FŰTÉSRE IS!

.yith-wcbm-badge-8528{--badge-discount-text : 'Kedvezmény';--badge-up-to-text : 'Eddig';--badge-primary-color : #e73e08;--badge-text-color : #ffffff;--badge-secondary-color : #8a2504;--badge-secondary-light-color : #a12b05;--badge-secondary-dark-color : #731f04;--badge-tertiary-color : #5c1803;--badge-triadic-positive-color : hsl(104 , 93% , 46% );--badge-triadic-negative-color : hsl(-76 , 93% , 46% );--badge-analogous-positive-color : hsl(44 , 93% , 46% );--badge-analogous-negative-color : hsl(-16 , 93% , 46% );--badge-complementary-color : hsl(194 , 93% , 46% );} .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 { box-sizing: border-box; width: auto; height: auto; background-color: transparent; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s1 { width: 0; height: 0; border-right: 5px solid transparent; border-left: 2px solid transparent; position: absolute; right: 1px; bottom: -6px; border-top: 6px solid var(--badge-secondary-color, #932a00); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s2 { width: 13px; height: 26px; display: inline-block; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text { height: auto; white-space: nowrap; padding: 3px 10px 3px 8px; position: relative; right: 0; display: inline-block; background: var(--badge-primary-color, #e73e08); border-color: var(--badge-primary-color, #e73e08); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:before { content: ''; width: 0; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; top: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to bottom left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:after { content: ''; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; bottom: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to top left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-badge__wrap { display: flex; } Mitsubishi MSZ / MUZ-LN35VGHZ2 Inverteres Split Klíma 855.000Ft Bruttó
Mitsubishi PLA-M50EA / SUZ-M50VA Kazettás Inverteres Split Klíma 699.000Ft Bruttó

Mitsubishi SEZ-M50DA / SUZ-M50VA Légcsatornázható Inverteres Split Klíma

ID: 226Mit

635.900Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Mitsubishi SEZ-M50DA / SUZ-M50VA Légcsatornázható Inverteres Split Klíma, megfelelő választás nagyobb légterek hűtésére- fűtésére, A/A energia besorolással, és magas teljesítménnyel, hűtéskor 5,1 kW, fűtéskor 6,4 kW.

Mitsubishi SEZ-M50DA / SUZ-M50VA inverteres légcsatornázható Split klíma.

A Mitsubishi légkondicionálója sok évet töltött a légkondicionáló ipar élvonalában; utat mutattak az innováció, az energia hatékony, a hőszivattyús technológia alkalmazásában. A Mitsubishi elektromos klímaberendezése fejlődött, és manapság a szakterület meghaladja a fejlett légkondicionáló rendszereket, amelyek megalapozták üzleti tevékenységüket.

Valamennyi SEZ-KD beltéri egység dupla inverteres rendszerrel van felszerelve mind a kompresszor, mind a ventilátor szintjén, a nagyobb teljesítmény biztosítása érdekében.

Ezenkívül három ventilátorsebességgel és négy statikus nyomásszinttel vannak ellátva a DC motor ventilátorának köszönhetően, hogy megfeleljenek a különböző telepítési konfigurációknak.

Tulajdonságok:
 • Energiaosztály: A/A
 • Alacsony egységmagasság
 • Dupla termosztát funkció
 • Hőszivattyús
 • Heti időzítő
 • Forró indulási huzat megelőz
 • Beltéri méret: 839x200x700 mm
 • Beltéri súly 18 kg
 • Kültéri méret: 800x550x285 mm
 • Csendes működés
 • Automatikus váltás,
 • Automatikus újraindítás áramszünet után, a beállításokat megtartja,
 • Optimalizált rotációs, gördülő kompresszor.
 • Az inverter vezérlés a külső hőmérséklet alapján állítja be a működést, ezáltal pontosan tartani tudja a beállított belső hőmérsékletet és energiát takarít meg.
 • SEER 5,7
 • SCOP 3,2
 • Kültéri súly 30 kg
 • PAR-33 MAA Fali Kontroller külön rendelhető.
 • Nagyon csendes működés
 • Energiatakarékos rendszer
 • Air szűrő standard
 • Téli készlet hűtési műveletet -10 ° C és -15 ° C-on
 • A kiváló vezetékes távirányító, többnyelvű kijelző, heti időzítő és öndiagnosztikai funkcióval ellátva
 • R32 gázzal töltött.

A gyártóról:

Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja.

A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Fűtés e

Hűtés e

Split

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER

Helyiség m2

Fűtés kapacitás