Mitsubishi MSZ HR25VF Multi Inverter Beltéri Egység

ID: 671Mit

80.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Mitsubishi  MSZ HR25VF Multi Beltéri Egység Automatikus légtereléssel. 6,3 SEER, 4,3 SCOP értékkel. 2,5 kW-os hűtőteljesítménnyel, 3,15 kW-os fűtőteljesítménnyel. A beltéri egységből akár 5 darabot is lehetséges telepíteni egy kültéri egységgel.

Mitsubishi MSZ HR25VF Multi Inverter Beltéri Egység.

A multi rendszerek segítségével esztétikusan és helytakarékosan lehetséges hűteni és fűteni több helyiséges ingatlanokat, mindössze egy darab kültéri egységgel. Elérhető méretek 2,5 kW és 3,5 kW. Ezen típusokból akár 5 darabot is telepíthetünk egy kültéri egységgel. A Mitsubishi Electric stílusos HR sorozat fali egységei optimális kényelmet nyújtanak a nappaliban, a munkahelyen vagy a hálószobában. A Mitsubishi Electric nagyon magas hatékonyságával és prémium minőségével a fenntartható megoldást ajánlja a felhasználónak.  gazdaságosság a Mitsubishi Electric légkondicionálóinak nagy előnye. Az összes alkatrész gondos tervezésének és az élvonalbeli technológiák alkalmazásának köszönhetően az energiahatékonyság szezonálisan is rendkívül jó szintet ér el. A környezet minősége, amelyben tartózkodunk, az észlelt zajszinttől is függ. A Mitsubishi Electric klímaberendezések a zajkibocsátás minimalizálásával segítik a nyugodt életvitelt. A ventilátor széles átmérője nagyobb légáramlást eredményez alacsonyabb ventilátor sebesség mellett, és az egyes ventilátor lapátok közötti egyenetlen hangmagasság segít kiküszöbölni a nem kívánt zajt.

Tulajdonságok:

 • Hűtési teljesítmény: 2,5 kW
 • Fűtési teljesítmény: 3,15kW
 • Automata újraindítás
 • Hűtésre és fűtésre is alkalmazható
 • 6,2 SCOP
 • 4,3 SEER
 • Öndiagnosztikai funkció
 • Beltéri zajszint  21 dB
 • Energiaosztály (hűtés/fűtés): A++ / A+
 • A beltéri egységet úgy tervezték, hogy nagyon csendes legyen az interferencia minimalizálása érdekében.
 • 24 órás időzítés
 • Új hármas szűrőrendszer alapfelszereltségként
 • Automata üzem módváltás
 • 4 funkció (hűtés, fűtés, szárítás, ventilátor)
 • Wi-Fi előkészítés
 • Automata tisztítás
 • Hűtőközeg: R32
 • Kültéri zajszint (hűtés): 50/50 dB(A)
 • ’Econo Cool’ funkció – intelligens hőmérséklet-szabályozó funkció, amely hűtő üzemmódban automatikusan megemeli 2°C-kal a hőmérsékletet. A csökkentett hűtési teljesítmény egy speciális szellőztetési program miatt nem érzékelhető
 • Automatikus légterelés le/fel (swing)
 • Méret (beltéri egység): 838x228x280 mm
 • Súly (beltéri egység): 9 kg

A Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

A Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja. A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.

A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta. A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Hűtés e

SCOP

SEER

Fűtés e

Hűtés kapacitás

Fűtés kapacitás

Helyiség m2