Control alkalmazással teljes mértékben vezérelheti a kívánt kényelmi szintet. Az integrált Wi-Fi lehetővé teszi az egység vezérlését akár távolról is, lehetővé téve a heti programozást és az energiafigyelést,
 • A HAORI kompatibilis a Google Home Assistant és az Amazon Alexa hangfelismerő rendszereivel is.

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

A Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

 

További információk

Hűtés e

Fűtés e

Hűtés kapacitás

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

SEER

SCOP

Split

WiFi