Daikin 2MXM68A Multi Inverter Kültéri Klíma

ID: 054Da2

850.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Daikin 2MXM68A Multi Inverter Kültéri Klíma, magas hatékonysággal, A++/A++ energia besorolással, és könnyű telepíthetőséggel. Ideális választás több helyiség hűtésére- fűtésre. A készülék hűtőteljesítménye 6,8 kW, fűtőteljesítménye 6,8 kW. Igazi japán termék.

Daikin 2MXM68A Multi Inverter Kültéri Klíma.

A Multi-Split rendszerek kompatibilisek sokféle beltéri egységgel. Minimum 2 és legfeljebb 5 beltéri egység csatlakoztatható 1 kültéri egységhez bármilyen stílusban. A kültéri egység hosszabb távolságokat képes áthidalni, lehetővé téve minden beltéri egység telepítését ott, ahol az Önnek legmegfelelőbb. Esztétikus és helytakarékos megoldás minden ingatlanban. Mindegyik beltéri egység külön távvezérelhető és nem szükséges, hogy mindegyik ugyanabban a helyiségben és egyszerre szereljék fel. A multi kültéri egységek ízlésesek és tartósak, könnyedén felszerelhetők akár a tetőre, akár az erkélyre, vagy egyszerűen csak elhelyezhetők a külső falon. Csatlakoztatható betéri típusok: oldalfali beltéri egységek, parapet beltéri egységek, kazettás beltéri egységek, légcsatornázható beltéri egységek.

Daikin 2MXM68A tulajdonságok:

 • Hűtőteljesítmény 6,8 kW,
 • Fűtőteljesítmény: 6,8 kW,
 • Hűtési energiaosztály A+++,
 • Fűtési energiaosztály A++,
 • 2 vagy több kültéri egység,
 • Az éjszakai üzemmóddal a zajszint 3 dB (A) -kal csökkenthető,
 • működési tartomány (hűtés / fűtés): -10C – 46C / -15C – 18C,
 • Maximális zajszint 61 dB,
 • Szélesség 55 cm,
 • Magasság 76.5 cm,
 • Mélység 28.5 cm,
 • Tömeg 43 kg,
 • Hűtőközeg: R32.

A Daikin mind lakossági mind céges környezetben nyújt mindent lefedő széles termékpalettát, amelyben bárki megtalálhatja a neki megfelelő készüléket. A Daikin élen jár az inverteres technológiai fejlesztésekben, illetve modern műszaki megoldásokban. A rendszer automatika korszerűsítésével az eszközök okosotthonba illeszthetőek, illetve sokféle automatikus szabályozási megoldás segíti az alacsony fogyasztás melletti kényelmes használatot. A szerviz háttér illetve a sok garanciaidő tanúsítja a Daikin rendszerek megbízhatóságát.

A Daikin eredete 1924-ben kezdődött, közel 100 évre nyúlik vissza. Ekkor Akira Yamada létrehozza az „Osaka Kinzoku Kogyosho Limited Partnership” vállalkozást Japánban amely „lég kinyomó” rendszerekre szakosodik. A kiváló termékminőségnek és remek fejlesztéseknek köszönhetően nagy mennyiségű megrendeléseket teljesít rövid idő alatt a cég. A Daikin nevet 1930-tól használják. A cég profilja a hűtőberendezések, és hűtési rendszerek gyártása és korszerűsítése, saját fejlesztésű hűtőközeggel.

Az ötvenes évektől kezdődik a Daikin önálló burkolatos légkondicionáló rendszer sorozatgyártása, 6 évvel később kifejlesztik az első japán forgó kompresszort. 1958-tól már saját burkolatos hőszivattyút dobnak piacra. Ez világelsőnek mondható a technológiai újítások és kor műszaki színvonalát meghaladó megoldások miatt.

A Daikin története során végig a korszerű fejlesztések, és a környezetvédelem mellett tette le voksát, ezért az elért nyereség jelentős részét fejlesztésekre és kutatásra fordítja. Törekszenek a tartós és műszakilag megbízható berendezések létrehozására, amelyek tartalmazzák a kornak megfelelő újdonságokat is. A Daikin szakértő segítségét cégünknél is igénybe veheti. Ha felveszi velünk a kapcsolatot akkor segítünk kiválasztani az Ön igényeinek pontosan megfelelő készüléket. Keressen bennünket elérhetőségeinken.

További információk

Fűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

Hűtés kapacitás