Daikin 2MXM50M Multi Inverter Kültéri Klíma

ID: 054Da

465.900Ft

Kategóriák: , ,

Daikin 2MXM50M Multi Inverter Kültéri Klíma, magas hatékonysággal, A++/A++ energia besorolással, és könnyű telepíthetőséggel. Ideális választás több helyiség hűtésére- fűtésre. A készülék hűtőteljesítménye 5 kW, fűtőteljesítménye 5,7 kW. Igazi japán termék.

Összehasonlítom

Leírás

Daikin 2MXM50M Multi Inverter Kültéri Klíma

A Multi-split rendszerek kompatibilisak sokféle beltéri egységel. Minimum 2 és legfeljebb 5 beltéri egység csatlakoztatható 1 kültéri egységhez bármilyen stílusban. A kültéri egység hosszabb távolságokat képes áthidalni, lehetővé téve minden beltéri egység telepítését ott, ahol az Önnek legmegfelelőbb. Esztétikus és helytakarékos megoldás minden ingatlanban.

  • Mindegyik beltéri egység külön távvezérelhető és nem szükséges, hogy mindegyik ugyanabban a helyiségben és egyszerre szereljék fel.
  • A kültéri egységek ízlésesek és tartósak, könnyedén felszerelhetők akár a tetőre, akár az erkélyre, vagy egyszerűen csak elhelyezhetők a külső falon.
  • Energia hatékonyság A++/A++
  • Csak egy Multi-split kültéri egységgel spórolhat meg a karbantartási költségeken, kevesebb az üzemzavarok esélye, és kevesebb helyre van szüksége a telepítéshez, mint több Split kültéri egység esetén.
  • Egy kültéri egység csendesebb, mint 2 vagy több kültéri egység. Az éjszakai üzemmóddal a zajszint 3 dB (A) -kal csökkenthető.
  • működési tartomány (hűtés / fűtés): -10C – 46C / -15C – 18C,
  • Hűtőközeg: R32
  • Maximális zajszint 50 dB
  • Szélesség 76.5 cm
  • Súly 42 kg

Csatlakozatható beétri típusok: oldalfali beltéri egységek, parapet beltéri egységek, kazettás beltéri egységek, légcsatornázható beltéri egységek.

A Daikin mind lakossági mind céges környezetben nyújt mindent lefedő széles termékpalettát, amelyben bárki megtalálhatja a neki megfelelő készüléket.

A Daikin élen jár az inverteres technológiai fejlesztésekben, illetve modern műszaki megoldásokban. A rendszer automatika korszerűsítésével az eszközök okosotthonba illeszthetőek, illetve sokféle automatikus szabályozási megoldás segíti az alacsony fogyasztás melletti kényelmes használatot. A szervizháttér illetve a sok garanciaidő tanúsítja a Daikin rendszerek megbízhatóságát.

A Daikin eredete 1924-ben kezdődött, közel 100 évre nyúlik vissza. Ekkor Akira Yamada létrehozza az „Osaka Kinzoku Kogyosho Limited Partnership” vállalkozást Japánban amely „lég kinyomó” rendszerekre szakosodik. A kiváló termékminőségnek és remek fejlesztéseknek köszönhetően nagy mennyiségű megrendeléseket teljesít rövid idő alatt a cég. A Daikin nevet 1930-tól használják. A cég profilja a hűtőberendezések, és hűtési rendszerek gyártása és korszerűsítése, saját fejlesztésű hűtőközeggel.

Az ötvenes évektől kezdődik a Daikin önálló burkolatos légkondicionáló rendszer sorozatgyártása, 6 évvel később kifejlesztik az első japán forgó kompresszort. 1958-tól már saját burkolatos hőszivattyút dobnak piacra. Ez világelsőnek mondható a technológiai újítások és kor műszaki színvonalát meghaladó megoldások miatt.

A Daikin története során végig a korszerű fejlesztések, és a környezetvédelem mellett tette le voksát, ezért az elért nyereség jelentős részét fejlesztésekre és kutatásra fordítja. Törekszenek a tartós és műszakilag megbízható berendezések létrehozására, amelyek tartalmazzák a kornak megfelelő újdonságokat is.

A Daikin szakértő segítségét cégünknél is igénybe veheti. Ha felveszi velünk a kapcsolatot akkor segítünk kiválasztani az Ön igényeinek pontosan megfelelő készüléket. Keressen bennünket elérhetőségeinken.

További információk

Fűtés kapacitás

Fűtés e

Hűtés e

Helyiség m2

Hűtés kapacitás