Midea M3OG-27HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egység

ID: 818Mid

440.000Ft Bruttó

Kategóriák: , ,

Midea M3OG-27HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egység. Ennek a kültéri egységnek a segítségével több beltéri egységet üzemeltethet akár egy időben is. A Midea multi energiatakarékos inverteres kompresszorokkal szereltek.

Midea M3OF-27HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egység.

A Midea multi inverter kültéri egység a segítségével több beltéri egységet üzemeltethet akár egy időben. Az energiatakarékos inverteres kompresszorok segítik, hogy alacsony fogyasztás mellett hamar elérje a belső tér a kívánt hőfokot. Esztétikus, és praktikus megoldás helyhiány esetén. A kültéri egységben csepptálca fűtés lett telepítve, így a téli időszakban is használható a készülék fűtésre is. Választható beltéri egységek: légcsatornás beltéri egység, parapet, kazettás, vagy oldalfali Split klíma, az igényekhez mérten. Gazdaságosan, olcsón hűteni, fűteni ezekre a célokra a Midea M3OG-27HFN8-Q Multi Inverter Kültéri egység kiváló választás lehet Önnek is, helytakarékos, és esztétikus megoldás ingatlanja klímatizálására. Kitűnő multi rendszer, megfizethető áron.

Műszaki adatok:

  • Hűtés 6,1 KW,
  • SEER 6,5,
  • SCOP4,
  • Fűtés 6,4 W,
  • Energia besorolás A++/A+,
  • Töltő gáz R32,
  • Hűtés 15 fokig,
  • Fűtés -15 fokig,
  • 3 darab beltéri egységgel üzemeltethető.

Midea történet

A Midea Group kínai elektromos készülékgyártó, székhelye Beijiao városában van.  A cég Kínában és a tengerentúlon mintegy 135 000 embert foglalkoztat, 200 leányvállalattal és több mint 60 tengerentúli fiókkal. A Midea Group 2013 óta szerepel a Sencsen tőzsdén. 2016 júliusa óta szerepel a Fortune Global 500 –on. A vállalat fő termékkategóriája a klímaberendezések, mind lakossági, mind kereskedelmi célú. Egyéb háztartási készülékeket is gyárt, például hűtőszekrényeket, mosógépeket és mosogatógépeket. A Midea számos kisebb készüléket is kínál, például mikrohullámú sütőket, vízforralókat, vízadagolókat és porszívókat. Nagy múltra tekint vissza a fűtés, szellőzés és légkondicionálás (HVAC) otthoni és kereskedelmi termékeinek gyártása terén is. A Midea fenntartja folyamatos fejlődését azáltal, hogy a vállalat egészére kiterjedő bevételek 4% -át folyamatosan újra befekteti a kutatás-fejlesztési erőfeszítésekbe. A Midea volt az a cég amelyik Brazília összes stadionját felszerelte légkondicionáló berendezésekkel. 2016 nyarán a német kormány zöld utat adott a Kuka robotikai cég tervezett eladásának. Az engedélyt a Midea kínai készülékgyártó cég kapta meg, mondván, hogy az ellentmondásos átvétel nem sérti Németország nemzeti érdekeit. a Midea felvásárolta a KUKA német robotikai vállalat részvényeinek 95%-át, gyakorlatilag megvásárolta a KUKA-t. A Kínai Midea a következő években további 1.5 milliárd dollárt fordít KUKA fejlesztésekre, ezzel a világ egyik legnagyobb robot- és készülékgyártójává vált.

A légkondicionáló és klíma piacon sikerrel vetette meg lábát a Midea, hiszen olcsó és jó minőségű termékei hamar jelentős piacra találtak Európában is. A rengeteg fejlesztés, a sok megvásárolt és kifejlesztett szabadalom és műszaki megoldás mellett számos terméke RedDot Award díjat nyert, a funkcionális és design megoldásaik miatt. Ha Midea klímát szeretne vásárolni, válasszon széles kínálatunkból, vagy kérje szakembereink segítségét a készülékek kiválasztásához.

További információk

Fűtés kapacitás

Helyiség m2

Hűtés kapacitás

SCOP

SEER

Fűtés e

A+

Hűtés e

A++

Fűtés e

Hűtés e