Mitsubishi SLZ-M50FA / SUZ-M50VA Kazettás Inverteres Split Klíma

ID: 231Mit

569.900Ft

Kategóriák: ,

Mitsubishi SLZ-M50FA / SUZ-M50VA Kazettás Inverteres Split Klíma, egyedi készülék, magas A++/A+ energia besorolással, és kitűnő teljesíménnyel, hűtéskor 4,6 kW, fűtéskor 5 kW. A termék ideális választás nagyobb területek hűtésére- fűtésére.

Összehasonlítom

Leírás

Mitsubishi SLZ-M50FA/SUZ-M50VA inverteres kazettás split klíma szett

A kompakt kialakítású és integrált hőszivattyúval rendelkező beltéri egység ideális moduláris álmennyezetekbe (60 x 60 cm) történő beépítéshez, és emellett magas energiahatékonyságot garantál.

A kompresszor teljesítményének folyamatos szabályozása biztosítja az egység gazdaságos működését. Az egységet pontosan be lehet építeni gipszkarton mennyezetekbe 600 x 600 mm-es eurórács segítségével. A stílusos, szögletes, vékony vonalú rácsot a legújabb energiatakarékos technológiákkal ötvözi, és a mennyezethez szorosan illeszkedik, így ideális mind irodákban, mind kiskereskedelemben.

Tulajdonságok:

 • Hűtőteljesítmény: 4,6 kw
 • Hűtőközeg: R32
 • SEER: 6,3
 • SCOP: 4,3
 • Hűtési energiaosztály A++
 • Fűtési energiaosztály A+
 • Fűtőteljesítmény: 5 kw
 • 24 órás időzítőKönnyű telepítés – Gyors felszerelés horoggal a csavarok eltávolítása nélküli kampáshoz.
 • Automatikus üzemmódváltás – a készülék hűtéssel vagy fűtéssel automatikusan fenntartja a beállított hőmérsékletet
 • Rendkívül csendes működés – A 3D turbóventilátorral a zajszint szinte a minimumra csökken.
 • gazdaságos üzemmód hűtéshez
 • Működési tartomány (hűtés / fűtés): -15°C-46°C / -15°C-24°C
 • Beltéri zajszint: 32/42 dB(A)
 • Kültéri zajszint (hűtés/fűtés): 47/48 dB(A)
 • elszívott levegő iránya
 • Magasabb energiahatékonyság – A ++ energiahatékonysági osztály, kiváló SEER értékekkel, több energiamegtakarítás érdekében.
 • Rendkívül kompakt kivitel – 245 mm beépítési magasság, amely lehetővé teszi a legszűkebb álmennyezetekbe történő beépítést.
 • Optimális légkomfort – Vízszintes légáramlás az optimális levegőelosztás érdekében anélkül, hogy huzat keletkezne a helyiségben.
 • Méret (beltéri egység): 245x570x570 mm
 • Méret (kültéri egység): 550x800x285 mm
 • Súly (beltéri egység): 15 kg
 • Súly (kültéri egység): 35 kg

A gyártóról:

Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja.

A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta.

Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

Fűtés kapacitás

Split