C&H CH-S12FTXE-NG Cooper & Hunter Alpha Inverteres Split Klíma 220.000Ft Bruttó

FŰTÉSRE IS!

.yith-wcbm-badge-8528{--badge-discount-text : 'Kedvezmény';--badge-up-to-text : 'Eddig';--badge-primary-color : #e73e08;--badge-text-color : #ffffff;--badge-secondary-color : #8a2504;--badge-secondary-light-color : #a12b05;--badge-secondary-dark-color : #731f04;--badge-tertiary-color : #5c1803;--badge-triadic-positive-color : hsl(104 , 93% , 46% );--badge-triadic-negative-color : hsl(-76 , 93% , 46% );--badge-analogous-positive-color : hsl(44 , 93% , 46% );--badge-analogous-negative-color : hsl(-16 , 93% , 46% );--badge-complementary-color : hsl(194 , 93% , 46% );} .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 { box-sizing: border-box; width: auto; height: auto; background-color: transparent; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s1 { width: 0; height: 0; border-right: 5px solid transparent; border-left: 2px solid transparent; position: absolute; right: 1px; bottom: -6px; border-top: 6px solid var(--badge-secondary-color, #932a00); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-s2 { width: 13px; height: 26px; display: inline-block; } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text { height: auto; white-space: nowrap; padding: 3px 10px 3px 8px; position: relative; right: 0; display: inline-block; background: var(--badge-primary-color, #e73e08); border-color: var(--badge-primary-color, #e73e08); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:before { content: ''; width: 0; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; top: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to bottom left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-css-text:after { content: ''; height: 60%; padding-right: 13px; position: absolute; bottom: 0; left: 1px; transform: translateX(-100%); background: linear-gradient(to top left, var(--badge-primary-color, #e73e08) 50%, #0000 50.1%); } .yith-wcbm-badge.yith-wcbm-badge-css-7 div.yith-wcbm-badge__wrap { display: flex; } C&H Cooper & Hunter CH-S24FTXLA2-NG Arctic Inverteres Split klíma 570.000Ft Bruttó

C&H CH-IC140RKE/CH-IU140RME Cooper & Hunter Kazettás Inverteres Split Klíma

ID: 810Ch

1.150.000Ft Bruttó

Kategóriák: ,

C&H CH-IC140RKE/CH-IU140RME Cooper & Hunter Kazettás Inverteres Split Klíma, kimagasló teljesítmény, hűtéskor 14,7 kW, fűtéskor 17,3 kW. A C&H készülékek magas hatékonysággal, A+/A+ energia besorolással, és kitűnő SEER és SCOP értékkel rendelkeznek.

C&H CH-IC140RKE/CH-IU140RME Cooper & Hunter Kazettás Inverteres Split Klíma

A C&H kazettás klímaberendezések nagy légszállító képességgel, ideálisak kereskedelmi, és vendéglátó egységekben, de lakossági szinten is egyre magasabb az igény az ilyen típusú készülékekre. A gyártó elkötelezett a minőségi termékek gyártásában. Megbízható gyártó, egyedi tulajdonságokkal, mint: 360°-os légáramlást biztosító kazettás beltéri egységgel ideális hűteni, fűteni. Kiváló légeloszlás, friss levegő beszívás funkció, vendéglőkben, éttermekben ideális. Beépített kondenzvíz szivattyú a készülékben beépítve, így nem szükséges külön megvásárolni. A Cooper&Hunter kazettás rendszere akár 3,5kW – 18kW teljesítményre is képes. Egyenletes hőmérséklet, energiatakarékos üzemeltetés, csendes üzemmód jellemzi a gyártó berendezéseit. A C&H termékei megbízható, energiatakarékos, környezetbarát klímák. Ennek bizonyítéka Az 5 év garanciaidő.

 • Hűtés: A++,
 • Fűtés: A+,
 • Hűtés: 14,7 kW,
 • Fűtés: 17,3 kW,
 • Négy irányú légáramlás,
 • Leeresztő szivattyú,
 • Alapblokkok és módok auto diagnosztikája,
 • Többszintű rendszervédelem,
 • Intelligens leolvasztási funkció,
 • Többszintű rendszervédelem,
 • Intelligens leolvasztási funkció,
 • Működés + 8 ° C fűtési módban,
 • Max:50m csővezeték hossz,
 • Kompakt méretek,
 • Tartós mosható szűrő,
 • Automatikus levegőelosztás SWING,
 • Beltéri hőmérséklet érzékelő kiválasztás,
 • A telepítése egyszerű,
 • Kompakt design,
 • Töltőgáz: R32,
 • Nagyon hatékony hőcserélő,
 • Csendes,
 • Wifin keresztül vezérelhető,
 • Kombinált szűrő, hosszú élettartam, mosható.

C&H készülékei jól illeszkednek az okosotthonok és a takarékos üzemeltetés elvárásaiba. Az ergonomikus termék kialakítás, a formatervezés összehangolása a kényelmi funkciókkal remekül sikerül, ez lehet a titka a gyors export növekedésnek is. Mert mi az elvárás egy korszerű klímaberendezéssel kapcsolatban? Beszerelés után olcsón nagy hatásfokkal biztosítsa a légtér hűtését, fűtését, miközben ízlésesen illeszkedik a lakberendezési elképzelésekbe is. Ezt a C&H termékei maradéktalanul teljesítik.

Cooper & Hunter klímák és légkondícionáló berendezések már több mint húsz éve vannak jelen a piacon a világ jelentősebb régióiban és országaiban. A gyártó cég Amerikai tulajdonban van, az USA-ban és Kanadában jelentős piaci részesedést szerzett. Az Európai Unióban is hamar nagy népszerűségre tettek szert kiváló minőségű berendezéseikkel. A C&H termékeit takarékos fogyasztás, csendes működés és hosszú élettartam jellemzi. A hosszú garanciaidő és korszerű szerviz háttér a megbízhatóság jegyei. A Cooper & Hunter készülékei nem szoktak meghibásodni, ezért az eladók és a szerelők is szívesen ajánlják ezeket a készülékeket. A C&H készülékeit a Gree gyártja Zhuhaiban és sok műszaki megoldás szintén a Gree-től származik.

Mivel a Cooper & Hunter termékeit is Kínában gyártják ezért a cég a 2010-es évek második felében hosszú távú partnere lett a Zhuhai Vino Environmental Technology Equipment Co. Ltd. céggel. Ezért a Zhuhai-i gyár új nevet kapott: Zhuhai Vino – Cooper & Hunter Environmental Technology Equipment Co. LTD. A közös munka sok és sikeres fejlesztést tett lehetővé, amelyek a tartósság, a környezetvédelem és a folyamatos innováció irányában mutatnak. Mivel a cég közel harminc országba exportálja termékeit, ezért a nemzetközi piac kiváló tesztelési és fejlesztési lehetőségeket biztosít. A gyár a felhasználói igényeket és véleményeket összegyűjti a következő termékei fejlesztéséhez, és ezeket beépíti a következő sorozatba. Ezért tud Kína ilyen iszonyatos sebességgel fejlődni. A gyártástechnológia megbízható, jelentős részben robotizált, nagy pontosságú, ez szükséges a folyamatos jó minőség eléréséhez. Ezért a készülékek fejlesztése mellett a gyártástechnológia fejlesztésére is jelentős összegeket invesztálnak. A C&H részvények a Zhuhai partnerségi megállapodás után az egekbe szöktek. A részvényesek bizalma elsősorban a konkrét jövőképpel rendelkező, megbízható termékeket forgalmazó cégek felé fordul, hiszen a jó piac és a fejlődés lesz a biztos jövő alapja.

Aki tehát  Cooper & Hunter klímaberendezéseket vásárol és használ, az hosszú távra tervez és nem fog csalódni a berendezéseikben. Ha Ön is szeretne otthonában C&H klíma berendezést, hőszivattyút, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítsünk a készülék kiválasztásában, vagy rendelhet is a meglévő termékpalettánkból.

További információk

Split

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

SEER

SCOP

Fűtés e

Hűtés e