Mitsubishi MSZ / MUZ-FH35VEHZ Deluxe Inverteres Split Klíma

ID: 206Mit

572.000Ft

Kategóriák: , , ,

Mitsubishi MSZ / MUZ-FH35VE Inverteres oldalfali split klíma. Hűtőteljesítmény 3.5 kW Fűtőteljesítmény 4 kW, igazi fűtésre optimalizált készülék, A+++/A+++ energia besorolással. A Mitsubishi elkötelezett a minőségi termékek iránt, mi sem bizonyítja ezt mint a 8,9 SEER érték, és 4,8-es SCOP érték.

Összehasonlítom

Mitsubishi Deluxe MSZ / MUZ-FH35VEHZ inverteres oldalfali split klíma.

Zubudan kültéri egységgel szerelt klímaberendezés, igazi fűtésre optimalizált készülék, egyedi tulajdonságokkal, mint Hyper-heating funkció amely biztosítja, hogy a teljes fűtési teljesítmény -25°C-ig biztosított legyen. A készülékkel fűthet, és hűthet az év bármely napján.

A Mitsubishi FH sorozat a gyártó egyik prémium modellje, igazi prémium klímaberendezés, kompromisszum nélküli választás. Energia besorolása, és egyéb mutatói meggyőzik a felhasználót, igazi Japán készüléket választott. Ajánlott otthonokba, irodákba, hálószobákba, szuper csendes beltéri egységgel. Az Mitsubishi FH35VEHZ légkondicionálója egy teljesen innovatív i-see 3D érzékelőt használ a 3D szkenneléshez.

Felossza a szobát 752 zónára, termográfia segítségével. A légáramlás intelligensen állítható be az egyes területek hőmérsékletének és az emberek jelenlétének megfelelően. A légkondicionálás automatikusan gazdaságos üzemmódba kapcsol, ha nem észleli az emberi jelenlétet. A Mitsubishi Electric a világ első olyan gyártója, amely új modelljeiben a Quad plazmaszűrőt használja. Ez a szűrő semlegesíti a levegőben lévő vírusok, baktériumok, allergének, penész és por tartalmának akár 99% -át. A Plasma Quad szűrő elpusztítja a vírusok és baktériumok sejtszerkezetét, ártalmatlanná téve őket az emberek számára. A Mitsubishi Electric MSZ-FH35VEHZ Natural Flow technológiával rendelkezik, amely szabályozza a légkondicionáló kimenő légáramát, kellemes érzést keltve a természetes szellőhöz hasonlóan.

Tulajdonságok:

 • Hűtés 3,5 kW,
 • Fűtés 4,2 kW,
 • Hűtés A+++,
 • Fűtés A+++,
 • SEER: 8,9,
 • SCOP: 4,8,
 • Heti napi programozási lehetőség,
 • Időzítés,
 • Automatikus ventilátor fordulatszám vezérlés,
 • Karbantartás: öndiagnózis, Lenyitható előlap, mikro leolvasztás,
 • Töltőgáz: R32,
 • Beltéri zajszint: 20-36 dB(A),
 • Econo-Cool: A ventilátor lapátok dőlésszögének változtatása, illetve az egyenletes hőmérséklet változtatás következtében energiát takarít meg,
 • Nano-platina bevonatú szűrő: elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat a steril levegőért,
 • Fotokatalitikus szűrő, mosható: Kiszűri a szagokat, füstöt és közömbösíti azokat,
 • Hot Start – huzatmegelőzés,
 • Speciális vezérlésű le és fel mozgó lamellák az egyenletes hőmérséklet eloszlásért,
 • Multi egységek csatlakoztathatók VRF rendszerre is,
 • Légáramlási funkciók – automatikus fedélvezérlés, levegőelosztó lamella memóriája, a lamellák függőleges irányba történő elforgatása,
 • Quick Clean Body: Kivehető, könnyen tisztítható szűrőbetét,
 • Rozsdamentesítő bevonat a kültéri egységen,
 • Fűtés, hűtés, párátlanítás, ventilátor funkciók,
 • Áramszünet esetén automatikusan újraindul, a beállításokat megtartja,
 • I-Save funkció: Az egyedi beállításokat megjegyzi, azokat könnyen betölti,
 • Kültéri zajszint (hűtés/fűtés): 46/49 dB(A),
 • Méret (beltéri egység): 925x234x305 mm,
 • Méret (kültéri egység): 800x280x550 mm,
 • Súly (beltéri egység): 13,5 kg,
 • Súly (kültéri egység): 37 kg.

A gyártóról:

Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök

AA Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja. A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.

A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta. A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

WiFi

Split

Fűtés e

Hűtés e

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER

Fűtésre optimalizált