Toshiba RAS-5M34U2AVG-E1 Multi Inverter Kültéri Klíma egység

ID: 448To

1.119.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Toshiba RAS-5M34U2AVG-E1 Multi inverter klíma kültéri egység. Kicsi és kompakt kültéri egység, 10 kW hűtési teljesítmény, 12 kW fűtési teljesítmény, 6,1 SEER, 4,2 SCOP értékkel, igazán kitűnő választás hűtésre- fűtésre. A Toshiba elkötelezett a prémium tervezés mellett.

Toshiba RAS-5M34U2AVG-E1 Multi inverter klíma kültéri egység.

A Toshiba inverteres multi kültéri egységei több helyiség hűtési vagy fűtési igényének egyidejű kiszolgálására ideális megoldást nyújtanak. Az egységek kompakt, kis helyigényűek, valamint csendes üzeműek, prémium megoldás minden ingatlan hűtésre- fűtésére. Beltéri egységnek választhatunk oldalfali, parapet és (konzol), kazettás vagy akár légcsatornás egységet is, ebből akár 5 darabot is, és mindehhez csak egy darab kültéri egység szükséges. A nagy teljesítményű egyenáramú kompresszorok gondoskodnak arról, hogy ezek a készülékek gyorsan elérjék a kívánt hőmérsékletet, majd megtartsák a kíván értéket. Igazi prémium Japán termék. 2 – 5 beltéri egység csatlakoztatható, így csökkenthető az üzembeállítási költségeket, valamint a helyigényt külső térben.

Tulajdonságok:

 • 10 kW hűtési teljesítmény,
 • 12 kW fűtési teljesítmény,
 • alacsony zajszint,
 • Kisebb helyigény,
 • 5,6 SEER,
 • 4,2 SCOP,
 • Az összesített maximális kábelhossz 80 m,
 • működési tartomány (hűtés/fűtés):-10 C – +46 C / -20 C – +24 C,
 • kettős forgódugattyús kompresszor,
 • Kicsi és kompakt kültéri egységek,
 • Egy kültérihez 2 beltéri egység is működtethető,
 • Kisebb telepítési ráfordítás,
 • hűtő/fűtő üzemmód,
 • Kompakt, csendes és hosszú élettartam,
 • hűtőközeg: R32.

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

További információk

Fűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

SCOP

SEER