Mitsubishi MSZ / MUZ-FH25VEHZ Deluxe Inverteres Split Klíma

ID: 205Mit

475.000Ft

Kategóriák: , , ,

Mitsubishi MSZ / MUZ-FH25VEHZ Deluxe Inverteres Split Klíma Energiaosztály   A+++/A+++, Automata üzemmód váltás, Hűtőteljesítmény 2.5 kW Fűtőteljesítmény 3.2 kW, eredeti Japán készülék, fűtésre tervezve, kitűnő SEER 9,1 és SCOP 5,1 értékkel.

Összehasonlítom

Mitsubishi MSZ / MUZ-FH25VEHZ inverteres oldalfali Split klíma 

Zubudan kültéri egységgel szerelt klímaberendezés, igazi fűtésre optimalizált készülék, egyedi tulajdonságokkal, mint Hyper-heating funkció amely biztosítja, hogy a teljes fűtési teljesítmény -25°C-ig biztosított legyen. A készülékkel fűthet, és hűthet az év bármely napján.

A Mitsubishi FH sorozat a gyártó egyik prémium modellje, igazi prémium klímaberendezés, kompromisszum nélküli választás. Energia besorolása, és egyéb mutatói meggyőzik a felhasználót, igazi Japán készüléket választott. Ajánlott otthonokba, irodákba, hálószobákba, szuper csendes beltéri egységgel. Az Mitsubishi FH25VEHZ légkondicionálója egy teljesen innovatív i-see 3D érzékelőt használ a 3D szkenneléshez.

Felossza a szobát 752 zónára, termográfia segítségével. A légáramlás intelligensen állítható be az egyes területek hőmérsékletének és az emberek jelenlétének megfelelően. A légkondicionálás automatikusan gazdaságos üzemmódba kapcsol, ha nem észleli az emberi jelenlétet. A Mitsubishi Electric a világ első olyan gyártója, amely új modelljeiben a Quad plazmaszűrőt használja. Ez a szűrő semlegesíti a levegőben lévő vírusok, baktériumok, allergének, penész és por tartalmának akár 99% -át. A Plasma Quad szűrő elpusztítja a vírusok és baktériumok sejtszerkezetét, ártalmatlanná téve őket az emberek számára. A Mitsubishi Electric MSZ-FH25VEHZ Natural Flow technológiával rendelkezik, amely szabályozza a légkondicionáló kimenő légáramát, kellemes érzést keltve a természetes szellőhöz hasonlóan.

Tulajdonságok:

 • Hűtés 2,5 kW,
 • Fűtés 3,2 kW,
 • Hűtés A+++,
 • Fűtés A+++,
 • SEER: 9,1,
 • SCOP: 5,1,
 • Alvó üzemmód,
 • Heti napi programozási lehetőség,
 • I-Save funkció: Az egyedi beállításokat megjegyzi, azokat könnyen betölti,
 • Econo-Cool: A ventilátor lapátok dőlésszögének változtatása, illetve az egyenletes hőmérséklet változtatás következtében energiát takarít meg,
 • Időzítés,
 • Automatikus ventilátor fordulatszám vezérlés,
 • Karbantartás: öndiagnózis, Lenyitható előlap, mikro leolvasztás,
 • Quick Clean Body: Kivehető, könnyen tisztítható szűrőbetét,
 • Rozsdamentesítő bevonat a kültéri egységen,
 • Fűtés, hűtés, párátlanítás, ventilátor funkciók,
 • Speciális vezérlésű le és fel mozgó lamellák az egyenletes hőmérséklet eloszlásért,
 • Multi egységek csatlakoztathatók VRF rendszerre is,
 • Légáramlási funkciók – automatikus fedélvezérlés, levegőelosztó lamella memóriája, a lamellák függőleges irányba történő elforgatása,
 • Áramszünet esetén automatikusan újraindul, a beállításokat megtartja,
 • Nano-platina bevonatú szűrő: elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat a steril levegőért,
 • Foto katalitikus szűrő, mosható: Kiszűri a szagokat, füstöt és közömbösíti azokat,
 • Hűtőközeg: R32,
 • Beltéri zajszint: 20-36 dB(A),
 • Súly (beltéri egység): 13,5 kg,
 • Súly (kültéri egység): 37 kg,
 • Méret (beltéri egység): 925x234x305 mm,
 • Méret (kültéri egység): 800x280x550 mm.

A gyártóról:

Mitsubishi autonóm japán multinacionális vállalatok csoportja, különböző iparágakban. A társaságot a történet szerint hivatalosan Iwasaki Yataro alapította 1870-ben.  A csoport négy fő vállalata a MUFG Bank (Japán legnagyobb bankja),A Mitsubishi Corporation ( általános kereskedelmi társaság ), a Mitsubishi Electric és a Mitsubishi Heavy Industries, mindkettő diverzifikált gyártó vállalat. A Mitsubishi csoportot mintegy 40 egyedi vállalat alkotja, ellenőrző anyavállalat nélkül. A Mitsubishi társaságok mindegyike jelentős részesedéssel rendelkezik a többi cég részvényeiben. A Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. lett Japán multinacionális mérnöki, elektromos berendezéseket gyártó elektronikai vállalata, amelynek központja Tokióban található, Japánban. Többek között itt készülnek a Mitsubishi légkondicionálók, klímaberendezések és Mitsubishi hőszivattyú rendszerek. Mivel hatalmas cégek összessége a Mitsubishi ezért termékpalettájuk is rendkívül szerteágazó, a szélerőművektől kezdve a tengeralattjárókig. Az MHI termékei közé tartoznak a repülőgépipar és az autóipar alkatrészei, a légkondicionálók, a liftek, a targoncák, a hidraulikus berendezések, a szerszámgépek, a rakéták, az áramtermelő berendezések, a nyomdagépek, a hajók, a repülőgépek, a vasúti rendszerek és az űrhajóhordozó eszközök

A Japán Mitsubishi Electric világelső a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású légkondicionáló rendszerek terén. A beltéri élet kényelmesebbé tételére irányuló erőfeszítéseik 1921-ben kezdődtek, az elektromos ventilátor bevezetésével. Azonnal sláger lett belőle, és valamivel több, mint 10 évvel később beindult a hűtő gyártás is. A Japán széleskörű éghajlati viszonyainak megfelelő klímaberendezések létrehozásának kihívása elképesztően kifinomult, mégis robusztus gépek és rendszerek kifejlesztéséhez vezetett. Ezek a berendezések a folyamatos használat mellett bármilyen szélsőséges körülményt elviselnek. Teszik ezt csendes működéssel, energiatakarékosan, és a lehető legkevesebb negatív környezeti hatással. Mindezt hosszú évek óta. A Mitsubishi Electric elkötelezett a környezetvédelem mellett, ezért tartós, hosszú garanciaidővel rendelkező berendezéseket gyártanak, amelyek műszakilag teljesen megbízhatóan működnek.

A Mitsubishi Electric klímaberendezéseihez kifejlesztett egy egyedülálló inverteres motort, amelyet speciális, mikroprocesszoros technikával gyártanak. Ez az innovatív motor nagy sűrűségű, nagy mágneses erővel működik, ami rendkívüli hatékonyságot és megbízhatóságot eredményez, ez a Mágneses fluxus vektor szinuszhajtás. A meghajtóeszköz valójában egy mikroprocesszor, amely a kompresszor motor elektromos áramának hullámformáját átalakítja hagyományos hullámformából szinuszhullámba. Így nagyobb hatékonyságot ér el a motor tekercselés kihasználtságának növelésével és az energiaveszteség csökkentésével. Erőteljes neodímium mágneseket használnak a DC motor rotorjában. A hatékonyabb működést a mágnesek által előidézett erős mágneses nyomaték biztosítja. A Mitsubishi Electric kifejlesztett egy teljesítmény-vevőt és egy kettős lineáris tágulási szelepet (LEV), amelyek optimalizálják a kompresszor teljesítményét. Ez a technológia biztosítja az optimális vezérlést az üzemi hullámformára és a kültéri hőmérsékletre reagálva. A működési hatékonyság javult azáltal, hogy a rendszert az új R32 hűtőközeg jellemzőihez igazították.

Ha bármilyen Mitsubishi Electric légkondicionálót, klímaberendezést, vagy hőszivattyút szeretne vásárolni, tekintse meg széles választékunkat. Ha nem tud dönteni, vagy segítségre van szüksége a megfelelő termékek kiválasztásához, amely az Ön igényeinek is megfelel, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A nálunk vásárolt lakossági Mitsubishi klímaberendezéseket jelentős árengedménnyel, akciósan telepítjük.

További információk

WiFi

Split

Fűtés e

Hűtés e

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER

Fűtésre optimalizált