Mitsubishi SEZ KD71 VA Légcsatornázható Multi Inverter Beltéri Klíma

ID: 282Mit

299.991Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Mitsubishi SEZ-KD71VARQ2 multi inverteres légcsatornázható Split klíma beltéri egység Hűtési teljesítmény 7,1 kw Fűtési teljesítmény 8,1 kw Egyszerű karbantartás az ön-diagnosztikai rendszer Nagyon csendes működés Energiatakarékos re

Mitsubishi SEZ-KD71VARQ2 Multi inverteres légcsatornázható klíma beltéri egység.

A Mitsubishi légkondicionálói sok éve vannak a légkondicionáló ipar élvonalában; utat mutattak az innováció, az energiahatékony, a hőszivattyús technológia alkalmazásában. A Mitsubishi elektromos klímaberendezése fejlődött, és manapság a szakterület meghaladja a fejlett légkondicionáló rendszereket, amelyek megalapozták üzleti tevékenységüket.

Valamennyi SEZ-KD beltéri egység dupla inverteres rendszerrel van felszerelve mind a kompresszor, mind a ventilátor szintjén, a nagyobb teljesítmény biztosítása érdekében.

Ezenkívül három ventilátorsebességgel és négy statikus nyomásszinttel vannak ellátva a DC motor ventilátorának köszönhetően, hogy megfeleljenek a különböző telepítési konfigurációknak.

 • SEER 6,2
 • SCOP 3,8
 • PLP-6 EA rács rendelhető.
 • PLP-6 EAJ rács+szűrő-leeresztési lehetőség rendelhető
 • PLP-6 EALM rács+infra táv rendelhető.
 • Hűtési teljesítmény 7,1 kw
 • Fűtési teljesítmény 8,1 kw
 • Egyszerű karbantartás az ön-diagnosztikai rendszer segítségével,
 • Nagyon csendes működés,
 • Energiatakarékos rendszer,
 • Air szűrő standard,
 • Téli készlet hűtési műveletet -10 ° C és -15 ° C-on,
 • A kiváló vezetékes távirányító, többnyelvű kijelző,
 • Heti időzítő és öndiagnosztikai funkcióval ellátva,
 • Hőszivattyús,
 • Beltéri méret SzéxMaxMé 839x200x700 mm
 • Beltéri súly 18 kg

A Mitsubishi története

A Mitsubishi autonóm Japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben.

A legnagyobbak között

A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is.

Speciális technológiai szabadalmak

A Mitsubishi Electric klíma berendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja. A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.

Érdekességek

A Japán széles körű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta.

A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

Segítünk

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Fűtés e