C&H CHML-U18RK2 Cooper & Hunter Multi Inverter kültéri egység

ID: 794Ch

395.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

C&H CHML-U18RK2 Cooper & Hunter Multi Inverter kültéri egység, Nagy teljesítményű kültéri egység, hűtéskor 5,2 kW, fűtéskor 5,4 kW. A multi klíma energia besorolása A++/A++, amely kitűnő a piacon. A gyártó elkötelezett a minőségi termékek mellett.

C&H CHML-U18RK2 Cooper & Hunter Multi Inverter kültéri egység

A Cooper & Hunter Multi inverteres kültéri egysége lehetővé teszi, hogy több beltéri egységet üzemeltessünk egy időben, akár hűtési, és fűtési funkcióban egyszerre. A kültéri egység -20 fokig üzembiztos. A készülékhez választható több típusú beltéri egység, oldalfali, parapet, légcsatorás, kazettás egység. Akár 5 darab beltéri egységgel is üzemeltethető. A beltéri egységeket külön -külön a hozzájuk tartozó távirányítóval, illetve egymástól függetlenül wifivel is vezérelhetjük. Nagyobb teljesítményű kültéri egységhez több db beltéri egység telepíthető. Kiváló megoldás ez a rendszer olyan ingatlanokban, ahol több helységben szeretnénk hűteni, fűteni olcsó energiatakarékos módon, egy kültéri egységgel. helytakarékos és esztétikus megoldás. A kültéri egységek önmagukban nem üzemelnek.

Tulajdonságok:

 • Hűtés: 5,2 kW,
 • Fűtés: 5,4 kW,
 • Hűtés: A++,
 • Fűtés: A++,
 • SEER 3.4,
 • SCOP 3,5,
 • Hűtés: -15 C – 43 C,
 • Fűtés: -20 C – 20 C,
 • 2db beltéri egységhez,
 • Áram bekötés: 1-fázis, 220-240V, 16 Amper,
 • Kültéri és beltéri között 4 ér,
 • Töltőgáz: R32,,
 • Zajszint max: 65dB
 • Szélesség: 596mm,
 • Magasság: 899mm,
 • Mélység: 378mm.

C&H készülékei jól illeszkednek az okosotthonok és a takarékos üzemeltetés elvárásaiba. Az ergonomikus termék kialakítás, a formatervezés összehangolása a kényelmi funkciókkal remekül sikerül, ez lehet a titka a gyors export növekedésnek is. Mert mi az elvárás egy korszerű klímaberendezéssel kapcsolatban? Beszerelés után olcsón nagy hatásfokkal biztosítsa a légtér hűtését, fűtését, miközben ízlésesen illeszkedik a lakberendezési elképzelésekbe is. Ezt a C&H termékei maradéktalanul teljesítik.

A Cooper & Hunter klímák és légkondicionáló berendezések már több mint húsz éve vannak jelen a piacon a világ jelentősebb régióiban és országaiban. A gyártó cég Amerikai tulajdonban van, az USA-ban és Kanadában jelentős piaci részesedést szerzett. Az Európai Unióban is hamar nagy népszerűségre tettek szert kiváló minőségű berendezéseikkel. A C&H termékeit takarékos fogyasztás, csendes működés és hosszú élettartam jellemzi. A hosszú garanciaidő és korszerű szerviz háttér a megbízhatóság jegyei. A Cooper & Hunter készülékei nem szoktak meghibásodni, ezért az eladók és a szerelők is szívesen ajánlják ezeket a készülékeket. A C&H készülékeit a Gree gyártja Zhuhaiban és sok műszaki megoldás szintén a Gree-től származik. Mivel a Cooper & Hunter termékeit is Kínában gyártják ezért a cég a 2010-es évek második felében hosszú távú partnere lett a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. Ltd. céggel. Ezért a Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino – Cooper & Hunter Environmental Technology Equipment Co. LTD.

A közös munka sok és sikeres fejlesztést tett lehetővé, amelyek a tartósság, a környezetvédelem és a folyamatos innováció irányában mutatnak. Mivel a cég közel harminc országba exportálja termékeit, ezért a nemzetközi piac kiváló tesztelési és fejlesztési lehetőségeket biztosít. A gyár a felhasználói igényeket és véleményeket összegyűjti a következő termékei fejlesztéséhez, és ezeket beépíti a következő sorozatba. Ezért tud Kína ilyen iszonyatos sebességgel fejlődni.

A gyártástechnológia megbízható, jelentős részben robotizált, nagy pontosságú, ez szükséges a folyamatos jó minőség eléréséhez. Ezért a készülékek fejlesztése mellett a gyártástechnológia fejlesztésére is jelentős összegeket invesztálnak. A C&H részvények a Zhuhai partnerségi megállapodás után az egekbe szöktek. A részvényesek bizalma elsősorban a konkrét jövőképpel rendelkező, megbízható termékeket forgalmazó cégek felé fordul, hiszen a jó piac és a fejlődés lesz a biztos jövő alapja.

Aki tehát  Cooper & Hunter klímaberendezéseket vásárol és használ, az hosszú távra tervez és nem fog csalódni a berendezéseikben. Ha Ön is szeretne otthonában C&H klíma berendezést, hőszivattyút, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsünk a készülék kiválasztásában, vagy rendelhet is a meglévő termékpalettánkból.

 

További információk

Fűtés e

Hűtés e

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

SEER

SCOP