Gree hőszivattyú

Gree hőszivattyúk fűtésre, használati meleg víz előállításra alkalmasak olcsón, gazdaságosan, akár meglévő fűtésrendszerbe is köthetők. A Gree hőszivattyúira, hőszivattyús klímáira lakásfelújítási támogatás is igényelhető, amelyet az állam finanszíroz.  Vegye igénybe az állami támogatást, akár az ingyen 3 millió forint erejéig!

Jók a Gree hőszivattyúk?

A Gree megbízható termékei jó szívvel ajánlhatók akár lakossági felhasználásra otthonra, panelházban, családi házban, akár céges környezetben irodákban, műhelyekben. A GREE klíma jó választás akár hűtésre akár fűtésre keresünk megbízható, olcsó klímaberendezéseket. A GREE hőszivattyúk nagyon ritkán hibásodnak meg és a kiváló technológia következtében nagyon jó hatásfokkal hűtenek, fűtenek. A GREE gyárt levegő-víz hőszivattyú Monoblokk rendszereket is, amely kifejezetten fűtésre állít elő forró vizet. Ez e készülék olyan mint egy kazán, csak a kültérben kell elhelyezni, és elektromos árammal működik. Geo és H tarifa is igényelhető a hőszivattyús rendszerekre, így a gázkazán is kiváltható vele, mivel használati melegvíz ellátáshoz is használható. A Gree a világ legelismertebb márkái számára készített több mint 20 éve HVAC -termékeket. Sok éve megbízhatóan gyártanak kiváló minőségű termékeket, amelyek feszegetik a funkciók és a design határait. A Gree rendszerek ma a piacon a leghatékonyabb, környezetbarát fűtés rendszerek közé tartoznak.

A Gree Group 1989 -ben alakult, és robbanásszerű növekedést produkált a minőség, az energiahatékonyság és a költségek jó aránya miatt . A Gree ma az egyik legnagyobb lakossági légkondicionáló berendezés gyártó, beleértve a mini osztott légkondicionálókat és hőszivattyúkat.

Hol készül a Gree?

A Gree elkötelezett amellett, hogy a globális felhasználók számára csúcstechnológiájú és kiváló minőségű termékeket biztosítson. Manapság a Gree -nek 9 termelési bázisa van világszerte, 7 Kínában, további 2 Brazíliában és Pakisztánban található, több mint 70 000 alkalmazottal.

Mi az a Gree hőszivattyú monoblokk?

A levegő – víz hőszivattyú alkalmas padlófűtéshez, használati meleg víz előállításhoz, alacsony hőmérsékletű radiátoros rendszerhez, fan-coilhoz. Ez a hőszivattyú monoblokk rendszerű, amelynek legnagyobb előnye, hogy a kültéri egységbe van szerelve a vízszivattyú, illetve a levegő-víz hőcserélő is. A monoblokkos rendszer nem igényel semmilyen további előkészítést. A monoblokk belépő csonkjain keresztül közvetlenül a fűtésrendszerbe köthető az előállított hőenergia.

Ezek a szivattyúk alacsony hőmérsékletű fűtést, melegvíz előkészítést biztosítanak. A kiterjedt vezérlési lehetőségeknek köszönhetően: vezetékes vezérlőből, Wi-Fi alkalmazásból és BMS rendszerből beállíthatók.

Ebből következően nincs szükség bonyolult engedélyeztetési eljárásokra, közvetlenül fűtés szerelő telepítheti a berendezést. Mivel egybe van építve a hűtőkör, ezért teljesen kizárható a szivárgásra visszavezethető probléma. Ezért nem lesz a szivárgás miatti leállás üzem közben, illetve, ha lenne az is garanciális hibának minősül. Nincs szükség kötelező szivárgás vizsgálatra sem, mivel a teljes készülék gyári összeszerelésű, gyárilag lepróbált hőszivattyú. A monoblokk hőszivattyú teljesen készre szerelt termék, saját fűtésszerelő is telepítheti. Azonban a bekötését és beüzemelését csak a forgalmazó végezheti, mivel egyébként a garancia elvész.

Milyen a Gree Versati Levegő-víz hőszivattyú?

A Versati hőszivattyúk harmadik generációja továbbfejlesztett kivitelű, ezért jobb működési paraméterekkel rendelkezik: a szivattyúk csendesebbek és energiatakarékosabbak. Kiváló választás épületek hűtésére, fűtésére és használati meleg víz előállítására is. Természetesen padló fűtéshez is csatlakoztatható. A hőszivattyú kiemelkedően környezetbarát, és energiatakarékos rendszerű. Energia besorolása A+++

Megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi elvárásoknak is, miközben nagyon keveset fogyaszt. A készülékre az áramszolgáltatónál GEO vagy H tarifa igényelhető. A készülék formatervezése alkalmassá teszi bármilyen lakókörnyezetben való elhelyezésre, kiváló beltéri design. A fűtés széles hőmérsékleti tartományban használható akár -25-fokig, ez a mi éghajlatunkon elég ritkán fordul elő.

Az időjárás-szabályozás funkció, a külső hőmérséklet alapján állítja be a szivattyú paramétereit, így Önnek megkönnyíti az aktuális beállítások elvégését. A Gree Versati hőszivattyút intuitív, érintésérzékeny vezérlővel látták el, amely lehetővé teszi az összes szükséges paraméter beállítását. A vezérlő beépített wifi modullal rendelkezik, amelynek köszönhetően az alkalmazási szintről vezérelheti a készüléket. Lehetőség van a szivattyú csatlakoztatására a BMS intelligens épületfelügyeleti rendszerrel (opcionális).

A GREE kiváló All in One Levegő- víz hőszivattyúi rendelkeznek beépített HMV tárolóval is, tehát a csapokból illetve zuhanyzóból folyó melegvizet is a hőszivattyú állítja elő. Mivel a hőszivattyús rendszerek államilag támogatottak, ezért az elektromos művektől igényelhető rájuk nagyon kedvező Geo, vagy H tarifa, amely olcsóbbá teszi a hőszivattyús fűtést a gázkazános fűtéstől. Ha esetleg napelemes rendszerbe is beruház valaki, akkor elérhető a 0Ft-os havi rezsiszámla! A Gree hőszivattyús rendszerei oda is telepíthetők, ahol nincs gáz bevezetésére lehetőség, sőt, ha van napelem, akkor még áram sem kell az üzemeltetésükhöz.

Az 1991-ben alapított Zhuhai Gree Electric termékeit nem véletlenül szeretik Magyarországon, ár érték arányban verhetetlen. A Gree klíma és hőszivattyú kiválóan megtervezett, dizájnos, és híresen megbízható termékek. 2012-ben a Gree lett Kína első tőzsdén jegyzett elektromos készülékeket gyártó vállalata, amelynek árbevétele meghaladta a 16 milliárd USA dollárt. Korszerű innovatív készülékek kerülnek ki a GREE gyárból, amelyek praktikusak és könnyen kezelhetők. A Gree csúcstechnológiájú készülékeire sok garanciát biztosít a gyártó. A GREE különleges inverteres kompresszorai sok évig hibátlan működést biztosítanak.

Kattintson kifelé az összehasonlító sáv elrejtéséhez
Összehasonlítás