Hitachi levegő- víz hőszivattyúk

A Hitachi igazi Japán gyártó, magas minőségű és kitűnő tervezésű termékekkel. A Hitachi Yutaki hőszivattyú termékekkel ma az egyik leghatékonyabb és leggazdaságosabban hűthetünk és fűthetünk. A Yutaki termékcsalád a maximális A+++ energiabesorolással rendelkezik, így Önnek kiszámítható, és minden szempontból gazdaságos megoldást biztosít hűtésre és fűtésre egyaránt.

A Hitachi gyár kimagasló a klímák, hőszivattyúk gyártásában, több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik, egyedi fejlesztései a többi piaci szereplőnek is irányt mutatott.

A Yutaki levegő- víz hőszivattyú kínálatot az Európai gyáruk gyártja, a legmagasabb Európai igényeknek is megfeleljen. Az Európai lakosság több évtizede visszatérő vásárlója a cégnek.

A gyártó rendszerei alkalmasak:

  • hűtésre- fűtésre,
  • használati meleg víz előállításra ideálisak. Korszerűsítés esetén akár a
  • meglévő rendszer használatára
  • készülékei -25°C külső hőmérsékletig működnek, kimagasló COP értékekkel.

Yutaki hőszivattyú folyamatosan ellenőrzi az energia- és hőfogyasztást, optimális kényelmet, komfortot biztosítva a belső terekben.

A Hitachi használati meleg víz tartályban rozsdamentes acél szűrő található, amely megvédi a vizet a mikroorganizmusok elszaporodásával szemben, üzemen kívüli használat esetén is.

Ezen Hitachi hőszivattyúk,olyan hűtő-fűtő rendszerek amelyek fűtést és hűtést biztosítanak, olyan módon hogy a kültérből hőt vonnak el, és az R410 hűtőközeg képes ezt a hőt szállítani a rendszeren belül, ahol képes átadni a hőt a hevíteni kívánt folyadéknak. Gyakorlatilag 80%-ban a környezeti hőt használja fel, mind hűtésre- fűtésre.

A jelenlegi gáz- és olajtüzelésű kazánok sok energiát pazarolnak, és költséges az üzemeltetésük, ideális választás lehet a levegő- víz hőszivattyú fűtés, mind új, és felújított ingatlanakhoz is.

Ezzel szemben a Hitachi hőszivattyúk a külső levegő hőét tudják szállítani és átadni a rendszeren belül. Csökkentse Ön is az energiafelhasználását és üvegházhatású gázok kibocsátását az általunk forgalmazott Hitachi hőszivattyúkkal.

A gyártó kínálatából:

Hitachi S Combi levegő- víz hőszivattyú 4-16 kW-ig.

Kitűnő választás fűtés, hűtés, használati meleg víz előállítás és tárolás egyetlen készülékben. A HMV tartállyal magas szezonális hatásfokkal (COP=5,25) tudunk meleg vizet készíteni, és tárolni. Választható 200 és 260 literes változatban is a tároló. A berendezések R410 gázzal töltöttek, ami hatékonyabb hűtőközeg fűtésben. Megfelelő padló, és felület fűtéshez.

Használati rendszerünket kiválthatja, hatékony, és gazdaságos üzemeléssel, és egyedi támogatásokkal, mivel a legtöbb szolgáltató H és Geo tarifát biztosít a felhasználóknak.

Beépített medencefűtés funkció a készülékben. Akár szolár rendszer csatlakoztatási lehetőséggel is.

Hitachi Yutaki M monoblokk hőszivattyúk 6- 16 kW-ig.

Praktikus egy egységből álló hőszivattyús készülék. A kültéri egységbe a gyártó által beépített alkatrészek biztosítják a telepítés könynedségét. A Hitachi monoblokk hőszivattyús rendszert bármilyen típusú ingatlanba beépíthető, kis helyigénye miatt, és egyszerű telepíthetősége miatt.

A Hitachi monoblokk hőszivattyúk ideálisak fűtési rendszerek korszerűsítésére, padló fűtéshez, meglévő fűtés rendszerekhez. A készülék telepítéséhez nem szükséges klíma telepítő végzettségű szakember, mivel zárt rendszer, nincs szükség a hűtőközeg kezelésére. Amennyiben használati meleg víz előállítását szeretné, ehhez szükséges egy HMV tárolót is telepíteni.

Hitachi S80 Hőszivattyú Magas hőmérsékletű (80°C)

A Smart cascade® technológiának köszönhetően akár 80°C-os fűtővíz is rendelkezésre áll.

Két különböző típusú hűtőközeggel üzemel, R410A és R134A. Amennyiben alacsony a hőigény, a rendszer R410A-val működik. Amennyiben a hőszivattyúnak több hőt kell termelnie, bekapcsolódik egy második kör R134a hűtőközeggel. Alacsonyabb hőmérséklet igény esetén kitűnő COP értékekkel üzemeltethető a készülék. A készülékben használatakor a vezérlő a hőigénytől függően kiválasztja a hőszivattyú működéshez szükséges hűtőkört.

A Hitachi YUTAKI S80 Levegő- víz hőszivattyú alkalmazható meglévő radiátoros fűtésrendszer és bojleres rendszerhez. Korszerűsítés esetén is kitűnő választás,akár kazán cseréhez, ahol magas előremenő hőfokra van szükség. Akár -20 °C környezeti hőmérsékleten 80°C-os fűtési és használati meleg víz előállítása képes a készülék. Telepíthető HMV tárolóval is.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás