FŰTÉSRE!

.yith-wcbm-badge-8528{--badge-discount-text : 'Kedvezmény';--badge-up-to-text : 'Eddig';--badge-primary-color : #e73e08;--badge-text-color : #ffffff;--badge-secondary-color : #8a2504;--badge-secondary-light-color : #a12b05;--badge-secondary-dark-color : #731f04;--badge-tertiary-color : #5c1803;--badge-triadic-positive-color : hsl(104 , 93% , 46% );--badge-triadic-negative-color : hsl(-76 , 93% , 46% );--badge-analogous-positive-color : hsl(44 , 93% , 46% );--badge-analogous-negative-color : hsl(-16 , 93% , 46% );--badge-complementary-color : hsl(194 , 93% , 46% );} .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 { box-sizing: border-box; width: auto; height: auto; background-color: transparent; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s1 { width: 0; height: 0; border-right: 5px solid transparent; border-left: 2px solid transparent; position: absolute; right: 1px; bottom: -6px; border-top: 6px solid var(--badge-secondary-color, #932a00); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s2 { width: 13px; height: 26px; display: inline-block; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text { height: auto; white-space: nowrap; padding: 3px 10px 3px 8px; position: relative; right: 0; display: inline-block; background: var(--badge-primary-color, #e73e08); border-color: var(--badge-primary-color, #e73e08); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:before { content: ''; width: 0; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; top: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to bottom left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:after { content: ''; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; bottom: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to top left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-badge__wrap { display: flex; } Mitsubishi MSZ / MUZ-LN35VGHZ2 Inverteres Split Klíma 855.000Ft Bruttó
Mitsubishi PLA-M50EA / SUZ-M50VA Kazettás Inverteres Split Klíma 699.000Ft Bruttó

Mitsubishi SLZ-M50FA / SUZ-M50VA Kazettás Inverteres Split Klíma

ID: 231Mit

569.900Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Mitsubishi SLZ-M50FA / SUZ-M50VA Kazettás Inverteres Split Klíma, egyedi készülék, magas A++/A+ energia besorolással, és kitűnő teljesíménnyel, hűtéskor 4,6 kW, fűtéskor 5 kW. A termék ideális választás nagyobb területek hűtésére- fűtésére.

Mitsubishi SLZ-M50FA/SUZ-M50VA inverteres kazettás split klíma szett

A kompakt kialakítású és integrált hőszivattyúval rendelkező beltéri egység ideális moduláris álmennyezetekbe (60 x 60 cm) történő beépítéshez, és emellett magas energiahatékonyságot garantál.

A kompresszor teljesítményének folyamatos szabályozása biztosítja az egység gazdaságos működését. Az egységet pontosan be lehet építeni gipszkarton mennyezetekbe 600 x 600 mm-es eurórács segítségével. A stílusos, szögletes, vékony vonalú rácsot a legújabb energiatakarékos technológiákkal ötvözi, és a mennyezethez szorosan illeszkedik, így ideális mind irodákban, mind kiskereskedelemben.

Tulajdonságok:

 • Hűtőteljesítmény: 4,6 kw
 • Hűtőközeg: R32
 • SEER: 6,3
 • SCOP: 4,3
 • Hűtési energiaosztály A++
 • Fűtési energiaosztály A+
 • Fűtőteljesítmény: 5 kw
 • 24 órás időzítőKönnyű telepítés – Gyors felszerelés horoggal a csavarok eltávolítása nélküli kampáshoz.
 • Automatikus üzemmódváltás – a készülék hűtéssel vagy fűtéssel automatikusan fenntartja a beállított hőmérsékletet
 • Rendkívül csendes működés – A 3D turbóventilátorral a zajszint szinte a minimumra csökken.
 • gazdaságos üzemmód hűtéshez
 • Működési tartomány (hűtés / fűtés): -15°C-46°C / -15°C-24°C
 • Beltéri zajszint: 32/42 dB(A)
 • Kültéri zajszint (hűtés/fűtés): 47/48 dB(A)
 • elszívott levegő iránya
 • Magasabb energiahatékonyság – A ++ energiahatékonysági osztály, kiváló SEER értékekkel, több energiamegtakarítás érdekében.
 • Rendkívül kompakt kivitel – 245 mm beépítési magasság, amely lehetővé teszi a legszűkebb álmennyezetekbe történő beépítést.
 • Optimális légkomfort – Vízszintes légáramlás az optimális levegőelosztás érdekében anélkül, hogy huzat keletkezne a helyiségben.
 • Méret (beltéri egység): 245x570x570 mm
 • Méret (kültéri egység): 550x800x285 mm
 • Súly (beltéri egység): 15 kg
 • Súly (kültéri egység): 35 kg

A gyártóról:

Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja.

A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta.

Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

Fűtés kapacitás

Split