Fujitsu AOYG24LAT3 Multi Inverter Kültéri Klíma

ID: 632Fu

755.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Fujitsu AOYG24LAT3 multi Inverter klíma kültéri egység. Hűtés: A Fűtés: A+ Hűtés: 6,8 kW, Fűtés: 8,2 kW, EER 3.51 COP 4.  A multi inverter kültéri egység sokféleképpen variálható oldalfali, padlón álló parapet, mennyezeti beltéri egységekkel.

Fujitsu AOYG24LAT3 multi Inverter klíma kültéri egység.

A Fujitsu multi sokféleképpen variálható egység, akár oldalfali, padlón álló parapet, mennyezeti beltéri egységekkel is telepíthető, az adott helyiség igényének megfelelő beltérivel. A Fujitsu berendezéseinek nagyon alacsony, kevesebb mint 0.001% a meghibásodási aránya, igazán megbízható készülék. Az eszköz beltéri egység nélkül önmagában nem működik. A megfelelő beépítéshez, a garancia érvényesítéséhez, a beltéri egységek kiválasztásához kérje szakszerű segítségünket.

A Fujitsu multi inverter kültéri egységek 5 kW-tól egészen 12 kW-ig terjednek. Az egységek magas hatékonysággal, és gazdaságos üzemeltetéssel, kitűnő választást kínálnak több helyiség hűtésre- fűtésre, kitűnő ár- érték aránnyal.

Tulajdonságok:

 • Hűtés: A+,
 • Fűtés: A+,
 • Hűtés: 6,8kW,
 • Fűtés: 8,2 kW,
 • EER 3.51,
 • COP 4,
 • Töltőgáz:R32,
 • Zajszint max: 51 dB,
 • Szélesség: 97cm,
 • Magasság: 91,4cm,
 • Mélység: 37cm,
 • Súly 98 kg,

1935-ben megalapították a Fuji Tsushinki Manufacturing Co., Ltd. társaságot, amely a Fuji alapjának tekinthető. A cég a német Siemens AG közös vállalkozásaként először generátorok illetve villanymotorok gyártásával és fejlesztésével foglalkozott Japánban. Később távközlési, telefonos rendszerekbe fejlesztettek automatikus kapcsoló rendszereket. A második világháború után a Fuji az elsők között kezdett el foglalkozni a számítógép fejlesztés alapjainak a lerakásával. A FACOM a „Fuji Automatic Computer” szót jelentette, és fejlesztése a Fujitsu számítógépének létrehozására irányult. Olyan sikeres volt a FACOM projekt, hogy számtalan piaci lehetőség nyílt a Fujitsu mérnökeinek az izgalmas és kreatív kihívásokra. Először ipari nagy számítógépeket fejlesztettek. A kis méretű személyi számítógépek fejlesztése a Windows sikeres megjelenése után indult.

1965-ben a Fujitsu az amerikai Suburban-nel közösen fejlesztette ki első ablakos légkondicionálójukat, amely nagy sikert aratott. Ezt az eszközt közvetlenül az ablakba lehetett szerelni, és a kinti levegőt lehűtve fújta be a szobába légkompresszor segítségével. A kezdeti ablakos klímák a működésükből adódóan elég zajosak voltak. Az elkövetkező tíz évben a Fujitsu számos légkondicionálót dobott piacra, beleértve az 1971-ben könnyen telepíthető kazettás klímaberendezést a „szuper csendes” ablak klímaberendezések sorába. A technológia fejlődésével a Fujitsu kibővítette termékpalettáját, és alkotásait a világ többi részébe is exportálta.

Világszerte több mint 97 000 szabadalommal rendelkeznek, 100 országban értékesítik őket, és több mint 156 000 alkalmazottal rendelkeznek. A Fuji szép, praktikus és könnyen szerelhető, igény szerint összeállítható termékpalettával rendelkezik. A Fuji légkondicionálók és klímák a hagyományos kiváló Japán minőség mellett sok olyan különleges szolgáltatást nyújtanak amely egyedi fejlesztés, és saját szabvány védi. Okos otthonba köthető távirányítással is vezérelhető rendszereik környezetbarát, halk működésű klímák. Kiváló hatásfok, gyors hűtés, fűtés, légkondicionálás, sok garanciaidő, korszerű és megbízható szerviz háttér.

Ha Ön is szeretne Fujitsu klímaberendezést otthonába, akár hűtésre, fűtésre, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy válasszon webáruházunkban megtalálható termékeinkből. Lakossági split klímáinkat rendkívül kedvező áron telepítjük.