Hitachi S80 RWH-6.0VNFE/RAS-6WHVNPE Yutaki levegő víz hőszivattyú

ID: 5167Hita

Kategóriák: ,

Hitachi Yutaki S80 RWH-6.0VNFE / RAS-6WHVNPE levegő-víz hőszivattyú. Hitachi levegő víz hőszivattyú a környezetbarát hatékonyságért.

Hitachi Yutaki S80 RWH-6.0VNFE / RAS-6WHVNPE levegő-víz hőszivattyú. Hitachi levegő víz hőszivattyú a környezetbarát hatékonyságért. A Hitachi Yutaki hőszivattyú bármekkora méretű és elrendezésű ingatlan klímaigényét képes olcsón, magas hatásfokkal kielégíteni. Hűt, fűt, és használati melegvizet is biztosít. Központi fűtésbe köthető, fan-coil hőcserélővel és radiátorokkal is képes működni, ezért kazán cirkófűtés kiváltására is használható. Hitachi tájékoztató letölthető ide kattintva

 • Működési tartomány, hűtés: 10°C-46°C
 • Működési tartomány, fűtés: -25°C-25°C
 • COP: 4,57
 • Teljesítmény (fűtés): 16 kW
 • Teljesítmény (hűtés): 13 kW
 • Beltéri méret: 751x600x623 mm
 • Kültéri méret: 1380x950x370 mm
 • Energia osztály: A++
 • Zajszint: 58dB
 • Súly: 129kg
 • Csőhossz: 75m
 • -25°C külső hőmérsékletig működik 100% hatásfokkal.
 • Kaszkád elrendezés
 • Beépített tágulási tartály
 • Hi-Kumo mobilalkalmazás applikáció a távvezérléshez,
 • Akár 24 kW fűtési teljesítmény egy rendszerből
 • Napkollektorral és kazánnal integrálható,
 • Bármelyik használati meleg víz-tartállyal kompatibilis.
 • Két fűtőkör vezérlése

A Hitachi Yutaki hőszivattyú 4 alap üzemmódban tud működni: komfortos, energiatakarékos, magas hőmérsékletű és nyaraló üzemmódban is. Ennek köszönhetően minden felhasználó saját igényeihez és háztartási szokásaihoz igazíthatja teljesítményét, valamint a használati víz hőmérsékletét.

Yutaki hőszivattyúk a gazdaságos hűtésért, fűtésért. A Yutaki hőszivattyúink hatékony fűtést és meleg vizet biztosítanak megújuló technológiával. A Hitachi levegő víz hőszivattyúi a környező levegő hőtartalmát összegyűjtve fűtenek. A forgásirány megfordítható, a Hitachi hőszivattyúk a nyári forróságban hűtésre is képesek, kiváló hatékonysággal. A Hitachi Yutaki hőszivattyúja szakszerű és megfelelő telepítés esetén képes 1 rész villamos energiát 5 rész hőenergiává alakítani. Emiatt a teljesítmény miatt gazdaságosan kiválthatók a hagyományos szilárd tüzelésű és gázkazánok is. Ezt a kiváló kapacitást úgy éri el a berendezés, hogy nem szennyi a környezetet, és ne termel port, kormot és káros égéstermékeket. A Hitachi Yutaki használata egyszerű, tiszta és biztonságos. A Hitachi rendszerei okos otthonba köthetők, és napelemes rendszerrel együtt a nulla forintos rezsiszámla sem lesz álom többé. Ez a nagy teljesítményű hőszivattyús technológia kellemes hőmérsékletet biztosít otthonában a leghidegebb napokon is: télen akár -25°C nyáron pedig +45°C-ig. A csúcstechnológiával működő inverteres hőszivattyú csökkenti a háztartási áramfogyasztást és a széndioxid kibocsátást, valamint kompatibilis a napelemekkel. Az új R32 töltőgáz segít alacsonyan tartani energiaszámláit, mivel az összes R32 termékcsalád a lehető legmagasabb A+++ energiabesorolással rendelkezik.

Intuitív vezérlés a világon bárhonnan

A beépített vezérlő LCD-kijelzővel rendelkezik, és könnyen programozható, így teljes irányítást biztosít a rendszer felett a háztartási szekrényből; vezeték nélküli termosztátokkal is kompatibilis. A Hi-Kumo alkalmazás programozható távirányítóvá változtatja okostelefonját, amellyel a világ bármely pontjáról beállíthatja és felügyelheti fűtési rendszerét.

Különféle teljesítményekkel és vízhőmérsékletekkel a Yutaki termékcsalád optimális megoldást kínál, függetlenül az ingatlan típusától, nagyságától vagy a fűtési sugárzók fajtájától. Legyen szó új építésű ingatlanról vagy felújításról, a Hitachi Heating & Cooling innovatív aerotermikus hőszivattyú-családja lesz a tökéletes megoldás. A Hitachi Cooling & Heating egyszerűen telepíthető, egyszerűen üzembe helyezhető, és ami a legfontosabb, egyszerűen működtethető egységeket fejlesztett ki, amelyek kiváló minőségűek, hatékonyak és nagyon alacsony zajszinttel rendelkeznek, csendesek.

Miért a Hitachi?

A japán hagyományokkal átitatott, de az állandó innováció által vezérelve élvonalbeli termékeket fejlesztünk. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek elősegítik a kényelmet, a hatékonyságot és a megbízhatóságot minden termékben. Életünk több mint 90%-át zárt térben töltjük, és ennek a környezetnek kellemesnek és kényelmesnek kell lennie. Szeretnénk, hogy ügyfeleink ezt megtapasztalják a termékeink használata során, bárhol is legyenek. Ez a nemes cél arra késztet bennünket, hogy folyamatosan újítsunk és fejlesszünk. Ezért készítünk megbízható, élvonalbeli, prémium termékeket, és megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel szerte a világon. Ezt az ígéretet az 1930-as évek óta betartjuk.

  Kérjen árajánlatot a termékre az alábbi űrlap kitöltésével:


  A jelölődoboz bejelölésével elfogadtam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót!

  Betűvel írja be a végeredményt!