Toshiba RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E Super Daiseikai 9 Inverteres Split klíma

ID: 438To

470.899Ft

Kategóriák: ,

Toshiba RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E Super Daiseikai 9  oldalfali inverteres klíma.2,5 kW hűtési teljesítmény, 3,2 kW fűtési teljesítmény, Igazi prémium klímaberendezés, a SEER 10.5 SCOP 5.2. A Toshiba Daiseikai egy A+++/A+++ energia besorolású csúcsmodell, ideális hűtésre-fűtesre.

Összehasonlítom

Toshiba RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E Super Daiseikai 9  oldalfali inverteres klíma.

A Toshiba legmagasabb minőségű terméke, A+++/A+++ energia besorolással.A Daiseikai japánul azt jelenti, hogy „a helyes válasz”, és a Toshiba zászlóshajója, a DAISEIKAI 9 pontosan ez: az optimális lakossági légkondicionáló minden igényhez. Kiváló teljesítménnyel, nagy hatékonysággal, kiváló minőségű gyártással és intelligens funkciókkal a DAISEIKAI 9 a kategóriájában referenciaérték.  Igazi prémium légkondicionáló. A klimatizálás nemcsak a hőmérséklet és páratartalom szabályozását jelenti. Ezek a termékek tiszta levegőt biztosítanak Ön és családja számára.

Halk, ezért észrevehetetlen a működése.

 • Integrálható WiFi-vezérlő TOSHIBA-felhőn keresztül, mely külön megvásárolható.
 • PREMIUM modell kiváló hatékonysági értékekkel. Világos “wooden texture reflect” kivitel.
 • Kényelmes infravörös távirányító heti időzítővel.
 • Két “Silent mód” a kültéri egységhez.

Egyedi kialakítással, és Japán elegancia. A Toshiba klíma hallható, de nem érezhető. A magas hatékonyságú és energiatakarékos hűtés mellett, nagyon sok extrát tartalmaznak.

Kamina üzemmód – Ezzel az úttörő funkcióval a légkondicionáló hő diffúzokként működik más forrásokból, amelyek jelen lehetnek a helyiségben, például kandallóról vagy radiátorról

Heti időzítő napi 4 szabadon programozható beállítással és hetente 7 különböző programmal.

Magic coil – A Magic Coil csúszós felületet hoz létre, amelyen a por és a szennyeződés különösen nehezen tapad meg. Így a szennyeződések kiolvasztásra kerülnek a készülékből a leolvasztási időszak alatt. Mivel a tekercs tisztán marad, az energiahatékonyság megmarad, és egészséges, szagtalan levegő kering az egységen.

Plazma légtisztító ionizáló – Ez az elektromos légtisztító rendszer 0,001 μm méretű részecskéket képes összegyűjteni, és tízszer gyorsabb, mint a szokásos szűrők

 • 2,5 kW hűtési teljesítmény,
 • 3,2 kW fűtési teljesítmény,
 • SEER 10,6
 • SCOP 5,2
 • DC Twin-Rotary Inverter technológia
 • 3D Aiflow : A Daiseikai 9 stabil légmennyiséget és áramlást biztosít 6 különböző mintázatban. A légáramlást vízszintesen és függőlegesen vezérlik, hogy lefedje a tér minden területét.
 • Ionizátor : Több mint 1 millió negatív ion keletkezésével a levegő minden köb-centiméterére a Daiseikai ionizátor pihentető légkört teremt a lakhely frissességére.
 • ECO mód : A normál beállításhoz képest akár 25% -kal nagyobb energiatakarékosságot érhet el, a kényelem feláldozása nélkül. Ez a funkció automatikusan megemeli vagy csökkenti a hőmérsékletet a túlzott hőmérséklet- és villamosenergia-költségek elkerülése érdekében.
 • Nagy teljesítményű üzemmód : Ez az üzemmód gyors levegőáramlást biztosít a helyiségben a gyorsabb hűtés vagy fűtés érdekében, de mégis csendesen!
 • PURE üzemmód : Ez a funkció aktiválja a légtisztító rendszert.
 • Teljesítményválasztás : A nagyobb energiahatékonyság érdekében 3 energiatakarékossági fokozat közül választhat: 100%, 75% és 50%.
 • Rendkívül csendes : az egység 20dB (A) alatti értékkel működik csendes üzemmódban.
 • Komfort alvó üzemmód : Aktiválja a “Komfort alvást”, és a légkondicionáló rendszere kompenzálja a természetes éjszakai hőmérsékletet, így kényelmesen alhat.
 • ° C (5-13) fűtés üzemmódban ): Ennek a funkciónak a használatával a beltéri hőmérsékletet körülbelül 8 ° C-on tartják , hogy megvédje háziállatait, valamint a vízvezetékeket télen az alacsony hőmérsékletektől.
 • Öntisztulás : Ez a funkció csökkenti a páratartalmat az egység belsejében, így nem teszi lehetővé a penész képződését a légkondicionálón belül. Amikor kikapcsolja a légkondicionálót, egy belső ventilátor automatikusan bekapcsol, hogy eltávolítsa a nedvességet és kiszárítsa a tekercset.
 • Heti időzítő : A Toshiba hőszivattyút naponta legfeljebb 4 különböző beállítással és egy hét alatt 7 különböző programmal lehet programozni.
 • Tervezés és megbízhatóság : A Toshiba több mint 50 éve biztosítja ügyfeleinek a hibátlan japán minőség garantált pontosságát és szakértelmét
 • Erőteljes leolvasztás : Nehéz téli körülmények között a kültéri egység leolvasztását csak egy kattintással hajthatja végre a távirányítón.
 • Automatikus újraindítás : A légkondicionáló automatikusan újraindul ugyanazokon a beállításokon áramszünet után.
 • Automatikus diagnózis : A rendszer alapos belső ellenőrzést hajt végre, és jelzi az esetleges rendellenességeket.
 • Zajszint (kültéri) 46 db(A)
 • Energiaosztály A+++ / A+++
 • Méretek (beltéri) 293x851x270
 • Méretek (kültéri) 630x 800×300
 • Súly (beltéri) 10 kg
 • Súly (kültéri) 38 kg

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

A Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

A Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

További információk

Split

WiFi

Fűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

SCOP

SEER

Extra légszűrő