Mitsubishi MSZ AP42VGK Multi inverter klíma beltéri egység

ID: 789Mit

180.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Mitsubishi MSZ AP42VGK multi inverter klíma beltéri egység. Hűtés: A ++ Fűtés: A++ SEER: 7,8 SCOP: 4,7 Hűtés 4,2 kw Fűtés 5,4 kw SEER 7,8 SCOP 4,7, a készülék igazi Japán prémium berendezés, a Mitsubishi gyár felső kategóriás készüléke.

Mitsubishi MSZAP42VGK multi inverter klíma beltéri egység.

A multi inverter rendszerek megoldást kínálnak helyhiány és esztétikum kérdéseire klimatizálásban. Ezzel a rendszerrel megoldást találunk több helyiség hűtésére- fűtűsre, olyan módon hogy csak egy darab kültéri egységgel szükséges terveznie. Egy kültéri egységhez akár 5 darab beltérit is lehet csatlakoztatni. Az MSZ-AP sorozat a gyártó felső kategóriájú szériája, magas energiahatékonysága és keskeny mérete miatt ár-érték arányban is kitűnő befektetés. AP25 új mércét állít fel a szuper energia hatékony fűtés és hűtés terén. Mindössze 18dBA-val kezdődően a legcsendesebb készülék a piacon. A Mitsubishi Electric szabadalmaztatott és a világ első kettős védőbevonata megakadályozza a por és szennyeződések felhalmozódását a beltéri egység belső felületén. Új, korszerű kialakítással is rendelkezik, amely minden dekorációhoz illeszkedik. Az AP sorozat légtisztító szűrővel van felszerelve. Ez a mosható szűrő olyan részecskéket, mint por, pollen és egyéb levegőben lévő szennyeződéseket fog be, stabil antibakteriális és szagtalanító hatást keltve. A kereskedelmi és háztartási megújuló megoldások piacvezetőjeként a Mitsubishi Electric úttörő szerepet játszik a megújuló hőszivattyú-technológia fejlesztésében. A modern hőszivattyús berendezések otthonok és kereskedelmi egységek fűtésére és hűtésére is alkalmasak. Minden általunk forgalmazott Mitsubishi légkondicionáló valójában levegő-levegő hőszivattyú rendszerben működik. Az Éjszakai mód hozzáadása azt is jelenti, hogy a kültéri üzemi zajszint további 3dBA-val csökken – a tökéletes éjszakai alvás érdekében.

Tulajdonságok:

 • Hűtőteljesítmény: 4,2 kW
 • Fűtőteljesítmény: 5,4 kW
 • beépített Wifi vezérlés
 • Magas energiahatékonyság hűtés és fűtés esetén is
 • Energiaosztály (Hűtés/fűtés): A ++ / A++
 • SEER: 7,8
 • SCOP: 4,7
 • Hűtésre és fűtésre is alkalmas
 • Kompakt – vékony kialakítás, jobb légáramlással
 • Hűtőközeg: R32
 • Függőleges légelterelés – a lamellák függőleges mozgásával nagyobb helyiségeket is képes átlevegőztetni
 • Beltéri zajszint (Éjszakai, kis-, közepes-, nagy fokozaton): 19/24/31/39/45 dB(A)
 • Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén
 • Éjszakai üzemmód – pihentető alvás az egész családnak
 • 24 órás és heti időzítő akár 4 napi program beállításával
 • 5 funkció (automata, hűtés, fűtés, szárítás, ventilátor)
 • Csendes – zajszintje csak 19 dB
 • Nano platina szűrő – az új fejlesztésű szűrő antibakteriális hatású, és ártalmatlanítja a helyiség levegőjében található vírusokat is.
 • ’Silent’ funkció
 • Automatikus ventilátor fordulatszám vezérlés – röviddel a bekapcsolás után, amikor jelentős teljesítményre van szükség, a készülék automatikusan magasabb fokozatba kapcsol, ha pedig eléri a kívánt hőmérsékletet, alacsonyabb fokozatba kapcsol.
 • Hőszivattyús üzemeltetés az energiatakarékos fűtésért
 • ’I-Save’ funkció – a beállítások menthetők, majd egyszerűen aktiválhatók
 • Méret (beltéri egység): 299x798x195 mm
 • Súly (beltéri egység): 10,5 kg
 • Kültéri zajszint (hűtés): 59 dB(A)

Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja. A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.

A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta. A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

A Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Fűtés e

Fűtés kapacitás

Hűtés e

Helyiség m2

SCOP

SEER

Hűtés kapacitás