Mitsubishi PEAD-M60JAL / SUZ-M60VA Légcsatornázható Inverteres Split Klíma

ID: 294Mit

1.250.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Mitsubishi PEAD-M60JAL / SUZ-M60VA Légcsatornázható Inverteres Split Klíma, kitűnő hűtőteljesítménnyel 6,1 kw, és fűtőteljesítménnyel 7kW. A készülék energia besorolása A+/A+ A klímaberendezés eredeti Japán készülék.

Mitsubishi PEAD-M60JAL / SUZ-M60VA Légcsatornázható Inverteres Split Klíma.

A PEAD-M sorozat közvetlen tágulási akkumulátorral van felszerelve, és süllyesztett telepítésre alkalmas: mindössze 250 mm magasságú, nagy telepítési rugalmasságot garantál. Ez az ideális választ jelenti nagyon korlátozott mennyezeti terek és széleskörűen változó külső statikus nyomásértékek esetén. Ez utóbbiak valójában akár 150 Pa-ig is megválaszthatók további kiegészítők nélkül, lehetővé téve a szabad választást a versenypályák méretezésénél.

A PEAD-M Power Inverter sorozat egy mennyezeti rejtett csatornás rendszer, amely a kiemelkedő funkciók sokaságát ötvözi a nem feltűnő kialakítással az egyszerű telepítés és karbantartás érdekében. Magas szezonális hatékonyságot, fejlett vezérlési lehetőségeket és hosszabb csővezeték-meneteket kínál, ez a tartomány rendkívül rugalmas és alacsony GWP R32 hűtőközeget használ.

A kompakt sorozat további jellemzői: a felszerelés egyszerűsége és sokoldalúsága, az alacsony zajszint és a kondenzvíz leeresztő szivattyú.

 • Hűtés 6,1 kW
 • Fűtés 7 kW
 • Töltőgáz: R32
 • Opcionálisan rendelhető: PAR-33MAA fali távvezérlő.
 • Szélesség 90 cm Magasság 25cm
 • Fűtés és hűtés funkció,
 • Álmennyezetbe építhető klímaberendezés,
 • Energia hatékony,
 • Éjszakai üzemmód,
 • Teljes fűtési teljesítmény 3 ° C-ig
 • Párátlanítás és  cseppszivattyú,

A gyártóról:

Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja.

A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Split

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

SCOP

SEER