LG FM38AH / MU5R40 Multi Inverter Klíma Kültéri Egység

ID: 751Lg

1.195.000Ft

Kategóriák: , ,

LG FM38AH / MU5R40 Multi Inverter Klíma Kültéri Egység. Hűtés 11,7 kW, Fűtés 13,5 kW, 10-éves gyártói kompresszor garanciával. Az LG a Dual Inverter kompresszor fejlesztésével rendkívül kedvező ár/érték arányú klíma berendezéseket gyárt.

Összehasonlítom

Leírás

LG FM38AH / MU5R40 Multi Inverter Klíma Kültéri Egység​.

10-éves gyártói kompresszor garanciával.  Az LG a Dual Inverter kompresszor fejlesztésével rendkívül kedvező ár/érték arányú klíma berendezéseket gyárt. Nemcsak energiatakarékos és környezetbarát termékpalettával örvendezteti meg felhasználóit, hanem sok gyártói garanciával is. Az LG által fejlesztett technológia nagyon csendes működésű, ezáltal bárhova telepíthető. A légkondicionáló berendezések formai letisztultsága, ergonomikus tervezése lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú belső térbe illeszkedjen. A kültéri egységhez csatlakoztatható Multi beltéri egységek: ArtCool, Deluxe, Silence. Típus szerint lehetnek Multi split oldalfali, beépíthető mennyezeti kazettás, mennyezeti parapet, padló álló parapet, mennyezeti légcsatornás beltéri egység. Ha segítséget szeretne a megfelelő beltéri egységek kiválasztásához, vegye fel velünk a kapcsolatot. Maximum 5db beltéri egység csatlakoztatható ehhez a kültéri egységhez.

 • Hűtés 11,7 kw
 • Fűtés 13,5 kw
 • Magas energiahatékonyság
 • Egyedileg fejlesztett szabályzórendszerrel,
 • Öndiagnosztikai rendszer,
 • Nagyon magas COP érték,
 • Szabadon kombinálható beltéri egységek,
 • Energiatakarékosság hatékonyan,
 • Egyedileg fejlesztett ventilátor,
 • Áramszünet után automatikusan újraindul,
 • BLDC kompresszor, energia megtakarítás, nagyobb teljesítmény mellett.
 • A készülékhez különféle vezérlőegységek rendelhetők, központi vezérlőegység, távvezérlő panel. Egy androidos eszközről az összes LG háztartási berendezése elérhető.
 • Rendelhető SmartThinkQ™ távvezérlő panel. A készülékeket egyetlen érintéssel vezérelheti. Irányítsa otthonát egy egyszerű hangutasítással – vagy ujjhúzással – az LG innovatív ThinQ alkalmazásának köszönhetően.
 • Dc inverter vezérlés

Az 1947-ben megalakult LG Corporation (Lak-Hui Chemical Industrial Corp) tekinthető a Koreai elektronikai ipar úttörőjének. Először műanyag gyártással kezdtek foglalkozni. Az ötvenes években Koo In-Hwoi a Goldstar név alatt üzemelő cég alapítója éjszakánként rádió hallgatással töltötte az időt. Mivel ekkor még nem létezett Koreában elektromos ipar illetve fejlesztés sem, ezért a rádió mint szimbólum volt a fejlődés iránymutatója. Ezért a vállalat elkezdett Koreában saját fejlesztésű rádiókat gyártani, amelyekhez az alkatrészgyártást is megvalósította. Ekkor indulhatott útjára a ma már nagy múltú Koreai elektronikai ipar.

Elsőként Dél Korea volt az az ázsiai ország amelyik átlépte a 100 millió dolláros exportforgalmat, illetve vevőszolgálatot hozott létre. Az LG több céggel is közös vállalkozásokat szervez, például a Philips, vagy a Hitachi is a legnagyobb gyártó partnerei között vannak.

Az LG elektronikai üzletágának egyik nagy sikere a HVAC (Heating, ventilation, and air conditioning) tehát a fűtés, szellőztetés és légkondicionálás. Több ezer saját termékkel, szabadalommal és védett technológiai találmánnyal az LG a világelsők között van a klímaberendezés és hőszivattyú fejlesztés területén. Az elektronikai ipar egyik fő irányvonala a háztartási készülékekkel való gyors és hatékony kommunikáció, és az automatizálás. Ezért az LG már régóta az eszközei könnyű vezérlését és automatikus szabályozási rendszereit fejleszti. A vezérlések és automatika figyelemmel kíséri a környezeti hatásokat, a hőmérsékletet és páratartalmat, valamint sok olyan egyéb tényezőt, amelyek beállítása a komfortérzetet nagyban növelik. Az LG eszközei kényelmesek és informatívak, miközben alacsony fogyasztás mellett nagy megbízhatóságot garantálnak. Az LG a termékeihez hosszú garancia idő alatt biztosít, nagyon jó termékminőséget. A környezet védelme érdekében az LG törekszik az energiatakarékos fogyasztás mellett a hatékonyság növelésére is.

Ha kérdése van az LG klímaberendezéseiről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Ha Ön is szeretne LG klímát, klímarendszert hűtésre, fűtésre, esetleg LG hőszivattyút vásárolna, keresse szakembereinket a megfelelő készülék kiválasztásához, beszereléséhez. Kiválaszthatja a szimpatikus készüléket webáruházunkban lévő kínálatunkból is. Az LG klímáit kedvezményesen telepítjük.