FŰTÉSRE IS!

.yith-wcbm-badge-8528{--badge-discount-text : 'Kedvezmény';--badge-up-to-text : 'Eddig';--badge-primary-color : #e73e08;--badge-text-color : #ffffff;--badge-secondary-color : #8a2504;--badge-secondary-light-color : #a12b05;--badge-secondary-dark-color : #731f04;--badge-tertiary-color : #5c1803;--badge-triadic-positive-color : hsl(104 , 93% , 46% );--badge-triadic-negative-color : hsl(-76 , 93% , 46% );--badge-analogous-positive-color : hsl(44 , 93% , 46% );--badge-analogous-negative-color : hsl(-16 , 93% , 46% );--badge-complementary-color : hsl(194 , 93% , 46% );} .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 { box-sizing: border-box; width: auto; height: auto; background-color: transparent; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s1 { width: 0; height: 0; border-right: 5px solid transparent; border-left: 2px solid transparent; position: absolute; right: 1px; bottom: -6px; border-top: 6px solid var(--badge-secondary-color, #932a00); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s2 { width: 13px; height: 26px; display: inline-block; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text { height: auto; white-space: nowrap; padding: 3px 10px 3px 8px; position: relative; right: 0; display: inline-block; background: var(--badge-primary-color, #e73e08); border-color: var(--badge-primary-color, #e73e08); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:before { content: ''; width: 0; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; top: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to bottom left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:after { content: ''; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; bottom: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to top left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-badge__wrap { display: flex; } Mitsubishi Heavy SRK / SRC 35 ZSX-WB Hyper Inverter Split Klíma 680.000Ft Bruttó
Mitsubishi Heavy SRK / SRC 50 ZS-WB Prémium Inverter Split Klíma 705.000Ft Bruttó

Mitsubishi Heavy SRF / SRC 35 ZS-W Parapet Inverteres Split Klima

ID: 372Mit

570.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Mitsubishi Heavy SRF / SRC 35 ZS-W Parapet Inverteres Split Klima, igazi fűtésre tevezett klíma, A++/A+++ energia besorolással, magas SEER 8,1 és SCOP 4,7 értékkel. A készülék – 15 fokig üzembiztos, teljesítménye hűtéskor 3,5 kW, fűtéskor 4,5 kW, amely kimagasló a piacon.

Mitsubishi Heavy SRF / SRC 35 ZS-W Parapet Inverteres Split Klíma. A Mitsubishi Heavy padlón álló modelljei a legújabb és leginnovatívabb technikákkal vannak felszerelve a légkondicionáló rendszerek területén. Ez teszi a Mitsubishi SRF / SRC 25 ZS-W sorozatot a piac egyik leghalkabb, legerősebb és leginkább energiatakarékos klímájává. A Mitsubishi Heavy légkondicionálójával optimálisan szabályozott beltéri hőmérséklet biztosítható a nappaliban, a hálószobájában vagy más helyiségében. WiFi modullal bármikor és bárhol vezérelheti a légkondicionálást okostelefonján vagy táblagépén keresztül. Például már a munkahelyen is bekapcsolhatja a légkondicionálót, hogy hazaérve a kívánt hőmérséklet legyen a házban. A Mitsubishi Heavy modelljei akár -15 Celsius fokos külső hőmérsékleten is képesek melegedni és hűteni. Ezenkívül nagyon energiatakarékosak, ami vonzóbbá teszi a légkondicionálóval történő fűtést, mintha központi kazánnal fűtene.

Tulajdonságok:

 • Hűtőteljesítmény 3,5 kW
 • Fűtőteljesítmény 4,5 kW
 • Hűtési energiaosztály A++
 • Fűtési energiaosztály A+++
 • Hűtőközeg: R32
 • SEER: 8,4
 • SCOP: 4,7
 • Páratartalom szabályozás
 • Automatikus leolvasztás hőszivattyú funkcióban
 • Alacsony zajszintű működés (csendes üzemmód)
 • 20-40 m2-es helyiségek hűtésére
 • Optimális levegőelosztás a hűtő- vagy fűtő üzemmódtól függően két levegőnyíláson keresztül (felső és alsó)
 • Enzimszűrő és fotokatalitikus, mosható szagszűrő a helyiség levegőjének tisztításához
 •  Áramkimaradás utáni automatikus visszakapcsolás
 • Öndiagnosztikai rendszer
 • ’Hyper Heating’ technológia – nagyon hideg éghajlati viszonyokra fejlesztett fűtési technológia kültéri egységnél, amely javítja a rendszer fűtőkapacitását, lehetővé téve a fűtési kapacitás 100 százalékos kihasználását. -25°C-os külső hőmérsékletig biztosítja a fűtést.
 • Kompresszor túlmelegedésének védelme
 • Hűtésre és fűtésre is alkalmas – 15 fokig
 • Túlterhelés elleni védelem hűtés és fűtés üzemmód
 • Működési tartomány (hűtés / fűtés): -15°C-46°C / -15°C-24°C
 • Beltéri zajszint: 28/41 dB(A)
 • Kültéri zajszint (hűtés/fűtés): 50/50 dB(A)
 • Csendes működés 26 dB (A)
 • Méret (beltéri egység): 600x860x238 mm
 • Méret (kültéri egység): 640x800x290 mm
 • Súly (beltéri egység): 19 kg
 • Súly (kültéri egység): 45 kg

A gyártóról:

Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja.

A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök.

A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

 

További információk

WiFi

Split

Fűtés e

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés e

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER