Midea M40E-36HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egység

ID: 820Mid

548.999Ft

Kategóriák: , ,

Midea M40-36HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egység.Teljesítmény hűtéskor 11,1 kW, fűtéskor 10,6 kw. A készülék magas SEER 6,6 és SCOP 4,2 értékkel kitűnő választás. A++/A+ energia besorolással, hűtésre- fűtésre is ideális választás otthonába.

Összehasonlítom

Leírás

Midea M40-36HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egység.

Ennek a kültéri egységnek a segítségével több beltéri egységet üzemeltethet akár egy időben is. Az energiatakarékos inverteres kompresszorok segítik, hogy alacsony fogyasztás mellett hamar elérje a belső tér a kívánt hőfokot.

A kültéri egység segítségével energia hatékonyan hűthet, fűthet. Választható beltéri egységek: légcsatornás beltéri egység, parapet, kazettás, vagy oldalfali split klíma. Gazdaságosan, olcsón hűteni, fűteni ezekre a célokra a Midea M40-36HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egysége kiváló választás lehet Önnek is, helytakarékos, és esztétikus megoldással, otthona klimatizálására.

4- 5 darab beltéri egyéggel is üzemeltethető kültéri egység.

Tulajdonságok:

  • Energia besorolás A++/A+
  • Töltőgáz R32
  • Hűtés 15 fokig
  • Fűtés -15 fokig
  • 4 darab beltéri egységgel üzemeltethető.
  • Hűtés 10,6 Kw
  • Fűtés 11,1 Kw
  • SEER 6,5
  • SCOP4

Midea történet

A Midea Group kínai elektromos készülékgyártó, székhelye Beijiao városában van.  A cég Kínában és a tengerentúlon mintegy 135 000 embert foglalkoztat, 200 leányvállalattal és több mint 60 tengerentúli fiókkal. A Midea Group 2013 óta szerepel a Sencsen tőzsdén. 2016 júliusa óta szerepel a Fortune Global 500 –on. A vállalat fő termékkategóriája a klímaberendezések, mind lakossági, mind kereskedelmi célú. Egyéb háztartási készülékeket is gyárt, például hűtőszekrényeket, mosógépeket és mosogatógépeket. A Midea számos kisebb készüléket is kínál, például mikrohullámú sütőket, vízforralókat, vízadagolókat és porszívókat. Nagy múltra tekint vissza a fűtés, szellőzés és légkondicionálás (HVAC) otthoni és kereskedelmi termékeinek gyártása terén is. A Midea fenntartja folyamatos fejlődését azáltal, hogy a vállalat egészére kiterjedő bevételek 4% -át folyamatosan újra befekteti a kutatás-fejlesztési erőfeszítésekbe. A Midea volt az a cég amelyik Brazília összes stadionját felszerelte légkondicionáló berendezésekkel. 2016 nyarán a német kormány zöld utat adott a Kuka robotikai cég tervezett eladásának. Az engedélyt a Midea kínai készülékgyártó cég kapta meg, mondván, hogy az ellentmondásos átvétel nem sérti Németország nemzeti érdekeit. a Midea felvásárolta a KUKA német robotikai vállalat részvényeinek 95%-át, gyakorlatilag megvásárolta a KUKA-t. A Kínai Midea a következő években további 1.5 milliárd dollárt fordít KUKA fejlesztésekre, ezzel a világ egyik legnagyobb robot- és készülékgyártójává vált.

A légkondicionáló és klíma piacon sikerrel vetette meg lábát a Midea, hiszen olcsó és jó minőségű termékei hamar jelentős piacra találtak Európában is. A rengeteg fejlesztés, a sok megvásárolt és kifejlesztett szabadalom és műszaki megoldás mellett számos terméke RedDot Award díjat nyert, a funkcionális és design megoldásaik miatt.

Ha Midea klímát szeretne vásárolni, válasszon széles kínálatunkból, vagy kérje szakembereink segítségét a készülékek kiválasztásához.

További információk

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER

Fűtés e

A+

Hűtés e

A++

Fűtés e

Hűtés e