Toshiba ESTIA HWS-805H-E + HWS-805XWHM3-E levegő-víz hőszivattyú

ID: 682To

1.815.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Toshiba Estia HWS-805H-E + HWS-805XWHM3-E levegő-víz hőszivattyú. Hűtés: A++ Fűtés: A++ Hűtés: 6 kW, Fűtés: 8 kW. Az Estia egy komplett rendszer, amelynek a célja a megfelelő hőmérséklet biztosítása a helyiségek fűtéséhez, a háztartási meleg vízhez, és további előnye, hogy a meleg évszakokban hűtésre is ideális választás.

Toshiba Estia HWS-805H-E + HWS-805XWHM3-E levegő-víz hőszivattyú.

Hűtés: 6 kW teljesítmény, Fűtés: 8 kW teljesítmény. További 3 kW beépített fűtőpatron.

A levegő-víz hőszivattyú ötvözi az alacsony beszerzési költségek előnyét a rendkívül alacsony üzemeltetési költségekkel. Lehetséges a napenergia integrálása napelemeken keresztül a hőszivattyús rendszerbe, és ez hozzájárulhat a hatékonyság növeléséhez. A készülék megfelelő választás hűtésre- fűtésre, és természetesen használati meleg víz készítésére is.

A Toshiba Inverter rendszer egy új intelligens áramszabályozó egységet használ a vektoros vezérléssel együtt, amely szélesebb kompresszor frekvenciatartományt biztosít számunkra, ezáltal jobb hőmérséklet-szabályozást biztosítva. A kijelzős távirányító használata nagyon egyszerű, és intuitív. Az ESTIA kompatibilis a csatlakoztatott intelligens termosztátok legfejlettebb technológiáival. A Toshiba ESTIA levegő-víz hőszivattyújával ideális választás amennyiben Ön szeretné gazdaságosan, megújuló energiával függetleníteni magát a szolgáltatóktól. Az ESTIA a szükséges energia legnagyobb részét a külső környezetből vonja el. A levegő-víz hőszivattyú a hűtőkör segítségével hőt von el, és azt a házban lévő meleg víz -rendszernek adja át. Így 1 kW felvett elektromos áramból akár 5 kW hőenergia is nyerhető.

Az Estia egy komplett rendszer, amelynek a célja a megfelelő hőmérséklet biztosítása a helyiségek fűtéséhez, a háztartási meleg vízhez, és további előnye, hogy a meleg évszakokban hűtésre is ideális választás.

Nagy hidegben a hűtőpatronnal rásegíthetünk a fűtésre, a megfelelő hőmérsékletű víz előállításához. Akár két  termosztáttól is vezérelhető, a kis és bemeneti kártyáknak köszönhetően.

A továbbfejlesztett hőcserélők megnövelt felülete miatt kiváló hatásfokkal adja át a kinyert hőenergiát a fűtésrendszer felé. Épületfelügyeleti rendszerbe köthető, hibajelet is képes leadni, ezáltal azonnali diagnosztikai lehetőségeket kap a felhasználó.

Tulajdonságok:

 • Hűtés: A++
 • Fűtés: A++
 • Hűtés: 6kW
 • Fűtés: 8kW
 • Kiváló COOP érték,
 • További 3kW fűtés opció,
 • -20°C külső hőmérsékletig,
 • A legkorszerűbb inverteres technológia,
 • Energiahatékonysági értékei kiemelkedőek,
 • Dupla forgódugattyús kompresszor,
 • Nagyon alacsony költségek az üzemeltetés során,
 • Konvekciós illetve sugárzó fűtésekhez is alkalmas,
 • Fűtés, hűtés egy készülékkel,
 • Használati meleg víz előállítás,
 • Rendkívül csendes működés,
 • Fűtésre -20°C-ig 100%-os hatékonysággal alkalmas.
 • Teljesítményéhez képest kis méretek,
 • Nagy méretű hőcserélő felületek a kiváló hatékonyságért,
 • A fűtőpatron beépítve, 3 választható teljesítménnyel,
 • Legionella -baktérium elleni védelem,
 • Előre menő hőmérséklet: 55°C
 • Működési időzítés, programozás,
 • Ki, bemeneti kártya csatlakoztatási lehetőség,
 • Többféle fűtési rendszerrel kompatibilis,
 • A rendszernek nincs káros anyag kibocsátása,
 • A külső hőmérséklet alapján vezérli a teljesítményt,
 • Nagyon takarékos berendezés,
 • Használati meleg víz váltószelep,
 • Egyfázisú beépített kiegészítő fűtőpatron,

A Japán Toshiba cég 1939-ben alakult meg Tanaka Szeiszakuso (Tanaka Gépgyár) és a Sibaura Szeiszakusóra (Sibaura Gépgyár)  vállalat összevonásából. A Sibaura Szeiszakuso és a Tokió Denki 1939-es egyesülésekor létrehozott új cég neve Tokió Sibaura Denki (Tokyo Shibaura Electric) lett, innen származik a Toshiba név, amit eleinte nem hivatalosan használtak, azonban a cég 1978-ban hivatalosan is felvette a Toshiba Corporation nevet. Elsősorban az informatikai iparban érdekelt a Toshiba, hiszen a félvezető és IC gyártásban piacvezetővé vált. Ebből logikusan következett, hogy a számítógép és elektronikai gyártás lett az egyik fő irányvonal. Sokféle egymástól különböző ipari szegmens, több mint 300 alvállalat van a Toshiba portfóliójában, szélerőművek, nagy sebességű gyorsvasutak, háztartási elektronika, TV médialejátszók, merevlemezek. A cég sokat áldoz a fejlesztésekre, elsők között vannak a merevlemezek és az SSD-k fejlesztése területén. Jó minőségű, gyors, megbízható laptopokat és számítógép alkatrészeket is gyárt a Toshiba. Minden saját fejlesztésű készülékében az elektronikai vezérlés is saját gyártású.

Toshiba légkondicionáló, klíma

1981-ben alkotta meg a Toshiba a világ első inverteres lakossági légkondicionálóját, melyet minden inverteres klíma ősének tartunk. A működőképes inverteres technológia teszi lehetővé, hogy alacsony energiafogyasztás mellett magas teljesítménnyel tudjunk légkondicionálókat, hőszivattyús fűtési rendszereket üzemeltetni. A Toshiba mérnökei egy olyan invertert hoztak létre, amely képes a szobát gyorsan lehűteni, illetve felmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, és ezt az értéket tartósan szinten tartani. Az újdonság legfőbb előnyei az volt, hogy az inverter méretét harmadára csökkentették, és így elég kicsi lett ahhoz, hogy a kompresszor fölé lehessen szerelni, a lakossági légkondicionáló kültéri egységében. A légkondicionáló technológiák történetében az innováció forradalmi jellege miatt a Toshiba elnyerte az Ichimura Industrial Award-ot 1984-ben az Új Technológia Fejlesztési Alapítványtól. Az inverter az egyik legelső, amelyet 2008-ban regisztrált „One-Step on Electro Technology” néven a Japán Villamosmérnökök Intézete.

Hogyan működik a Toshiba légkondicionáló inverter technológiája?

A Toshiba inverteres fejlesztése okosan optimalizálja az energiát, együtt dolgozva a folyamatosan változó fordulatszámú kompresszorral. A nem inverteres készülék csak be és kikapcsolásra képes. Az inverteres technológia biztosítja, hogy mindig annyi energiát kapjon a kompresszor, amennyire a hűtés, fűtés szabályozáshoz szüksége van. A nem inverteres ki-bekapcsoló berendezés csak két üzemmódot ismer: vagy bekapcsolva a maximális teljesítményen jár, vagy kikapcsol. Ezáltal a működése is szélsőségesebb, nagyon befűt, vagy nagyon lehűt és kikapcsol. Az inverteres vezérlés pontosan akkora teljesítményen tartja a kompresszort amelyre szüksége van, ezáltal energiát takarít meg, és pontosan tartani tudja a kívánt hőfokot. Ennek a vezérlésnek a segítségével csak az egyenletes hőmérsékletet, és az áramló tiszta levegő hatását érezzük.  A Toshiba Inverter klímaberendezések változó frekvenciájú meghajtóval szabályozzák a motor és így a kompresszor fordulatszámát. A stop-start ciklusok eltávolításával növeli a hatékonyságot, meghosszabbítja a légkondicionáló alkatrészek élettartamát. Segít kiküszöbölni a légkondicionáló által az áramellátásra helyezett terhelés hirtelen változásait (egyenletesen terheli az elektromos rendszert).

A Toshiba a precíz kidolgozás és nagyon alacsony hibaszázalék miatt sok garanciaidőt ad a termékeire, és nagyon halk berendezéseket készít. A Toshiba légkondicionálók használata azért is élmény, mert nem a csörgő-zörgő villogó gépre kell figyelni. Éjszaka is ugyanolyan kellemes a levegő, pontosan a beállított hőmérsékleten, miközben nem hallunk zajt a klímából. A levegő befújását nem érezzük erős légáramnak, mert speciális lamellák oszlatják a levegőt el a szobában minden irányban. A csendes és észrevétlen működés mellett a kiváló porszűrés könnyíti a gyerekek és az asztmások, légzőszervi megbetegedéssel küzdők életét. A többféle ion és porszűrés aktív légszűréssel párosul, ezért ott is kristálytiszta lesz a levegő, ahol problémás, vagy nem lehetséges a szellőztetés.

Ha Toshiba légkondicionálót szeretne, kérem válasszon termékpalettánkból, vagy kérje szakembereink segítségét a termékek kiválasztásához. Most minden nálunk vásárolt lakossági Toshiba klímát nagyon kedvezményes áron szerelünk be.

További információk

Split

Hőszivattyú típusa