Hitachi M RASM-6NE Yutaki levegő víz hőszivattyú monoblokk 380V 50Hz 3 fázis

ID: 5250Hita

2.580.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

Hitachi Yutaki M RASM-6NE levegő víz hőszivattyú monoblokk 380V 50Hz 3 fázis. Ez a Hitachi hőszivattyú monoblokk rendszerű, amelynek legnagyobb előnye, hogy a kültéri egységbe van szerelve a szivattyú, illetve a levegő-víz hőcserélő is.

Hitachi Yutaki M RASM-6NE levegő víz hőszivattyú monoblokk 380V 50Hz 3 fázis. Ez a Hitachi hőszivattyú monoblokk rendszerű, amelynek legnagyobb előnye, hogy a kültéri egységbe van szerelve a szivattyú, illetve a levegő-víz hőcserélő is. Ez a hőszivattyú nem igényel semmilyen további előkészítést, a monoblokk belépő csonkjain keresztül közvetlenül a fűtésrendszerbe köthető az előállított hőenergia. Hitachi levegő víz hőszivattyú a környezetbarát hatékonyságért. Hűt, fűt, és használati meleg vizet is biztosít. Központi fűtésbe köthető, fan-coil hőcserélővel és radiátorokkal is képes működni, ezért kazán cirkófűtés kiváltására is használható. Hitachi tájékoztató letölthető ide kattintva

 • Energiaosztály: A++
 • COP: 4.57
 • EER: 2.82
 • Teljesítmény (fűtés): 16 kW
 • Teljesítmény (hűtés): 10,5 kW
 • Működési tartomány: H / F 10°C – 46°C / -25°C – 25°C
 • Elektromos bekötés: 380V 50Hz 3 fázis
 • Üzemi HMV készítés főmérséklet: 30°C ~ 75°C
 • Zajszint: 65dB
 • Méret: 1380x1252x370 mm (szélesség, magasság, mélység)
 • Súly: 139kg
 • Szabályozó egységgel termosztáttal üzemeltethető,
 • Szobatermosztátként kihelyezhető a készülék beépített vezérlője.
 • Heti program, napi 6 program egység.
 • Hi-Kumo mobilalkalmazás applikáció a távvezérléshez,
 • Akár 24 kW fűtési teljesítmény egy rendszerből
 • Napkollektorral és kazánnal integrálható,
 • Bármelyik használati meleg víz-tartállyal kompatibilis.
 • Két fűtőkör vezérlése

A Hitachi Yutaki hőszivattyú bármekkora méretű és elrendezésű ingatlan klímaigényét képes olcsón, magas hatásfokkal kielégíteni. A Hitachi Yutaki hőszivattyú 4 alap üzemmódban működik: komfortos, energiatakarékos, magas hőmérsékletű és nyaraló üzemmódban is. Ennek köszönhetően minden felhasználó saját igényeihez és háztartási szokásaihoz igazíthatja teljesítményét, valamint a használati víz hőmérsékletét.

Yutaki hőszivattyúk a gazdaságos hűtésért, fűtésért. A Yutaki hőszivattyúink hatékony fűtést és meleg vizet biztosítanak megújuló technológiával. A Hitachi levegő víz hőszivattyúi a környező levegő hőtartalmát összegyűjtve fűtenek. A forgásirány megfordítható, a Hitachi hőszivattyúk a nyári forróságban hűtésre is képesek, kiváló hatékonysággal. A Hitachi Yutaki hőszivattyúja szakszerű és megfelelő telepítés esetén képes 1 rész villamos energiát 5 rész hőenergiává alakítani. Emiatt a teljesítmény miatt gazdaságosan kiválthatók a hagyományos szilárd tüzelésű és gázkazánok is. Ezt a kiváló kapacitást úgy éri el a berendezés, hogy nem szennyi a környezetet, és ne termel port, kormot és káros égéstermékeket. A Hitachi Yutaki használata egyszerű, tiszta és biztonságos. A Hitachi rendszerei okosotthonba köthetők, és napelemes rendszerrel együtt a nulla forintos rezsiszámla sem lesz álom többé. Ez a nagy teljesítményű hőszivattyús technológia kellemes hőmérsékletet biztosít otthonában a leghidegebb napokon is: télen akár -25°C nyáron pedig +45°C-ig. A csúcstechnológiával működő inverteres hőszivattyú csökkenti a háztartási áramfogyasztást és a széndioxid kibocsátást, valamint kompatibilis a napelemekkel. Az új R32 töltőgáz segít alacsonyan tartani energiaszámláit, mivel az összes R32 termékcsalád a lehető legmagasabb A+++ energiabesorolással rendelkezik.

Intuitív vezérlés a világon bárhonnan

A beépített vezérlő LCD-kijelzővel rendelkezik, és könnyen programozható, így teljes irányítást biztosít a rendszer felett a háztartási szekrényből; vezeték nélküli termosztátokkal is kompatibilis. A Hi-Kumo alkalmazás programozható távirányítóvá változtatja okostelefonját, amellyel a világ bármely pontjáról beállíthatja és felügyelheti fűtési rendszerét.

Különféle teljesítményekkel és vízhőmérsékletekkel a Yutaki termékcsalád optimális megoldást kínál, függetlenül az ingatlan típusától, nagyságától vagy a fűtési sugárzók fajtájától. Legyen szó új építésű ingatlanról vagy felújításról, a Hitachi Heating & Cooling innovatív aerotermikus hőszivattyú-családja lesz a tökéletes megoldás. A Hitachi Cooling & Heating egyszerűen telepíthető, egyszerűen üzembe helyezhető, és ami a legfontosabb, egyszerűen működtethető egységeket fejlesztett ki, amelyek kiváló minőségűek, hatékonyak és nagyon alacsony zajszinttel rendelkeznek, csendesek.

Miért a Hitachi?

A japán hagyományokkal átitatott, de az állandó innováció által vezérelve élvonalbeli termékeket fejlesztünk. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek elősegítik a kényelmet, a hatékonyságot és a megbízhatóságot minden termékben. Életünk több mint 90%-át zárt térben töltjük, és ennek a környezetnek kellemesnek és kényelmesnek kell lennie. Szeretnénk, hogy ügyfeleink ezt megtapasztalják a termékeink használata során, bárhol is legyenek. Ez a nemes cél arra késztet bennünket, hogy folyamatosan újítsunk és fejlesszünk. Ezért készítünk megbízható, élvonalbeli, prémium termékeket, és megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel szerte a világon. Ezt az ígéretet az 1930-as évek óta betartjuk.

További információk

Hőszivattyú típusa