Mitsubishi MSZ AP35VGK Multi inverter klíma beltéri egység

ID: 788Mit

142.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Mitsubishi MSZ AP35VGK multi inverter klíma beltéri egység. Energiaosztály A +++ / A++ Hűtés: 3,5 kW Fűtés 4 kW Magas SEER 8,6 és SCOP 4,7 értékkel. A készülék igazi minőségi Japán klíma. A multi rendszerek megoldást kínálnak több helyiség klimatizálásra.

Mitsubishi MSZ AP35VGK multi inverter klíma beltéri egység

A multi inverter rendszerek megoldást kínálnak helyhiány és esztétikum kérdéseire klimatizálásban. Ezzel a rendszerrel megoldást találunk több helyiség hűtésére- fűtűsre, olyan módon hogy csak egy darab kültéri egységgel szükséges terveznie. Egy kültéri egységhez akár 5 darab beltérit is lehet csatlakoztatni. Az MSZ-AP sorozat a gyártó felső kategóriájú szériája, magas energiahatékonysága és keskeny mérete miatt ár-érték arányban is kitűnő befektetés. AP25 új mércét állít fel a szuper energia hatékony fűtés és hűtés terén. Mindössze 18dBA-val kezdődően a legcsendesebb készülék a piacon. A Mitsubishi Electric szabadalmaztatott és a világ első kettős védőbevonata megakadályozza a por és szennyeződések felhalmozódását a beltéri egység belső felületén. Új, korszerű kialakítással is rendelkezik, amely minden dekorációhoz illeszkedik. Az AP sorozat légtisztító szűrővel van felszerelve. Ez a mosható szűrő olyan részecskéket, mint por, pollen és egyéb levegőben lévő szennyeződéseket fog be, stabil antibakteriális és szagtalanító hatást keltve. A kereskedelmi és háztartási megújuló megoldások piacvezetőjeként a Mitsubishi Electric úttörő szerepet játszik a megújuló hőszivattyú-technológia fejlesztésében. A modern hőszivattyús berendezések otthonok és kereskedelmi egységek fűtésére és hűtésére is alkalmasak. Az Éjszakai mód hozzáadása azt is jelenti, hogy a kültéri üzemi zajszint további 3dBA-val csökken – a tökéletes éjszakai alvás érdekében.

Tulajdonságok:

 • Hűtőteljesítmény: 3,5 kW
 • Fűtőteljesítmény: 4 kW
 • beépített Wifi vezérlés
 • Energiaosztály (Hűtés/fűtés): A +++ / A++
 • SEER: 8,6
 • SCOP: 4,7
 • 20-30 m2-es helyiségbe ideális
 • Csendes – zajszintje csak 19 dB
 • Nano platina szűrő – az új fejlesztésű szűrő antibakteriális hatású, és ártalmatlanítja a helyiség levegőjében található vírusokat is.
 • ’Silent’ funkció
 • Hőszivattyús üzemeltetés az energiatakarékos fűtésért
 • Hűtőközeg: R32
 • Magas energiahatékonyság hűtés és fűtés esetén is
 • Kompakt – vékony kialakítás, jobb légáramlással
 • Beltéri zajszint (Éjszakai, kis-, közepes-, nagy fokozaton): 19/24/31/39/45 dB(A)
 • Automatikus újraindulás áramkimaradás esetén
 • Éjszakai üzemmód – pihentető alvás az egész családnak
 • 24 órás és heti időzítő akár 4 napi program beállításával
 • ’I-Save’ funkció – a beállítások menthetők, majd egyszerűen aktiválhatók
 • Hűtésre és fűtésre is alkalmas
 • 5 funkció (automata, hűtés, fűtés, szárítás, ventilátor)
 • Függőleges légelterelés – a lamellák függőleges mozgásával nagyobb helyiségeket is képes átlevegőztetni
 • Automatikus ventilátor fordulatszám vezérlés – röviddel a bekapcsolás után, amikor jelentős teljesítményre van szükség, a készülék automatikusan magasabb fokozatba kapcsol, ha pedig eléri a kívánt hőmérsékletet, alacsonyabb fokozatba kapcsol.
 • Méret (beltéri egység): 299x798x195 mm
 • Méret (kültéri egység): 800x285x714 mm
 • Súly (beltéri egység): 10,5 kg
 • Súly (kültéri egység): 35 kg

Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja. A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.

A Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta. A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

Fűtés e

Fűtés kapacitás

Hűtés e

Helyiség m2

SCOP

SEER

Hűtés kapacitás