Fujitsu AOYG24LAT3 Multi Inverter Kültéri Klíma

ID: 632Fu

670.000Ft

Kategóriák: , ,

Fujitsu AOYG24LAT3 multi Inverter klíma kültéri egység. Hűtés: A Fűtés: A+ Hűtés: 14 kW, Fűtés: 16 kW, EER 3.51 COP 4. Sokféleképpen variálható oldalfali, padlón álló parapet, mennyezeti beltéri egységekkel. Környezetbarát, energiatakarékos eszköz.

Összehasonlítom

Fujitsu AOYG24LAT3 multi Inverter klíma kültéri egység.

Sokféleképpen variálható oldalfali, padlón álló parapet, mennyezeti beltéri egységekkel. Környezetbarát, energiatakarékos eszköz. Ugyanakkora hőmérséklet esetén képes nagyobb energiát kinyerni a környező hőmérsékletből, sokkal rövidebb idő alatt mint más klíma.

A Fujitsu berendezéseinek nagyon alacsony, kevesebb mint 0.001% a meghibásodási aránya, megbízható készülék. Az eszköz beltéri egység nélkül önmagában nem működik. A megfelelő beépítéshez, a garancia érvényesítéséhez, a beltéri egységek kiválasztásához kérje szakszerű segítségünket.

Tulajdonságok:

 • Hűtés: A
 • Fűtés: A+
 • Hűtés: 14 kW
 • Fűtés: 16 kW
 • EER 3.51
 • COP 4
 • Töltőgáz:R32
 • Zajszint max: 51 dB
 • Szélesség: 97cm
 • Magasság: 91,4cm
 • Mélység: 37cm
 • Súly 98 kg

1935-ben megalapították a Fuji Tsushinki Manufacturing Co., Ltd. társaságot, amely a Fuji alapjának tekinthető. A cég a német Siemens AG közös vállalkozásaként először generátorok illetve villanymotorok gyártásával és fejlesztésével foglalkozott Japánban. Később távközlési, telefonos rendszerekbe fejlesztettek automatikus kapcsoló rendszereket. A második világháború után a Fuji az elsők között kezdett el foglalkozni a számítógép fejlesztés alapjainak a lerakásával. A FACOM a “Fuji Automatic Computer” szót jelentette, és fejlesztése a Fujitsu számítógépének létrehozására irányult. Olyan sikeres volt a FACOM projekt, hogy számtalan piaci lehetőség nyílt a Fujitsu mérnökeinek az izgalmas és kreatív kihívásokra. Először ipari nagy számítógépeket fejlesztettek. A kis méretű személyi számítógépek fejlesztése a Windows sikeres megjelenése után indult.

1965-ben a Fujitsu az amerikai Suburban-nel közösen fejlesztette ki első ablakos légkondicionálójukat, amely nagy sikert aratott. Ezt az eszközt közvetlenül az ablakba lehetett szerelni, és a kinti levegőt lehűtve fújta be a szobába légkompresszor segítségével. A kezdeti ablakos klímák a működésükből adódóan elég zajosak voltak. Az elkövetkező tíz évben a Fujitsu számos légkondicionálót dobott piacra, beleértve az 1971-ben könnyen telepíthető kazettás klímaberendezést a „szuper csendes” ablak klímaberendezések sorába. A technológia fejlődésével a Fujitsu kibővítette termékpalettáját, és alkotásait a világ többi részébe is exportálta.

A High Energy Efficient Rating (rendkívül energia hatékony rendszerek értékelése) elegáns fali inverteres klímaberendezésükkel 1983-ban, illetve a VRF split rendszerük 1999-es elindításával szinte berobbantak a nemzetközi légkondicionáló piacra. Ausztráliában a gyakori elviselhetetlen hőség miatt sokat szenvednek az emberek, ezért a Fuji az első között jelent meg termékeivel az Ausztrál piacon. A kiváló minőségnek, a megbízható és kedvező árú termékeknek köszönhetően a Fujitsu az ausztráliai légkondicionáló berendezések piacának több mint 25% -át birtokolja! A Fujitsu egy innovatív vállalat, amelynek légkondicionáló termékei világszínvonalú szabványt nyújtanak.

Világszerte több mint 97 000 szabadalommal rendelkeznek, 100 országban értékesítik őket, és több mint 156 000 alkalmazottal rendelkeznek. A Fuji szép, praktikus és könnyen szerelhető, igény szerint összeállítható termékpalettával rendelkezik. A Fuji légkondicionálók és klímák a hagyományos kiváló Japán minőség mellett sok olyan különleges szolgáltatást nyújtanak amely egyedi fejlesztés, és saját szabvány védi. Okos otthonba köthető távirányítással is vezérelhető rendszereik környezetbarát, halk működésű klímák. Kiváló hatásfok, gyors hűtés, fűtés, légkondicionálás, sok garanciaidő, korszerű és megbízható szerviz háttér.

Ha Ön is szeretne Fujitsu klímaberendezést otthonába, akár hűtésre, fűtésre, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy válasszon webáruházunkban megtalálható termékeinkből. Lakossági split klímáinkat rendkívül kedvező áron telepítjük.