Panasonic Aquarea WH-UD09JE5-WH-ADC0309J3E5B All In One High Performance levegő-víz hőszivattyú

ID: 4966Pana

3.200.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Panasonic WH-UD09JE5-WH-ADC0309J3E5B Aquarea All In One High Performance levegő-víz hőszivattyú. Fűtési teljesítmény 9kW Hűtési teljesítmény 7,0 kW A Panasonic Aquarea A++ levegő víz hőszivattyú család egy energiatakarékos kis fogyasztású rendszer.

Panasonic Aquarea WH-UD09JE5-WH-ADC0309J3E5B All In One High Performance levegő-víz hőszivattyú. A Panasonic Aquarea A++ levegő víz hőszivattyú család egy energiatakarékos kis fogyasztású rendszer. A Panasonic hőszivattyúja kellemes hőmérsékletet teremt otthonában, a külső levegőből kivont hő felhasználásával. A Panasonic kiváló hőszivattyú rendszerei többféle kiszerelésben és kapacitás méretezéssel vannak jelen a piacon. Ezáltal bárki megtalálja az ingatlana méreteinek és az elvárásainak megfelelő hőszivattyú rendszert. A Panasonic törekszik a megbízhatóságra ezért termékei kiemelkedő minőségűek, tartós és megbízható használatra lettek fejlesztve. Az új típusú R32 hőközvetítő (hűtőközeg) fejlesztése hozzájárul az ózonréteg megőrzéséhez. A Panasonic Aquarea inverteres kompresszora egyedi fejlesztésű, energia takarékos és csendes működést tesz lehetővé még szélsőségesen hideg időjárási körülmények között is. Gyártói tájékoztató letölthető ide kattintva.

 • Fűtés teljesítmény 9kW
 • Hűtés teljesítmény 7,0 kW
 • Energiaosztály hűtés: A++
 • Energiaosztály fűtés: A++
 • Töltőgáz: R32
 • Működési tartomány fűtés: -20°C – +35°C
 • Beltéri zaj max: 28/28 dB
 • Kültéri zaj max:(fűtés/hűtés) 51/50 dB
 • Kültéri zaj max: (fűtés/hűtés) 69/68 dB
 • Beltéri méretek: 598x1800x717mm (szélesség, magasság, mélység)
 • Kültéri méretek: 875x795x320mm (szélesség, magasság, mélység)
 • Beltéri súlya 122 kg
 • Kültéri súlya 61 kg
 • COP (Névleges +7°C külső, +35°C fűtővíz) 4,48
 • EER (35°C külső, +18°C hűtővíz) 2,43
 • COP (Névleges +2°C külső, +35°C fűtővíz) 3,4
 • Kiegészítő fűtőbetét 3 kW
 • HMV tartály 200liter

A Panasonic céget Konosuke Matsushita alapította 1958-ban. Az alapító korán felismerte, hogy iparosként a társadalmi fejlődésben jelentős szerepet vállalhat, ha termékeit folyamatosan fejleszti ezzel is hozzájárulva az emberek életminőségének a javulásához. A Panasonic egyik alapelve, hogy Tisztesség és őszinteség mindenek felett az üzleti életben is. Hitvallásuk szerint: „Tisztességesek és becsületesek leszünk minden üzleti kapcsolatunkban és személyes magatartásunkban. Bármilyen tehetségesek és tájékozottak legyünk is, személyes feddhetetlenség nélkül nem tudjuk kivívni sem mások tiszteletét, sem önbecsülésünket fokozni.” A cég ezt a szabályt szem előtt tartva fejleszti termékeit és van jelen a piacon. Mindenképpen az egyik legjobb és legbarátságosabb felhasználói támogatást a Panasonic nyújtja. Ugyanis a cég teljes egészét áthatja a felhasználók felé érzett tisztelet és megbecsülés, a könnyű használat, a felhasználói támogatás, a kiemelkedő minőség és a sok garanciaidő tekintetében is.

A Panasonic termékei zöld és energiatakarékos termékek, fejlett berendezés diagnosztikával és vezérlési lehetőségekkel. A hőszivattyúk rengeteg egyedi fejlesztésű kényelmi rendszerrel rendelkeznek. Saját szoftver amely Aquarea Service Cloud, diagnosztikai lekérdezés funkcióval, valamint átfogó komplett vezérlési rendszerrel. A hőszivattyú egy applikációfal felhőalapú szolgáltatásrendszerhez kapcsolható, távolról is beállítható, felügyelhető. Többféle felügyeleti rendszerbe köthető, hogy még egyszerűbb legyen a készülékek ellenőrzése és beállítása.

A Hőszivattyú rendszerek a működésük során törekednek az optimális működésre, a minél kevesebb energiával megvalósuló minél nagyobb teljesítményre. Tanulmányok szerint egy nagy méretű, 150nm-es  ingatlan éves energiafogyasztása Panasonic hőszivattyú rendszerrel és használati melegvíz készítéssel együtt az évi 1100$ is meghaladó csökkenéssel jár a hagyományos fűtési rendszerekhez képest, ez jelentős megtakarítás. A hőszivattyúkra jellemző kezdeti relatíve magas ár ezért a Panasonic hőszivattyúk esetén hamar megtérülnek, és pár év alatt megtérülő befektetésként lehet rájuk tekinteni. Mivel elektromos árammal működnek, ezért ha napelemmel hajtják meg a hőszivattyúkat akkor a nulla forintos rezsi is elérhető ezzel a rendszerrel. A gyártó a termék hosszú élettartamát szakember általi beüzemeléshez és időszakos karbantartáshoz köti.

Ha Ön is szeretne Panasonic hőszivattyút, akkor válasszon a weboldalon található termékekből, vagy vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot. Ingyenes előzetes helyszíni felmérés, az igények alapján ajánlunk olyan hőszivattyút amelyik megfelel az elvárásoknak, és a kivitelezést, beszerelést is elvégezzük.

További információk

Hőszivattyú típusa